Фан Клуб: Јувентус

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Oвие од Најк,секоја година се полоши и полоши ни праат.Ако овие ни ги понудиле,дај боже да сме ги одбиле зошо и двата се крш.Првиот нејќам ни да го коментирам,а вториот океј е да биде розев,али ова на ништо не личи,како голмански дрес да е.Башка дречи,ептен ми е педерски.

Според мене за гостински подобро би било нешто вакво

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Abe jebiga dresovite i vie sega zapnavte na dresovite. TITULLI ni trebaat dobri igri, ZA DRESOVITE ne mi e gajle. JAS NE NAVIVAAM ZA DRESOT sega za vas ne znam ;)

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Колку што се сеќавам Конте бараше играч кој е добар 1-1,да има брзина,дриблинг,шут...тоа што го набројав се има Џовинко,Конте и јавно го повика Џовинко да се врати сеа ќе видиме што ќе рече во летото.

Вториот повеќе ми се свиѓа...онака е постилски:)
хахаха да ама они не се маникени да гледаат стил они се фудбалери и треба да си го чуваат црно-белиот дрес .

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.443
Поени од реакции
87.157

Дефинитивно еден од најдобрите дресови на Јуве ( Мое мислење :) )

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Дресовиве се хаос !! Од година во година се полоши ни прават.Мора некој друг дрес да понудат пошто врска нема црно-белиот.Розевиот исто не ми праи мерак повеќе би сакал син да биде како пред некоја година.Голманскиот е ок.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Според Tuttocagliari.net, денеска е постигнат договор меѓу Јуве и Каљари за Алесандро Матри. Јуве за играчот ќе плати 10 милиони + младинците на Јуве, Пасквато,Имобиле и Лука Мароне. Официјално договорот ќе биде на почетокот на наредната недела.

С

сашенко

Гостин
Oвие од Најк,секоја година се полоши и полоши ни праат.Ако овие ни ги понудиле,дај боже да сме ги одбиле зошо и двата се крш.Првиот нејќам ни да го коментирам,а вториот океј е да биде розев,али ова на ништо не личи,како голмански дрес да е.Башка дречи,ептен ми е педерски.

Според мене за гостински подобро би било нешто вакво

Ова да.Е ова е веќе нешто.За ова со две раце потпишувам, и ако биде овој гостинскиот го купувам дефинитивно.Незнам зошто не им текна да направат гласање некое на официјалната страна и фановите да гласаат и да го видат мислењето на фановите кое е? Мислам дека има по фан клубовите и форумите ама би требало еден и на официјалниот веб сајт со точни податоци и дресови кои навистина најк ги има понудено.Да видиме и ние од што се бира и што имаме на располгање и да гласаме.Па после тие нека одлучват дали ке го земат в предвид нашето мислење или не.Ако има такво нешто, мојот глас за гостински дрес оди кај овој.....Like

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Ова да.Е ова е веќе нешто.За ова со две раце потпишувам, и ако биде овој гостинскиот го купувам дефинитивно.Незнам зошто не им текна да направат гласање некое на официјалната страна и фановите да гласаат и да го видат мислењето на фановите кое е? Мислам дека има по фан клубовите и форумите ама би требало еден и на официјалниот веб сајт со точни податоци и дресови кои навистина најк ги има понудено.Да видиме и ние од што се бира и што имаме на располгање и да гласаме.Па после тие нека одлучват дали ке го земат в предвид нашето мислење или не.Ако има такво нешто, мојот глас за гостински дрес оди кај овој.....Like
Најк понудата директно им ја испраќаат на раководните лица во клубот,така да фановите воопшто немаат можност да бираат меѓу повеќе опции,како што викаш,иако мислам дека треба да се направи нешто такво во иднина,зашто на крај краева фановите се тие кои ги купуваат дресовите.

