Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.698
Поени од реакции
88.689
Брат против некст ген... Види го клипчето со корнерите на Алегри и Душан, се изгуби другарот, стабилен е ко Бритни Спирс во 2006та. Лукаку е лоша опција ама за кеш 80м одма го продавам Влаховиќ, ако не оди Кејн во Баерн се надевам дека се толку глупо па ќе кешираат за србинот.
Јас не викам да не го продаваат Душан, ако дојде понуда од 80 милиони, слободно нека го шитнат. Пробемот е што МОМЕНТАЛНО овие запнуваат (по желба на Алегри) само за Лукаку и за никој друг. Значи даваш еден млад играч кој пука од желба да се докаже, за нестабилно 30 годишно говедо и +20/30 милиони од трансферот. Нит играч добиваат, нит 80 милиони...дно.

На стадион денес повторно имало негодувања за купувањето на Лукаку

Автоматски споено мислење:

ЌУУУУКШШШШ

IMG_20230809_214600.jpg

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.828
Поени од реакции
17.775
Влаховиќ дал 2 гола денес против Juve Next Gen, и тука ја гледаме причината зошто Алегри сака да го земе побрзо Лукаку... Кој е тој Душан да дава по 2 гола на натпревар?
Kaio даде 3 гола денес... Каiо > Dusan? :confused:

Член од
6 март 2019
Мислења
427
Поени од реакции
626
Неќеа да го трампаат за М. Савич, го изгубивме играчот. Сега ако го дадат за кеш туку така, се откажувам од клубов..

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Ровела ќе го шитнат у Лацио а Мекбургерот ќе го гледаме цела сезона… немам зборови више

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.698
Поени од реакции
88.689
Ровела ќе го шитнат у Лацио а Мекбургерот ќе го гледаме цела сезона… немам зборови више

Значи не сакал да се бори за место во тимот, одма ја прифатил понудата од Лацио. Што знам, губиме талент, ама ако стварно не сакал да седи на клупа, тогаш...нека му е со среќа. Колку и да го ругаме Глобил, можам да кажам дека под негова капа Фаџоли, Мирети, Гати и Илинг добија повеќе од солидна минутажа прошлата сезона.

20 милиони од Закарија + 20 милиони од Ровела, ете 40 милиони за да се купи некој асален средњак...

Plot twist: Сите 40 милиони ги фрлаат на Лакака :гомце: :misticen:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.828
Поени од реакции
17.775
La Gazzetta dello Sport details how Leonardo Bonucci sent a legal note to Juventus to try and be reintegrated into the squad, but his request was denied.

Не е бе срамота ??

Патем Ровела има огромни проблеми со повреди.

Screenshot_20230811_131836_Chrome.jpg

Значи не сакал да се бори за место во тимот, одма ја прифатил понудата од Лацио. Што знам, губиме талент, ама ако стварно не сакал да седи на клупа, тогаш...нека му е со среќа. Колку и да го ругаме Глобил, можам да кажам дека под негова капа Фаџоли, Мирети, Гати и Илинг добија повеќе од солидна минутажа прошлата сезона.

20 милиони од Закарија + 20 милиони од Ровела, ете 40 милиони за да се купи некој асален средњак...

Plot twist: Сите 40 милиони ги фрлаат на Лакака :гомце: :misticen:

Последно уредено:
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.770
Поени од реакции
4.740
Nekako gi gledav na prijatelskite ubav fudbal za oko igravme... mi se vrakja malce nadežta za stilot na igra (za titula SA daleku sme)...

Kajgana Shop

На врв Bottom