Фан Клуб: Англија

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Јасно дека Руни е стартер...Ако не поминат групи и ако Руни не даде гол, се знае кој е крив. По дифолт е.
Многу јасно останатите играчи како и тактиката на Менаџерот не се битни.

Најголеми кривци се оние Фа со кој памет му дадоа на Ходсон да води една репрезентација.:facepalm:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Мислам оти Англија има светла иднина....Харт,Родвел, Чембрлејн,Хендо,Волкот, Керол....можи го немаат квалитето кој го имаше генерацијата на Овен, Џерад, Лампад=рд, Бекам, но го имаат тимскиот дух и нема таква омраза како кај овие...се надевам утре оти ќе ја победиме Украина и ќе обезбедиме прво место во групата а тоа ќе значи избегнување на Шпанија.....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Напротив, јас мислам дека Хоџо е погоден за репрезентацијата. Колку играчи се исповредија и пак победа и нерешено има, Капело со фул состав се изрезили преклани.

Него ова се играло на Донбас Арена бе, да не запее Гулабица и утре.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Малку не се допаѓа сеа што му праат притисок на Руни , демек се врати и сеа мора гол да даде ако не знма што , глупости у боја . Дечкото и онака си е под притисок за ако ме држи сеќавање нема на големо натпреварување дадено гол .
Денес очекувам да има голови зашо мора да се отворат Украинциве па да им напраиме некоја контра , на вакви натпревари треба до израз да дојдат Милнер , Јанг , Волкот . Кој и да игра од нив ќе има простор .
Нешто пишува дека можно е Шева да не игра , така да за нијанса ќе бидат послаби ама пак не треба да се потценуваат .

Оптимист сум дека ќе стигнеме подалеку . Поздрав

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Малку не се допаѓа сеа што му праат притисок на Руни , демек се врати и сеа мора гол да даде ако не знма што , глупости у боја . Дечкото и онака си е под притисок за ако ме држи сеќавање нема на големо натпреварување дадено гол .
Денес очекувам да има голови зашо мора да се отворат Украинциве па да им напраиме некоја контра , на вакви натпревари треба до израз да дојдат Милнер , Јанг , Волкот . Кој и да игра од нив ќе има простор .
Нешто пишува дека можно е Шева да не игра , така да за нијанса ќе бидат послаби ама пак не треба да се потценуваат .

Оптимист сум дека ќе стигнеме подалеку . Поздрав

Има, на еп 2004, на сп 2006 отпатува со незалечено скршено стапало, тогаш не даде мислам.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Има, на еп 2004, на сп 2006 отпатува со незалечено скршено стапало, тогаш не даде мислам.
Да еве сеа видов али од тогаш нема дадено , тогаш дал 4 гола у групна фаза . 2006 повреден , 2008 не играа на европско , 2010 не даде гол . Така да ова се е притисок сам по себе за напаѓач ко Руни и затоа не ми се допаѓа по медиумиве направија фама дека Руни се враќа .
Нека се го остават да се фокусира без притисок и ќе биде топ .

S

Stivie G

Гостин
Да ви се пофалам ја ставив Англија да биде шампион на ова ЕП. Преоптимистички е, но 100денари биле не биле, исто ми се фаќа. И доколку поминат групата сакам со Шпанија бидејки Шпанците не можат вечно така да играат, редно ќе биде некој да ги сопре.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
601
Поени од реакции
511
Милнер мен оф д меч. Па кога ке ми текни дека некои навивачи на Челзи тврдеа дека навивачите на Манчестер не го гледале придонесот на Милнер :pos::pos:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Џерард-Руни=Добитна Комбинација :icon_lol:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Победа, но бледо издание. Жабариве се незгодни, но можеме да ги поебеме. Милнер да седне на клупа и да не стане.

Kajgana Shop

На врв Bottom