Фан Клуб: Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата ballisti
  • Време на започнување Време на започнување
Стадионот во Елбасан се реновираше (не остана ништо од старото) за експресно време , и доби добар изглед, не ми се веруваше дека ќе стигнат навреме, но ете им успеа. Само да би можеле и да ги покријат трибините.

EhuQHf.jpg

Сепак треба еден стадион во Тирана со барем 30.000 седишта.

Shqipëria: Berisha, Lila, Hysaj, Agolli, Mavraj, Lenjani, Cana, Kukeli, Xhaka, Abrashi, Balaj

Në stol: Shehi, Hoxha, Çurri, Shala, Vila, Meha, Kaçe, Kapllani, Rama, Cikalleshi, Salihi, Vajushi

Не ми се верува од тоа што го глеам, почнавме и мајтап да си играме со репрезентација како Данска :cuc:
Одбраната челична, само нека продолжат вака, уште нападот да се појача малце и ќе ги докрајчиме у второ.

Не ми се верува од тоа што го глеам, почнавме и мајтап да си играме со репрезентација како Данска :cuc:
Одбраната челична, само нека продолжат вака, уште нападот да се појача малце и ќе ги докрајчиме у второ.

Rama treba vo napadot samo toj moze da napravi nesto.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Си се мислев сеа гледајќи ги да ги имавме барем Гранит Џака и Џердан Шаќири, кај ќе ни беше крајот

Си се мислев сеа гледајќи ги да ги имавме барем Гранит Џака и Џердан Шаќири, кај ќе ни беше крајот

Сите се си мислат така, но тоа е тоа, да гледаме кон иднината и да не дозволиме другите таленти да ни избегаат.

Освен TVSH и суперспорт каде може да ја гледам утакмицата пошто у дримбокс ми ги блокира и двете канали

Сите се си мислат така, но тоа е тоа, да гледаме кон иднината и да не дозволиме другите таленти да ни избегаат.

Па изглеа Донис Авдијај кој беше блиндиран од страна на Шалке со клаузула од 50 милиони не избрал нас :vozbud:[DOUBLEPOST=1413056932][/DOUBLEPOST]
Освен TVSH и суперспорт каде може да ја гледам утакмицата пошто у дримбокс ми ги блокира и двете канали

Имаш у Дримбокс, Polsat Sport News ги даваат, на Хотбирд се

Зашто на семафорот на стадион пишуваше Scqiptare (така некако беше) vs Dеnmark...нели беше навредливо за вас тоа, не разбирам :confused:

Toa e toj luzerski mentalitet koa znaes deka niz godinite uvek ne kaznile na krajot koa sme cuvale rezultat od 1-0. Uvek vaka gubime bodovi doma

Нажалост ги фати паника во последните 10 минути, многу блиску беа , ајде на поправен со Србија, ништо не е загубено.[DOUBLEPOST=1413060261][/DOUBLEPOST]
Toa e toj luzerski mentalitet koa znaes deka niz godinite uvek ne kaznile na krajot koa sme cuvale rezultat od 1-0. Uvek vaka gubime bodovi doma

80 минути беа ладнокрвни во одбрана

Една грешка бе, па и Бериша згреши што излезе толку, тука беше мислам Цана. Изгубени злато вредни 2 бода.
Само победа во Белград не враќа на позицијата каде што бевме, иако и нерешено не е лош резултат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom