Janev
- 2.856
- Поени од реакции
- 58
требаше у среда да играме преместииме га у четврток и сега со кожув....преку 2-3 дена и преку недела утакмициSekoj,den utakmica?
требаше у среда да играме преместииме га у четврток и сега со кожув....преку 2-3 дена и преку недела утакмициSekoj,den utakmica?
Изгледе таа е најдобра варијанта:pos2: Ама има уште до крајта,ама.....аЈДЕЕ и тие ли бе изгубии, ај ојт трета лига. ај
Аман бе ај за Струмица знам, а пак која е причината за слабите резултати на АБА?Изгледе таа е најдобра варијанта:pos2: Ама има уште до крајта,ама.....
Оти шо врска ли нема, нели имаше квалитетни играчи донесено ?Една од нив е Мајк Гринџер!!Има уште неколку ама не се за на форумо
Аман бе до толку еден игракач помеѓу овие, да одлучува дали ќе изгубиме.А бе има донесено Абас,Тим,Јоцо,Зоки...Ама тај Мајк не се уклапа баш...Ного слабо играа на последните 2-3 утакмици
Aj be objasni mi da vidam ti kako golem strucnjak nogo se razbiras izgleda.Zarem,vie Aba go lagate za tim?Ako,saka nekoj da mi objasnam zosto neka go citira mojot post i neka pobara da mu objasnam:nenene:
Zarem ti se sekavas na izjavite na pero Hristov(golemiot strucnjak)koga zborese ovoj tim ke e od mladi igraci,se ke e za mladite i sega zemaa Jordanco Nikolov:nesvest: ,Zoran Delev:nesvest: ,ABAZOVIK..2ca Amerikanci?Zarem ova e mladi igraci ?ZOki koj nemase trenirano 2 godini zaedno so Joco,Abazovik so 40 godini?Pa za 2 liga i 2ca amerikanci :nenene: taka ne treba...Pusti ti tie mladi deca be neka steknat iskustvo neka igraat..A ne igraci po 40 godini neznam iskreno kako ne mu e sram na Abazovik da igra kosarka,istoto se odnesuva i za Joco luge covekot e preko 100tka ne moze da odi,a igra kosarka.:nenene:Aj be objasni mi da vidam ti kako golem strucnjak nogo se razbiras izgleda.