Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.292
- Поени од реакции
- 18.583
Јади ми куро@Vartolu Друже, на пијано @Mondonico ми призна дека би му дал на Конте гз да му го бапне. Така да не се чуди што го величи Конте толку.

Јади ми куро@Vartolu Друже, на пијано @Mondonico ми призна дека би му дал на Конте гз да му го бапне. Така да не се чуди што го величи Конте толку.
Олабај се другар, никој не те влечи за јазик, не мора да дискутираш, само ти биди лабав...Ќе постирам слика не е проблем и знајш што? Ќе се радувам ако е поуспешен, не заради Мота, туку заради Јувентус.Не може да се дискутира нормално со некој кој вака просто врти работи... или ги заборави Ибрахимовиќ (28 дадени голови во Серија А во 2011/2012 сезона, повеќе од сите наши 5 напаѓачи комбинирано) + Касано, Робињо, Пато, Тиаго Силва, Неста и Сидорф кај Милан?
Не дискутираме повеќе заради тајмингот на сликата - еве бујрум после 6 меча направи иста слика од првите 33 меча на Мота и Конте и постирај ја.
ОК?
Mozebi i sega ke spukame 8 pobedi po red.. who knows?@Vartolu напамет ги знам резултатите и формите на Јувентус во последните 20+ години, многу убаво знам за кој период станува збор.
Знам дека беше првата сезона на Конте, овој скор 13-14-0 го имавме некаде во март 2012, после мечот со Милан запнавме со нерешени против Киево 1-1 (ни пукнаа гол на крајот), против Болоња израмни Вучиниќ на 1-1 некаде кон крајот и Бонучи доби црвен картон. Имавме и пред Милан две мизерно 0-0 против Парма и Сиена, чисти пенали не ни свираа на тие утакмици.
Малерот се скрши со Фиорентина, ги распаднавме 0-5 на Франки, после тоа беше Интер 2-0 со Касерес и Дел Пиеро, па после сврзавме уште 5-6 победи со само еден примен гол од Лацио.
Стигнавме до 21-14-0 ако не се лажам, значи 8 победи по ред сме имале, па после тоа киксот со Лече кога Квадрадо ни даде гол на крајот, па после 37мо коло победата 0-2 против Каљари, заедно со поразот на Милан од Интер 4-2 ни го донесоа Скудетото.
Нит гугл отварам, нит ништо, во еден здив ти го пишувам ова, за среќа 2012 беше пред 13 години и сигурно 98% од овде ја гледале и се сеќаваме како вчера да беше.
Затоа ти велам да не се брукаш со гола статистика која ништо не значи, споредувајќи нешто што е срамно и да се стави во ист контекст.
Мондо бе...@Vartolu Друже, на пијано @Mondonico ми призна дека би му дал на Конте гз да му го бапне. Така да не се чуди што го величи Конте толку.
Некое влашко коло?И овај шупаков наместо да ги игра Влахо Коло