Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.911
Поени од реакции
17.881
Мота лета пред мечот со Џенова. Тудор ќе ни биди тренер до крајот на сезоната.
Огромна грешка ќе е ако го остават Тудор цела сезона.

On Telecolor they give the news: Motta sacked, Tudor arrives on Monday.

Елкан кога пристигнал вчера побарал одма да се отпушти Мота пособено по разговорите со играчите. џунтоли ќе добие изгледа шанса уште ова лето. Елкан го сакал Тудор и го одбил предлогот на Џунтоли за Манчини.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.796
Поени од реакции
89.315
Ај ако ништо друго барем земаме човек кој знае како се гине за клубот...нема голема менаџерска историја позади себе, ама последниот ангажман во Лацио му беше одличен, само ради Лотито си замина што неќеше играчи да му донесе.

За мене кога би бирал меѓу Тудор и Манчини, би го одбрал секако првиов...

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.460
Поени од реакции
6.281
Манчини има поголеми шанси да биде отколку Тудор. Тудор е втора опција, ако не се договорат со Манчини.

Киело го токми Бонучи за заменик тренер на Манчини.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.911
Поени од реакции
17.881
Ај ако ништо друго барем земаме човек кој знае како се гине за клубот...нема голема менаџерска историја позади себе, ама последниот ангажман во Лацио му беше одличен, само ради Лотито си замина што неќеше играчи да му донесе.

За мене кога би бирал меѓу Тудор и Манчини, би го одбрал секако првиов...
Па не баш дека нема освен од Лацио сегде се искара истепа и си замина од др места е избркан. Со Грција беше ужасен, едноставно е како Конте од Алиекспрес.

Елканн и одбрал ефтини решение за до јуни, наводно за клаузулата одлучуваме ние дали ќе остани или не.

Џунтоли и тој седи на тенок мраз. Можда многу го плукаме Елканн, човекот пумпа на секое пари но д составни во грешни раце го остава клубот не разбира фудбал ама ете кога треба пресекува и тоа подобро од Андреа Ањели.
Автоматски споено мислење:

Манчини има поголеми шанси да биде отколку Тудор. Тудор е втора опција, ако не се договорат со Манчини.

Бордот и Елкан го одбија Манчини. 99.9% ќе биде Тудор и тоа официјално утре или Понеделник.

Cristiano #Giuntoli has been voted out of confidence: Roberto #Mancini was his name and he has not received the final ok from the entire board. The next coach of #Juventus will be Igor #Tudor with a 4-month contract + an option for renewal.

Толку од Мота.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.796
Поени од реакции
89.315

Готово е, Тудор ќе е...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.911
Поени од реакции
17.881
И како шо реков клубот одлучува дали ќе му продолжи договор. Елканн го сака Конте в лето или друг добар искусен тренер, го добри предлогот на Џунтоли чија моќ ќе е ограничена од страна на Киелини кој од наредна сезона ќе и а поголем збор за многу работи.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.165
Поени од реакции
2.284
Мака ми е малце за Мота, имат голем капацитет за тренер, ама многу лошо му тргна кај нас, немаше среќа со повредите, ни му се погодија трансферите.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.796
Поени од реакции
89.315
Мака ми е малце за Мота, имат голем капацитет за тренер, ама многу лошо му тргна кај нас, немаше среќа со повредите, ни му се погодија трансферите.
Ич не ми е мака мене, имаше доволно време да ги ухлеба сите играчи кои му ги донесоа, не успеа во тоа...напротив и тие што веќе беа во тимот, успеа да ги уназади (Јилдиз, Фаџоли го продаде, Перин исчезна), башка изјавите после поразите од 3:0 и 4:0 не се совпаѓаат со тоа што е Јувентус како клуб, затоа и Елкан наредил да се избрка, ептен правилен потег. Не ти е ова Болоња па при секој катастрофален пораз, ти да си тераш куроболие...
Нека тераат сега со Тудор до Јуни, здравје на лето во зависност од резултатите остануваме со него, или тргаат по Конте. Тоа му фали на тимот, тренери кои знаат што значи Јувентус.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.530
Поени од реакции
4.434
Многу причини за Мота да лета а најголема според мене е што ниеднаш не превзема одговорност после лош меч и катастрофална игра. Многу арогантно се постави од старт а резултатите му се мизерни 12 нерешени имаше типот у Декември. Требаше да лета со Лече или со Милан у суперкупот, тука се видоа големи недостатоци кај него.

Може ќе упали негде во иднина ама во овој Јувентус доби шанса и подршка и на крај се усра.

Само Конте може да ги опраи овие играчи колку и да го неќам.

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.460
Поени од реакции
6.281
Според ГДС, како би изгледал Јуве под водство на Тудор.

486159750_1039446951384869_4138192422980116571_n.jpg

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.660
Поени од реакции
15.343
Според ГДС, како би изгледал Јуве под водство на Тудор.

Прегледај го приврзокот 446664
Ова е добро за дефанзивците, Камбиасо и Веа, но еден од најголемите таленти ви останува на клупа и ќе треба Копмајнерс да ја преземе целата креативност.

Би било подобро да се најде место за Јилдиз.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.796
Поени од реакции
89.315
Screenshot_20250323_115204_edit_1740722040925599.jpg

Господинот Игор Тудор, како копиљ го сакав играчов, заедно со Монтеро, Ферара, Турам, Песото и Јулиано беа страв и трепет позади. Еден од ретките кои останаа во Серија Б, иако неговата улога беше епизодна ради повредите.
Робусен дефанзивец, захвален играч... Се надевам дека ќе ги опорави суртуциве колку толку, и ќе влезе со отворен ѓон у бубрег на копилињава на тренинг :love:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.911
Поени од реакции
17.881
Ова е добро за дефанзивците, Камбиасо и Веа, но еден од најголемите таленти ви останува на клупа и ќе треба Копмајнерс да ја преземе целата креативност.

Би било подобро да се најде место за Јилдиз.
3421 е исто формација која ја сака Тудор заедно со 433. Е сега раководството сакало тренер кој игра 433 до пред некој ден така и преговарале со Манчини демек. Ќе видиме :)

Оп

Kajgana Shop

На врв Bottom