Фан Клуб: Амак СП Охрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Имало ќотек во тунелот пред соблекувалмите помеѓу некои од Амак а за другата страна незнам кои биле ќе се зане деновите се ќе се обелодени а Леле леле Тасевски ќе го стрижиме лустер во Кавадарци за купот каков гнасно педерче е тој полош бил дури и од Ушлото..

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Честитки за победата, но сепак било теснооо...
Фала ти на честитките, иначе натпреварот беше многу интересен. Прва четвртина заврши +12 за Работнички, за потоа ние да се вратиме во втора со +12 и на полувреме се замина со нерешено.
Цело второ полувреме беше многу тесно , никој не се одлепи појќе од 4-5 поени. Не ги броев тројките на Работнички но убеден сум дека дадоа појќе од 12 тројки, тоа ги спасвеше да останат во игра до крај иначе од поодамна ќе беше решен мечот.:helou::smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Честито! Сега се виде фершпед колко е јак.. бај д веј може некој да ми каже дали играл дамбо т.е симик?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.135
Симиќ не играше :)
Тоа ги кошта изгледа затоа место игра под кошеви форсираат тројки и промашуваат, тоа е хазардерство чисто или сака или нејке до сега не им пали дај боже да не им запали никогаш :bil:

и да честито до вас Ориѓаништаsd

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Честито победа ... над ВАРДАР ... :smir:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Фала да ви се враќат :)

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Denes da pobedime i da ne ja unistime pobednickata niza .. koj gi pobedivme ... Fersped - Karpos - Vardar - Pelister ... i sega ostanuva FENI da go pobedime no da ne zboruvame predvreme .. NEKA POBEDI PODOBRIOT .. :smir:

V

Viktoranius

Гостин
Denes da pobedime i da ne ja unistime pobednickata niza .. koj gi pobedivme ... Fersped - Karpos - Vardar - Pelister ... i sega ostanuva FENI da go pobedime no da ne zboruvame predvreme .. NEKA POBEDI PODOBRIOT .. :smir:

Брат згрешил си темата.

Иначе честито победа за Охриѓани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom