Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.611
Па 30 години има, а со тинејџери се расправа.:pos2::pos2::pos2:
Јас се дубоко испричавам на упад, ама морав
Па 30 години има, а со тинејџери се расправа.:pos2::pos2::pos2:
Црвен картон, три страни си казнет.:pos2::pos2::pos2:
Другар искрено како не те мрзи да го пратиш овој нисколигашки клуб и да постираш во овој фан клуб на секое???..мислам секоја чест на твојата ангажираност но искрено не мислам дека форумџиите го посетуваат овој фан клуб освен неколку фанови на Манчестер Јунајтед и другите фанови само за заебанција..па да му се сневиди овие Јунајтед оф Манчестер ги нема ниту во кладилница да се пишат а камоли да ги гледаме на ТВИзгубија 1:0, само што заврши натпреварот. Јебига, повеќе среќа следната сезона. Оваа сепак беше фантастична, прв пат беа толку високо на табелата и прв пат стигнаа до второто коло од ФА Купот, што е огромно постигнување за клуб од овој ранг на натпреварување.
Наредната сезона со поголема самодоверба и поголема константност до подобри резултати.
UNITED RULE!
Доста го посетуваат бе од другите фан клубови само не пишуваат. На курајберот ете омилени му се Радо би го читала Јунајтедвистенд него некои спамери што колку да се пише )))Другар искрено како не те мрзи да го пратиш овој нисколигашки клуб и да постираш во овој фан клуб на секое???..мислам секоја чест на твојата ангажираност но искрено не мислам дека форумџиите го посетуваат овој фан клуб освен неколку фанови на Манчестер Јунајтед и другите фанови само за заебанција..па да му се сневиди овие Јунајтед оф Манчестер ги нема ниту во кладилница да се пишат а камоли да ги гледаме на ТВ
Вистински фан на Јунајтед сигурно ќе биде заинтересиран што се случува со овој клуб. Нема речиси никаква дискусија во фан-клубов затоа што и нема баш што да се дискутира, ниту сме во можност да ги следиме натпреварите на Јунајтед, ниту пак ги знаеме играчите за кои се заинтересирани и слично, за да можеме да дискутираме. Јас си пишувам тука и не ме мрзи, а и не се осеќам глупо, напротив САКАМ да пишувам тука, бидејќи знам дека другите од мојата крвна група, фк Манчестер Јунајтед, оние вистинските фанови, исто така сакаат да знаат што се случува со овој клуб. Некој можеби не знае англиски, на некого можеби едноставно полесно му е да дојде и да прочита тука отколку да бара на нивната официјална страна тоа што го интересира.Другар искрено како не те мрзи да го пратиш овој нисколигашки клуб и да постираш во овој фан клуб на секое???..мислам секоја чест на твојата ангажираност но искрено не мислам дека форумџиите го посетуваат овој фан клуб освен неколку фанови на Манчестер Јунајтед и другите фанови само за заебанција..па да му се сневиди овие Јунајтед оф Манчестер ги нема ниту во кладилница да се пишат а камоли да ги гледаме на ТВ
Е тоа ако те интересира прочитај го воведот на темава. Да си фан на Манчестер Јунајтед, сигурен сум дека би знаел. Ме мрзи да објаснувам стварно, е тебе ако не те мрзи попрочитај малку низ фан-клубов и ќе ти стане јасно.Погрешно ме разбравте....мојата цел беше да дознаам што го тера UnitedWeStand да го прати овој клуб,да пишува тука за успесите или неуспесите на овој клуб,да постира резултати и слики,и сите останати работи кој се поврзани за овој клуб..мислам како не го мрзи секоја чест.....а не мислев да се заклучи темата и слично....пис:smir:
Па позајмете му го Робен за неколку утакмици за да се средат малце:pos2:Боби[Мкд];4247999 напиша:Н, Ван Гал е крив им го зеде Милер, гол неможат да дадат од тогаш.
Нишо не реков бе, нишо не испровоцирав.Џену, ај удри му бан на фашистов, а ја утре лично ќе го банирам.