Фан Клуб: Јувентус

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Што се деси со утакмициве коа се играат измешано ми е времево 9 сати сум разлика

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.415
Коментаторов 5464568970 пати не потсети дека интер е најтрофејниот клуб на мочаниов Турнир и дека Јуве има само еден освоен трофеј.:)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Не зезај, коментаторов апла се гледа дека е за јуве, цело време пофалби само дрбори :)

G

grande-juve

Гостин
Прилично добра игра, имавме поголем посед, можевме повеќе голови да дадеме, единствена слабост ни беше одбраната од прекини. Инаку Горан Милков од дамна сум го приметил дека е за Јуве

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.789
Поени од реакции
3.861
Рачунајте дека на оваа одбрана ке се додат Киелини и уште еден стопер, лидер најверојатно кој ке може да ја контролира задната четворка.

Во глобала, играта задоволува. Факт е дека не е најсјајно али има напредок во однос на минатата година.
Anyway и двата тима одиграа отворено без пренемагања и суети.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.774
Поени од реакции
17.691
Добри сме .,..сеа Виал против Милан да го видиме :)

С

сашенко

Гостин
Ми се свиѓа како игравме.Концептот на Конте ми се свиѓа, ако нема повреди годинава може да биде успешна.Не мислам на трофеј кога викам успешна туку во топ 3 да бидеме.
Друго што сакав да кажам е: Лево крило ке го однесе тимов едно ниво погоре.Пасквато неможе да биде ни измена оваа година.Нека остане и нека добива шанса ама нас ни треба некој сериозен и искусен играч на таа позиција годинава.Пепе е совршен за измена а Пасквато може да биде само трета опција.Мора да се земе квалитетно крило:).Со оглед на тоа што Келини не игра, чекаме ново засилување како негов партнер и Зиглер го немаше одбраната и не можеше подобро да изигра.Се на се задоволен;)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.415
Ми се свиѓа како игравме.Концептот на Конте ми се свиѓа, ако нема повреди годинава може да биде успешна.Не мислам на трофеј кога викам успешна туку во топ 3 да бидеме.
Друго што сакав да кажам е: Лево крило ке го однесе тимов едно ниво погоре.Пасквато неможе да биде ни измена оваа година.Нека остане и нека добива шанса ама нас ни треба некој сериозен и ускусен играч на таа позиција годинава.Пепе е совршен за измена а Пасквато може да биде само трета опција.Мора да се земе квалитетно крило:)
Pasquato е идеален за клупа брат не го потценувај малиот...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Друго што сакав да кажам е: Лево крило ке го однесе тимов едно ниво погоре.Пасквато неможе да биде ни измена оваа година.Нека остане и нека добива шанса ама нас ни треба некој сериозен и искусен играч на таа позиција годинава.Пепе е совршен за измена а Пасквато може да биде само трета опција.Мора да се земе квалитетно крило:).Со оглед на тоа што Келини не игра, чекаме ново засилување како негов партнер и Зиглер го немаше одбраната и не можеше подобро да изигра.Се на се задоволен;)
мислам дека на Пасквато требаа да му се дава шанса,детето несомнено има квалитет,но му е потребна поголема поддршка и по мене поголема слобода,има сила во него а одличниот шут оддалеку треба да се искористи - одлика што ја нема Јувентус по заминувањето на Недвед

С

сашенко

Гостин
Pasquato е идеален за клупа брат не го потценувај малиот...
Он и ке седи на клупа;)
Ми се свиѓа многу детето ама ова е сезона каде нема експерименти.Јас сум против негово заминување макар и на позајмица.Детето мора да остане, ама прокоментирав дека моментално е за измена само.Ама Пепе сега за сега е пред него според мене.Можеби има поголем потенцијал и ке биде играчиште ама моментално мора да пуштиме да играат најдобрите што ги имаме.Не утакмицава на годинава мислам.

Kajgana Shop

На врв Bottom