Фан Клуб: Јувентус

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
ме мрзи сеа да пишувам за тоа,мораше да го продадат,Реал дадоа многу пари за него.

Маркизио останува,јаките играчи се познаваат кога има конкуренција и кога има тешки моменти.Ако се уплаши од Инлер и Пирло ќе си отиде,во спротивно ќе му даде уште мотивација да работи ,Маркизио не е пичка,фајтер е и останува 100%.
И јас сакам да остане ама тој е загрижен за некогата позиција во клубот ,срека што има доверба од конте инаце .

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Се согласувам ,ама маркисио не сака да биде клупа и тоа сам го знаеш .Пепе е свесен дека ке ја грее клупата ама маркисио не би се сложил со клупа .
се разбираме друже

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
а како тогаш замина во реал мадрид ,го украдоа ?
да ама како што гледам и маркисио не е далеку од умот да си замине по волку појачувања во средината ,ке треба маркисио да си земе навлака да не го боле газот од тврдта клупа .
Јувентус сакаа да го продадат и според тоа што имам читано дали притисоци биле вршени врз него или слично за да си оди.

Околу Масиело, не би сакал да дојде. Не сум го видел скоро никогаш како игра.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Јувентус сакаа да го продадат и според тоа што имам читано дали притисоци биле вршени врз него или слично за да си оди.

Околу Масиело, не би сакал да дојде. Не сум го видел скоро никогаш како игра.
Може да е така ако е така тогаш е друго ама не ми се верува .
Треба да тргниме по некој репрезентативец на германија стварно има многу јаки играчи ,реал мадрид веке имаат заедница од германци т.е озил,сахин,кедира,па и алтинтоп е од бундеслигата .
Германија е сила .

F

FuckYouAll

Гостин
Пак сме земале некој младинец од кантерата на Барса,не ја научија лекцијата со Иаго ,чим Барса го пушта значи дечкото нема талент,да имаше талент Барса ќе го чуваше како злато.
А Фабрегас ко злато го чуваја ? :ROFLMAO:

Сопругата на Трезеге се сончаше топлес:love:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Мајсторе у Англија се се врти околу парите,таму може да потпишуваат професионални договори под 18 години,Арсенал му понудија доста пари и тоа е тоа,исто како и Манчестер со Пике,демек овој ептен јак па Барса го дале туку така,и Иаго го чуваа го злато:) сеа игра во Виљаерал Б. а овој Pol Garcia е земен за без пари па сеа прај ти споредба со овој и Фабрегас:ROFLMAO:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.461
Поени од реакции
87.249
а за каков го сметаш ти Кени Даглиш ?
Па мислам дека имаше добри резултати против големите екипи, и како што читам изјави од фановите на Ливерпул бил голем Мотиватор

Kajgana Shop

На врв Bottom