Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин
се знае - ќе биде замена.....ако не прифати трансфер се знае дека ќе грее клупа до крај сезона(ако не се исповредат сите останати во меѓувреме,чувај боже)
Одбил доста клубови, ептен инат тера сака да остане.Ова му е последна шанса.Не дека ги оплескал претходните ама повредите го зафркаваат.Повреда или слаба игра не не интересира ние сакаме здрави играчи кои можат да играат за тимот и да си ја одработат платата.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Одбил доста клубови, ептен инат тера сака да остане.Ова му е последна шанса.Не дека ги оплескал претходните ама повредите го зафркаваат.Повреда или слаба игра не не интересира ние сакаме здрави играчи кои можат да играат за тимот и да си ја одработат платата.
и годинките го фаќаат,период кога повредите потешко се залечуваат......сепак останува верен играч и тоа треба да се цени неќам да гледам изјави како на Илија,Циглер,Пепе или некој сличен кој не е задоволен со неговиот статус или на клубот или примери како Амаури и Гросо кои остануваат само заради нивните мрсни договори

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Што се глупира Конте бе ... јес да досега све ми се свиѓаше , ама да му каже на некој фудбалер дека не го сака тоа е чиста глупост ...
Juve, Ziegler speaks: "I remain at Juve, but Earl does not want me"

Зиглер според мене заслужува шанса , заслужува прва постава за разлика од Ештон Качер , кој ме нервира опасно ..

И ако у одбрана го земеме Гасталдело а го продадеме Бонучи тоа ќе биде најголемата глупост што сме ја направиле некогаш

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
16:25 Пасквато заминува во Лече - по целодневните преговори, играчот прифати да биде позајмен за следната 2011/2012 во Лече.

Kajgana Shop

На врв Bottom