вака да ти ка=ам нешто другар. .
Лихштајнер е добар и би можел и прва постава.
Циглер е за втора постава земен ,а и моџи кажа дека не е и за на клупа ,ама мислам дека би бил добра замена (ако ја игра и 4-3-3 формацијата како што најави и самит Конте рече кога кеиграме напагачки фудбал треба да бидема сигурни дека одбраната ке биде цврста .(ЗНАЧИ ТРЕБА А И ВЕРУВА КЕ ЗЕМАТ 1БАРЕМ УПТЕ ЕДЕН БЕК .
Красич (крило ) е супер .
Прило во средина е супер а и самиот Конте правел муабет кој најмногу би му лежел .
Маркисио лично го ценам ама не верувам дека ке има којзнае каква Доверба кај Конте поготово не голема на почетокот на првенството каде ке се прбуваат и многу нови играчи .
Пепе \бастош ? Лично јас би сакал да дојде Бастош ама повеке верба имам во Рибери и Волкот (играли кој ги сака Конте .
Матри и Квањарела се супер ама му треба предводник т.е еден од овие двајца и плус една звезда ,се надевам дека тоа ке биде Агуеро иако Реал Мадрид го бараше како што реков и самит атлетико не би сакал да биде тоа Реал Мадрид (реал мадрид е во трка за нејмар а ги има и игуаин и бензема покрај роналдо така да можно е да грее клупа агуеро а и не ме стра од реал мадид дека би заминал таму .
КОГА КЕ СОБЕРАМ СЕ ТРЕБАТ УШТЕ
ЛИХШТАЈНЕР КОЈ Е ПРЕД ПОТПИС
ЕДЕН ЦЕНТРАЛЕН СРЕДЕН ПАРТНЕР НА ПИРЛО .
ЕДНО КРИЛО
И ЕДЕН ЦЕНТРАЛЕН НАПАГАЧ .
ЈУВЕНТУС И САМИОТ БАРА НА ТИА ПОЗИЦИИ .
СРЕКНО
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1869