Фан Клуб: Јувентус

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Stadionot e na angliski stil , DA ! , ama Italija ne e Anglija ..

Go imame Stadionot na Genoa @ Sampdoria , Luigi Ferraris @ Marassi , koi isto taka se na angliski model , no zad golovite ima mrezi , i slicni nesta , i kaj nas istoto ke bide ... i Nasite ultrasi ne se ic mirni :) ako izgubime od nekogo , na primer Lecce , Cesena , ke go srksat , zapalat :P

Eve gledajte ! @

Ne znam sea kako ke bide za Curva NORD @ SUD , za ultrasite , navivanjeto ... Koreografite bi trebalo da bidaat uspesni , stadionot ni e super za Koreografi . .. ako ima nekoj info . kade ke bidaat navivacite neka mi kaze ?

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384

Go imame Stadionot na Genoa @ Sampdoria , Luigi Ferraris @ Marassi , koi isto taka se na angliski model , no zad golovite ima mrezi , i slicni nesta , i kaj nas istoto ke bide ... i Nasite ultrasi ne se ic mirni :) ako izgubime od nekogo , na primer Lecce , Cesena , ke go srksat , zapalat :p

Eve gledajte ! @

Ne znam sea kako ke bide za Curva NORD @ SUD , za ultrasite , navivanjeto ... Koreografite bi trebalo da bidaat uspesni , stadionot ni e super za Koreografi . .. ako ima nekoj info . kade ke bidaat navivacite neka mi kaze ?
Јас пак сум сигурен дека нема да има никакви високи огради позади голот :) но сепак останува да видиме...

С

сашенко

Гостин
Не изгледа толку лошо, ако стои добро нека ги стаат и чисто ради естетика хахаха

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.866
Поени од реакции
2.744
Дај боже управава да ја чукне главата,и да не го даде Џовинко на продажба,човекот игра со срце и таков ни треба,не само тоа,има огромен потенцијал кој го искористува во секој натпревар..само што замина во Парма,и на утакмиците со Јувентус неможеше нашата одбрана да го спречи.

Член од
27 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Новите дресови на Јувентус за сезона 2011-12

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
lihstajner bonuci chielini ziegler
krasic pirlo marchisio pepe /bastos
matri i kvalarela или да се донесат нови засилувања во напад
вака да ти ка=ам нешто другар. .
Лихштајнер е добар и би можел и прва постава.
Циглер е за втора постава земен ,а и моџи кажа дека не е и за на клупа ,ама мислам дека би бил добра замена (ако ја игра и 4-3-3 формацијата како што најави и самит Конте рече кога кеиграме напагачки фудбал треба да бидема сигурни дека одбраната ке биде цврста .(ЗНАЧИ ТРЕБА А И ВЕРУВА КЕ ЗЕМАТ 1БАРЕМ УПТЕ ЕДЕН БЕК .
Красич (крило ) е супер .
Прило во средина е супер а и самиот Конте правел муабет кој најмногу би му лежел .
Маркисио лично го ценам ама не верувам дека ке има којзнае каква Доверба кај Конте поготово не голема на почетокот на првенството каде ке се прбуваат и многу нови играчи .
Пепе \бастош ? Лично јас би сакал да дојде Бастош ама повеке верба имам во Рибери и Волкот (играли кој ги сака Конте .
Матри и Квањарела се супер ама му треба предводник т.е еден од овие двајца и плус една звезда ,се надевам дека тоа ке биде Агуеро иако Реал Мадрид го бараше како што реков и самит атлетико не би сакал да биде тоа Реал Мадрид (реал мадрид е во трка за нејмар а ги има и игуаин и бензема покрај роналдо така да можно е да грее клупа агуеро а и не ме стра од реал мадид дека би заминал таму .
КОГА КЕ СОБЕРАМ СЕ ТРЕБАТ УШТЕ
ЛИХШТАЈНЕР КОЈ Е ПРЕД ПОТПИС
ЕДЕН ЦЕНТРАЛЕН СРЕДЕН ПАРТНЕР НА ПИРЛО .
ЕДНО КРИЛО
И ЕДЕН ЦЕНТРАЛЕН НАПАГАЧ .
ЈУВЕНТУС И САМИОТ БАРА НА ТИА ПОЗИЦИИ .
СРЕКНО
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1869

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Дај боже управава да ја чукне главата,и да не го даде Џовинко на продажба,човекот игра со срце и таков ни треба,не само тоа,има огромен потенцијал кој го искористува во секој натпревар..само што замина во Парма,и на утакмиците со Јувентус неможеше нашата одбрана да го спречи.
Колку што се сеќавам Конте бараше играч кој е добар 1-1,да има брзина,дриблинг,шут...тоа што го набројав се има Џовинко,Конте и јавно го повика Џовинко да се врати сеа ќе видиме што ќе рече во летото.

Новите дресови на Јувентус за сезона 2011-12
Вториот повеќе ми се свиѓа...онака е постилски:)

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968

Go imame Stadionot na Genoa @ Sampdoria , Luigi Ferraris @ Marassi , koi isto taka se na angliski model , no zad golovite ima mrezi , i slicni nesta , i kaj nas istoto ke bide ... i Nasite ultrasi ne se ic mirni :) ako izgubime od nekogo , na primer Lecce , Cesena , ke go srksat , zapalat :p

Eve gledajte ! @

Еве приказ на стадионот по сектори.Во Италија,и скоро насекаде во светот,навивачките групи се најчесто позади головите

Drughi Ultras кои се водечка навивачка група на Јувентус се отсекогаш на Curva Sud,а Fighters се на Curva Nord.Не гледам зошто другата година на новиов стадион би било поинаку.:)

F

FuckYouAll

Гостин
Првиот дрес не ми се свиѓат, ама вториот е прејак.:X3:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Првиот дрес му беше понуден на Јувентус но челниците го одбија така да мислам дека нема да биде тој дрес :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.443
Поени од реакции
87.159
Првиот дрес е тотално промашување :eek:

С

сашенко

Гостин
Аууу мајсторе што е ова бе хахаахахаха на оној вторион уште виножито да му опнеле. :LOL:
За првиот мислам дека сме одбиле (не им се свиѓал) , а за вториот немам слушнато ништо од управата, ама и тој е глупав

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Незнам зошто експериментираат со дресовите зошто не стават едноставен како што од секогаш имал јувентус Прави линии тенки широки нема везе.
Иначе според мене последниве години најубав дрес на Јуве убедливо беше кога настапуваа во сериа Б...

Kajgana Shop

На врв Bottom