Фан Клуб: Јувентус

F

FuckYouAll

Гостин
По повод? Иначе 23 март ми е роденден и најдобар поклон ке ми биде ова што ке ги видам
нашите легенди да играат заедно:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Од пред еден месец е најавено ова ама незнам по кој повод.
Легендите на Јуве против оние на Торино.

A

apidrone

Гостин
Не знам дали би дошол Анчелоти... Го избркавме (али оправдано). Или Капело, или Липи.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.139
По повод? Иначе 23 март ми е роденден и најдобар поклон ке ми биде ова што ке ги видам нашите легенди да играат заедно:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Мене на 24 Март ми е роденден,блиску сме :icon_bigg

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
По повод? Иначе 23 март ми е роденден и најдобар поклон ке ми биде ова што ке ги видам нашите легенди да играат заедно:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Нема некој посебен повод.Колку што разбрав ќе биде хуманитарен меч организиран од Јувентус и Торино,на кој ќе се собираат средства за борба против АЛС(амиотрофична латерална склероза).
Како и да е,ќе биде одлична можност да се видат дел од легендите на Јувентус,повторно на зелените терени.:)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Хахаха дај кажи уште дека пуниш и 21 година хаха, мене ми е исто тогаш роденден, прав ден одбрале за ревијален натпревар :)

С

сашенко

Гостин
Хахаха дај кажи уште дека пуниш и 21 година хаха, мене ми е исто тогаш роденден, прав ден одбрале за ревијален натпревар :)
На 23 март ти е роденден? :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Ај нека ни го направат роденденот посреќен нашите легенди и да им покажат на торинците како се игра фудбал....
Ps:19

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Мене на 24 Март ми е роденден,блиску сме :icon_bigg
хаха и јас сум роден на 24 Март :pos2: Во 2 дена 4 навивачи на Јуве. Има нешто со астрологијата ова:salut:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Марота ја кажа причината поради која не се договорил со Сао Паоло за Пиазон:

I am honored that I have not Piazon to these conditions. It would not be ethical to recognize a minor a salary of one million euro. What would they think young people would be found with which to play, guys who have yet to sign a professional contract? E 'hypocritical to argue that footballers earn too much and then criticize our behavior in this circumstance. "
Марота е во право. Ако му даде плата на Пиазон кој има 17 години од 1 милион евра,тогаш тоа нема да влијае позитивно врз оние играчи од Примавера тимот,па и играч како Маркизио кој во моментов зема 1.5 милиони евра по сезона.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Марота ја кажа причината поради која не се договорил со Сао Паоло за Пиазон:

Марота е во право. Ако му даде плата на Пиазон кој има 17 години од 1 милион евра,тогаш тоа нема да влијае позитивно врз оние играчи од Примавера тимот,па и играч како Маркизио кој во моментов зема 1.5 милиони евра по сезона.
што мислиш за доагањето на ласана диара

Kajgana Shop

На врв Bottom