Фан Клуб: Јувентус

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
ја мислам дека од таа класа на играчи како агуеро, многу малце сакаат да играат во јуве, барем у последниве неколку години... еве агуеро да отиде во јуве една сезона нема да игра во лш, а прашање е дали и наредната ќе игра, пошто знаеме што се се дешаваше изминативе години со големите засилувања, мада конечно мислам дека јувентус тргна кон правиот пат, у смисол на засилувањата
Пишував за ова некоја страна поназад. Агуеро демек се утепа од играње ЛШ со Атлетико па сега е во позиција да поставува услов екипата во која ќе премине да мора да игра во ЛШ. Толку години скапа во Атлетико па сега една сезона во Јуве без ЛШ ќе ја издржи. Како и да е Јуве не може долго време да биде на вакво бедно ниво и кога тогаш пак ќе биде голема екипа а Шити ќе си остане Шити и ќе биде секогаш во сенка на 5-6 други клубови во Англија без разлика на тоа кои играчи ги купува.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

404 - Артиклот #419 не е пронајден

Не можете да ја посетите страницата поради:
  1. застарена белешка/фаворит
  2. трагачка машина која има застарени податоци за оваа страница
  3. погрешна адреса
  4. Немате пристап до оваа страница
  5. Бараниот податок не е најден.
  6. Се појави грешка при реализација на вашето барање.
Пробајте една од следниве страници:

Ако постојат проблеми контактирајте го Системскиот Администратор на страницава.

Артиклот #419 не е пронајден

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
404 - Артиклот #419 не е пронајден

Не можете да ја посетите страницата поради:
  1. застарена белешка/фаворит
  2. трагачка машина која има застарени податоци за оваа страница
  3. погрешна адреса
  4. Немате пристап до оваа страница
  5. Бараниот податок не е најден.
  6. Се појави грешка при реализација на вашето барање.
Пробајте една од следниве страници:

Ако постојат проблеми контактирајте го Системскиот Администратор на страницава.

Артиклот #419 не е пронајден
http://www.calciomercato.com/mercato/e-fatta-giuseppe-rossi-e-della-juventus-229995 од овде беше земена информацијата

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ако е ова точно стварно станавме маалски тим. Голем ризик е ова дали ќе се снајде е знак прашалник. Марота се повеќе и повеќе ги покажува своинте ''уникатни'' способности.
дали ти ова сериозно го мислиш, ги имаш следено Виљареал? Дали знаеш колку би му лежел италијанскиот фудбал.. аии :P има да распали доттука бидува! ;)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
дали ти ова сериозно го мислиш, ги имаш следено Виљареал? Дали знаеш колку би му лежел италијанскиот фудбал.. аии :P има да распали доттука бидува! ;)
јас до некаде се сложувам со ХУЛК лани имавме некој спротивни размислувања ама годинава сме слични ... незнам брат јес да и роси нее лош играч ама ако е точно се надевам дека ке распали но тука се и матри и кваљарела мислам нема да му биде тешко да се снајде ке видиме

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Доволно долго ги имам пратено и Виљареал и Атлетико и можам слободно да кажам дека Агуеро е за класа подобар играч од Роси ;)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
Уште Роси да го купи од напаѓачиве и потоа Марота да се насочи кон одбраната и средниот ред

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Mislam deka ova so Rosi ke izleze samo mediumska "patka". Juve im e interesen na mediumite i recisi sekoj igrac go povrzuvaat so nas. Edinstveno veruvam vo zborovite na Konte koj sto vcera na prezentacijata izjavi deka ima jasni idei i deka na ostvaruvanje na tie idei raboti zaedno so Marota i Paratici.

Od druga strana pak Marota na novinarskite prasanja povrzani so mercato-to odgovori diplomatski t.e ne dade nikakva odredena nasoka. Mislam deka ne treba uste sega da se pluka po site, dolg e transfer periodot, a na 1 septemvri ke diskutirame za toa dali napravivme dobar biznis ili ne.

Moja licna zelba sekako e Aguero zasto definitivno e igrac koj ja pravi razlikata na terenot i smetam deka max sto Juve bi trebalo da ponudi za nego se 40 milioni. Isto taka mislam deka upravata ja nauci lekcijata so forsiranje na italijanski igraci i deka redno vreme e malku da se prosara sostavot so temperamentna juznoamerikanska krv.

F

FuckYouAll

Гостин
Јас сношти гледав Аргентина и обрнав внимание на Агуеро, и мислам дека не е играч кој може да го крене нивото на целата екипа и дефинитивни не вреди 45м.
Имаше неколку грешки кои играчи кои вредат 20м не смеат да ги прават а не пак некои кои се платени 50м.
А 50м не е мала пара, со 100м стадион се гради. -_-

И јас да сум на местото на Марота не му давам 45м.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
1
Поени од реакции
1
Da se soberime 10 000 dusi i da odime vo Torino da go ubieme Marota, Elkan da mu zemime 200 000 000 evra i da si odi od klubot i da najdeme covek koj ke raboti so srce vo ovoj klub, i covek koj ke donese svezina i kvalitet vo Juventus.Dosta e sto cekaat tie vo Torino samo ne lazat veke 2 sezoni ke dojde Dzeko,Aguero,Vidal,Diara,Beck, . . . . . . . . .koj dojde Pepe,Martinez,Mota . . . . krajno vreme e slepecot so krivi oci Marotta da se svesti i da vidi sto pravi.Mora pokraj Quagliarela i Matri eden ekstra spic nezavisno koj i da e Rossi ili Aguero(podobar spored mene gaze za Argentina) nitu Rossi ne bi dosol loso, Vidal na sredina, Bastos i eden centralen i zavrsena prikazna.Ke izborime vo prvata cetvorka,slednata sezona uste 2-3 ekstra igraci i eve ti tim konkurenten za titula.2 Godini pisuvam site ste protiv moite mislenja, no edno e vistina stanavme maalski tim kako sto nekoj pogore navede,ziveeme od istorijata no ako sakas da si uspesen treba da gledas napred vo idninata, nie momentalno nemame bas svetla idnina so vakov menadzment.Marotta podhitno da si odi ! ! !

Kajgana Shop

На врв Bottom