Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.527
- Поени од реакции
- 4.415
Vucko Show
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
Imase Foul nad Lich (ako ne se lazam on bese)Ако не ја да го чував ранокиа![]()
Pasquato е идеален за клупа брат не го потценувај малиот...Ми се свиѓа како игравме.Концептот на Конте ми се свиѓа, ако нема повреди годинава може да биде успешна.Не мислам на трофеј кога викам успешна туку во топ 3 да бидеме.
Друго што сакав да кажам е: Лево крило ке го однесе тимов едно ниво погоре.Пасквато неможе да биде ни измена оваа година.Нека остане и нека добива шанса ама нас ни треба некој сериозен и ускусен играч на таа позиција годинава.Пепе е совршен за измена а Пасквато може да биде само трета опција.Мора да се земе квалитетно крило![]()
мислам дека на Пасквато требаа да му се дава шанса,детето несомнено има квалитет,но му е потребна поголема поддршка и по мене поголема слобода,има сила во него а одличниот шут оддалеку треба да се искористи - одлика што ја нема Јувентус по заминувањето на НедведМи се свиѓа како игравме.Концептот на Конте ми се свиѓа, ако нема повреди годинава може да биде успешна.Не мислам на трофеј кога викам успешна туку во топ 3 да бидеме.
Друго што сакав да кажам е: Лево крило ке го однесе тимов едно ниво погоре.Пасквато неможе да биде ни измена оваа година.Нека остане и нека добива шанса ама нас ни треба некој сериозен и искусен играч на таа позиција годинава.Пепе е совршен за измена а Пасквато може да биде само трета опција.Мора да се земе квалитетно крило.Со оглед на тоа што Келини не игра, чекаме ново засилување како негов партнер и Зиглер го немаше одбраната и не можеше подобро да изигра.Се на се задоволен
![]()
Он и ке седи на клупаPasquato е идеален за клупа брат не го потценувај малиот...