Фан Клуб: Албанија

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.465
Поени од реакции
5.881
Стадионот во Елбасан се реновираше (не остана ништо од старото) за експресно време , и доби добар изглед, не ми се веруваше дека ќе стигнат навреме, но ете им успеа. Само да би можеле и да ги покријат трибините.

Сепак треба еден стадион во Тирана со барем 30.000 седишта.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Shqipëria: Berisha, Lila, Hysaj, Agolli, Mavraj, Lenjani, Cana, Kukeli, Xhaka, Abrashi, Balaj

Në stol: Shehi, Hoxha, Çurri, Shala, Vila, Meha, Kaçe, Kapllani, Rama, Cikalleshi, Salihi, Vajushi

B

Beck's

Гостин
Не ми се верува од тоа што го глеам, почнавме и мајтап да си играме со репрезентација како Данска :cuc:
Одбраната челична, само нека продолжат вака, уште нападот да се појача малце и ќе ги докрајчиме у второ.

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Не ми се верува од тоа што го глеам, почнавме и мајтап да си играме со репрезентација како Данска :cuc:
Одбраната челична, само нека продолжат вака, уште нападот да се појача малце и ќе ги докрајчиме у второ.
Rama treba vo napadot samo toj moze da napravi nesto.

Sent from my iPhone using Tapatalk

B

Beck's

Гостин
Си се мислев сеа гледајќи ги да ги имавме барем Гранит Џака и Џердан Шаќири, кај ќе ни беше крајот

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Си се мислев сеа гледајќи ги да ги имавме барем Гранит Џака и Џердан Шаќири, кај ќе ни беше крајот
Сите се си мислат така, но тоа е тоа, да гледаме кон иднината и да не дозволиме другите таленти да ни избегаат.

Член од
28 април 2011
Мислења
276
Поени од реакции
114
Освен TVSH и суперспорт каде може да ја гледам утакмицата пошто у дримбокс ми ги блокира и двете канали

B

Beck's

Гостин
Сите се си мислат така, но тоа е тоа, да гледаме кон иднината и да не дозволиме другите таленти да ни избегаат.
Па изглеа Донис Авдијај кој беше блиндиран од страна на Шалке со клаузула од 50 милиони не избрал нас :vozbud:[DOUBLEPOST=1413056932][/DOUBLEPOST]
Освен TVSH и суперспорт каде може да ја гледам утакмицата пошто у дримбокс ми ги блокира и двете канали

Имаш у Дримбокс, Polsat Sport News ги даваат, на Хотбирд се

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Зашто на семафорот на стадион пишуваше Scqiptare (така некако беше) vs Dеnmark...нели беше навредливо за вас тоа, не разбирам :confused:

B

Beck's

Гостин
Toa e toj luzerski mentalitet koa znaes deka niz godinite uvek ne kaznile na krajot koa sme cuvale rezultat od 1-0. Uvek vaka gubime bodovi doma

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.465
Поени од реакции
5.881
Нажалост ги фати паника во последните 10 минути, многу блиску беа , ајде на поправен со Србија, ништо не е загубено.[DOUBLEPOST=1413060261][/DOUBLEPOST]
Toa e toj luzerski mentalitet koa znaes deka niz godinite uvek ne kaznile na krajot koa sme cuvale rezultat od 1-0. Uvek vaka gubime bodovi doma
80 минути беа ладнокрвни во одбрана

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Една грешка бе, па и Бериша згреши што излезе толку, тука беше мислам Цана. Изгубени злато вредни 2 бода.
Само победа во Белград не враќа на позицијата каде што бевме, иако и нерешено не е лош резултат.

Kajgana Shop

На врв Bottom