- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.289
чиста трампа за Мело - подобра работа амин
Тоа би бил тандемот за наредната сезона доколку не се земе ништо,но една повреда многу работи може да смени.Кваљарела и Матри ке играат ако не ги купиме Агуеро и Санчез
Инлер е подобар играч од Паломбо, факт. Изминативе неколку сезони го потврдуваат тоа. Диара подобра опција од Инлер? Подобар деструктивец е, да, но ко прво, ја се кладам дека Реал за под 15 милиони не би го дале Диара; ко второ, Диара има преголема плата во Реал, која овде не верувам дека ќе ја добие; ко трето, Диара ќе сака да игра во ЛШ гарант, што ни е исто така минус. И како последно, да спомнам дека Инлер e веќе докажан во Серија А, за разлика од Диара. Монтоливо ич не го ни вметнувам во овој кош.Незнам што запнале нашиве по Инлер.Еден Паломбо да го донесат во средина или Лазана Диара и поскапа варијанта би бил Монтоливо.Инлер е од ранг на првите двајца а многу по скап
.Доколку може да се купи Игуанин тој треба да биде прва опција а не б план како што читам и треба да направат нашите се за да го донесат.Не се испушта таков напаѓач.
Агуеро е играчиште и одлично би било ако го земеме,али проблемот е што претседателот на Атлетико потенцираше дека Агуеро ќе го продадат само ако некој даде 45 милиони во кеш,без никакви играчи вклучени во зделката.јас немам ич верба во инлер незнам ти колку го имаш следено ,мое мислење е дека е подобро агуеро за 35 милиона + амаури или некој кој е на продажба .Нема потреба од средина ги имаме мело,аквилани,сисоко,маркисио,пирло .Инлер е мнгоу скап 15 милиона а а за 12 милиона го имаме монтоливо ако веке не се зима аквилани .
--- надополнето: Jun 1, 2011 7:31 PM ---
до кога со квантитет .
под алпите е од тунелот испага ,треба да биде во торино кај 15 00 .со бастос шо бидна ?
hhhhпод алпите е од тунелот испага ,треба да биде во торино кај 15 00 .
15:30 najkasnoпод алпите е од тунелот испага ,треба да биде во торино кај 15 00 .
сега јас не сум сат оа до минута да погодам ,зависи и од густината на сообракајот .15:30 najkasno![]()
Околу 100 милиониИскрено ме интересера колку е трансвер буџетот на јуве за воа лето??? Пошто гледам скоро сите јуве ќе ги купува Рибери, Агуеро, Санчез, Кјаер, Игуаин едноставно се и сешто... и до друга страна колку долгови има клубот?
А долгови?Околу 100 милиони
Околу 40м(+-) некој.А долгови?