so Bosna vo Tirana....Следен натпревар со Босна,па со Франција така?
Добро Bogdani е гол играч а Hyka е крилен играч.Но дефинитивно Hyka заслужува да игра,кога тој е на терен играта е многу побрза и поподвижна.Salihi е добар за во напад а му треба еден побрз партнер...не некој како Bogdani туку некој како Besart Berisha!Cestito pobeda na site.
Igrata spored mene bese dobra, mozevme da pobedime so 3-0 bez problem, se sto bi smenil na ova reprezentacija e Bogdani, ovoj covek ne go biva za futball, i poveke bi trebalo da dobie sansa Hyka.
Za kraj, ocekuvam pobeda i protiv Bosna, iako mnogu tesko ke bide.
Реков што би сменил на тимот, не го споредив со Hyka, затоа што знам дека е крилен играч, туку ми беше токму тоа поетата што рече и ти, со hyka дефинитивно тимот е побрз, а и знае да отвори добар простор, со што тимот може да биде многу опасен во напад. Освен тоа HYKA e добар дриблер, а на овој Bogdani дефинитивно не и е местото во тимот.Добро Bogdani е гол играч а Hyka е крилен играч.Но дефинитивно Hyka заслужува да игра,кога тој е на терен играта е многу побрза и поподвижна.Salihi е добар за во напад а му треба еден побрз партнер...не некој како Bogdani туку некој како Besart Berisha!
Пс: За Швајцариа единствен стрелец против Англија бил Xherdan Shaqiri!