Фан Клуб: Јувентус

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
заслужено водство имаат среќа овие циганиве што не губат 5-0 ова голот на абиати како да е проколнат несмее да влезе топка..
Додека го пишувам ова хахаххахахаххах каков гол!! ФОРЦА ЈУВЕ

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.136
Поени од реакции
75.152
хахахаха ете го и Абијати да ни пушти едно голче:D
ГАЗЕЊЕ!!!!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
ауууууу........правдата е задоволена - ќе победи подобриот.........ова Маркизио на која бајачка има одено да ми препорача !!

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
порано пуштаа една песна кога јуве ќе дадеше гол само не ми текнува како се викаше идеше паам паам пам пааа парарара ваљда ќе ја познае некој :D
иначе многу среќа имаа циганиве требаше да ги избушиме

ПОШТЕНО ГИ ИЗМОЧАВМЕ !! JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE <3

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Одличен натпревар, Милан како изгубени беа.Тактикава ме изненади иако бев скептик.Статистикава ни е одлична:
60% Posjed lopte 40%
17 Napadi na gol 5
9 Šutevi na gol 2

Киелини измислен за лев бек, така и ја започна кариерата.Видал требаше порано да излези се изнапромашува, на негово место требаше Кваљарела или Матри.Маркизио ми станува омилен и во него гледам наследник на Дел Пиеро.Џакерини незнам зошто го плукате, се гледа малиот дека има страшна брзина но треба да поработи на дриблинзите и ќе го имаме новиот Каморанези.За другите немам коментари одлични сите.

Во зимскиот преоден рок ни треба еден одбранбен и ништо повеќе и можеби треба да се проба да се лапне Тевез.

Честитки до сите се надевам ќе го задржиме темпово и дека со селскиве екипи ќе газиме, зошто да не и титула;)

Kajgana Shop

На врв Bottom