Имаше пред месец-два нешто по форумиве во Италија на вечасињора,мислам дека беше,каде што фановите даваа предлози за изгледот на дресовите за наредната сезона.Имаше стварно добри предлози,2-3 беа изгласени како најдобри,али воопшто не беа ни слични со овие што ги понудиле Најк.И минатата година нашите не беа ништо посебно со оние цик-цак линии али за овие се премија.

Не знам кој аматер во Најк ги дизајнира дресовите за Италијанските клубови,али на ништо не личат.Ни мене како фан на Јувентус не ми се толку битни дресовите,али клуб како Јуве со преку 12 милиони фанови само во Италија мора да води сметка за изгледот на дресовите.Знаеме сите колку пари се зима само од продажба на дресови.Повеќето фанови секоја година си купуваат од новите дресови на својот омилен клуб.

Ако на пример пижамиве што ги понудиле Најк им бидат официјални на Јуве следната година,нема да фркнам толку пари да го купам истиот,и попрво би носел некој од постарите,а сигурно не сум единствен што мисли вака.И кога ќе видиш клубот губи доста пари кои би можел да ги добие од продажбата на дресови оваа година.

а како што гледам и на Барса и на Атлетико Мадрид се во сличен стил,така да нема да ме чуди ако и на Јувентус бидат вакви следата сезона.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
вака да ти ка=ам нешто другар. .
Лихштајнер е добар и би можел и прва постава.
Циглер е за втора постава земен ,а и моџи кажа дека не е и за на клупа ,ама мислам дека би бил добра замена (ако ја игра и 4-3-3 формацијата како што најави и самит Конте рече кога кеиграме напагачки фудбал треба да бидема сигурни дека одбраната ке биде цврста .(ЗНАЧИ ТРЕБА А И ВЕРУВА КЕ ЗЕМАТ 1БАРЕМ УПТЕ ЕДЕН БЕК .
Красич (крило ) е супер .
Прило во средина е супер а и самиот Конте правел муабет кој најмногу би му лежел .
Маркисио лично го ценам ама не верувам дека ке има којзнае каква Доверба кај Конте поготово не голема на почетокот на првенството каде ке се прбуваат и многу нови играчи .
Пепе \бастош ? Лично јас би сакал да дојде Бастош ама повеке верба имам во Рибери и Волкот (играли кој ги сака Конте .
Матри и Квањарела се супер ама му треба предводник т.е еден од овие двајца и плус една звезда ,се надевам дека тоа ке биде Агуеро иако Реал Мадрид го бараше како што реков и самит атлетико не би сакал да биде тоа Реал Мадрид (реал мадрид е во трка за нејмар а ги има и игуаин и бензема покрај роналдо така да можно е да грее клупа агуеро а и не ме стра од реал мадид дека би заминал таму .
КОГА КЕ СОБЕРАМ СЕ ТРЕБАТ УШТЕ
ЛИХШТАЈНЕР КОЈ Е ПРЕД ПОТПИС
ЕДЕН ЦЕНТРАЛЕН СРЕДЕН ПАРТНЕР НА ПИРЛО .
ЕДНО КРИЛО
И ЕДЕН ЦЕНТРАЛЕН НАПАГАЧ .
ЈУВЕНТУС И САМИОТ БАРА НА ТИА ПОЗИЦИИ .
СРЕКНО
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1869
се согласувам да но јас искажав мое мислење за стартната постава
--- надополнето: Jun 10, 2011 1:12 AM ---
Според Tuttocagliari.net, денеска е постигнат договор меѓу Јуве и Каљари за Алесандро Матри. Јуве за играчот ќе плати 10 милиони + младинците на Јуве, Пасквато,Имобиле и Лука Мароне. Официјално договорот ќе биде на почетокот на наредната недела.
само имобиле не :/ играчот е одличен штета шо нема толку шанса за јуве нешто како џио
--- надополнето: Jun 10, 2011 1:37 AM ---
http://www.youtube.com/watch?v=6cfmy18ZiPI hahaha matri santimetri hahaha

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146

Kajgana Shop

На врв Bottom