Фан Клуб: Јувентус

Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
елија го имаме за 8 милиона евра .
.........А Мартинез го земавме за 12 милиони.ДЕка е идеата.овие од управата се „НЕНОРМАЛНИ“.
ДО КОГА ДА ЧЕКАМ ДА ГО СМЕНАТ „ДЕЛ ЦРНЕЦОТ“ ДО КОГА ДА МУ СЕ ДАВА ШАНСА.НЕ ГО БИВА И ГОТОВО.СЕ ОДНАСАМЕ КАКО КЛУБ КАКО ЛЕЧЕ .МОРА ДА СЕ ЗЕМЕ НЕКОЈ СО ДУША ТРЕНЕР КАКО ДЕШАМП а не овој ДЕЛ НЕРИ си нема поима форсира глупави играчи .
Наредната утакмица ако не е сменет тренерот чини ми се дека не знам дали ќе ја гледам А КАКО ДА НЕ ЈА ГЛЕДАМ .

АЊЕЛИ ТРЕБА ПОД ИТНО ДА ПРЕЗЕМЕ МЕРКИ И ДА МУ СЕ ДАДЕ ОСТАВКА НА ДЕЛ НЕРИ ЗА ДА ГО ЗАДРЖИМЕ РЕНОМЕТО НА ЕДЕН „ЈУВЕНТУС“ НАШ „ЈУВЕНТУС„ КАКО ШТО ГО ЗНАЕМЕ.НА ОВОЈ МУ БЕА МИСЛАМ ПРЕМНОГУ ШАНСИ-„ПРЕМНОГУ“

ПОЗЗ

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
.........А Мартинез го земавме за 12 милиони.ДЕка е идеата.овие од управата се „НЕНОРМАЛНИ“.
ДО КОГА ДА ЧЕКАМ ДА ГО СМЕНАТ „ДЕЛ ЦРНЕЦОТ“ ДО КОГА ДА МУ СЕ ДАВА ШАНСА.НЕ ГО БИВА И ГОТОВО.СЕ ОДНАСАМЕ КАКО КЛУБ КАКО ЛЕЧЕ .МОРА ДА СЕ ЗЕМЕ НЕКОЈ СО ДУША ТРЕНЕР КАКО ДЕШАМП а не овој ДЕЛ НЕРИ си нема поима форсира глупави играчи .
Наредната утакмица ако не е сменет тренерот чини ми се дека не знам дали ќе ја гледам А КАКО ДА НЕ ЈА ГЛЕДАМ .

АЊЕЛИ ТРЕБА ПОД ИТНО ДА ПРЕЗЕМЕ МЕРКИ И ДА МУ СЕ ДАДЕ ОСТАВКА НА ДЕЛ НЕРИ ЗА ДА ГО ЗАДРЖИМЕ РЕНОМЕТО НА ЕДЕН „ЈУВЕНТУС“ НАШ „ЈУВЕНТУС„ КАКО ШТО ГО ЗНАЕМЕ.НА ОВОЈ МУ БЕА МИСЛАМ ПРЕМНОГУ ШАНСИ-„ПРЕМНОГУ“

ПОЗЗ
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/2870.html
ЕЛИЈА НЕ Е ВЕКЕ СТАНДАРДЕН ВО ХАМБУР КЛУБ КОЈ Е ДАЛЕКУ ОД ГЕРМАНСКИТ ВРВ .
Не ми се верува дека се најавуваат големи суми на лето а се вика дека е прескуп бастош за 15 милиони евра срамота .Прочитав за елија ама мислев дека е стандарден и дека ке се земе бастпш обавезно а не како замена СРАМОТА .
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/2857.html
не треба да се фрка пари по аквилани ке го земеме беспари пирло и ке го земе во средината маскерано .
бастош 15 милиона евра
бензема 20 милиона евра
пирло слободен играч
маскерано 20 милиона евра
џонсон или ван дер вил 20 милиона евра
75 милиона евра
мело 12 милиона евра
мартинез 10 милиона евра
амаури 10 милиона евра
јакинта 5 милиона евра
григера 1 милиона евра
сторари 3 милиона евра
40 милиони евра

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Капело или Венгер ...
Деновиве, сме сведоци на безброј шпекулации околу иднината на тренерската клупа во Јувентус, како едни од кандидатите се споменуваат Спалети,Капело,Венгер,Виали. Ако ме прашувате мене јас би го одбрал Капело поради големото искуство што го има и доста трофеи освоени не само со тимот на јувентус од периодот од 2004 – 06 .Kога изби фарсополи.Капело е доста искусен тренер но и сака дисциплина во тимот секако би дошол како од кец на десетка .Би го препородил тимов но за се секако се потребни огромен број на буџет според мене 100 мил до 150 мил. Венгер исто така има водено неколку клуба од франција како и Арсенал веке каде што е 15 години ... има и со Арсенал освоено титули .. не би било лошо да се проба да се доведе но според мене најголем кандидат е Капело или Дешамп кој го водеше тимов низ сериа б но се искара со тогашното раководтво на Јувентус, или пак Липи .. кој долги години го водеше тимот на јувенутс на два пати направи кам бек но вреди да се проба и трет пат. Но едно е сигурно ако John Philip Jacob Elkann не сака да даде пари ништо од револуции и еволуции секако и еден како главните виновници е и Марота кој наследи вистински хаос од како се пресели од сампдориа во Торино ... но и тренерот Делнери кој исто така првата полу сезона имаше контрола .. но после бројните повреди на играчите го направија своето но не е се до играчите и до тренерот мн фактори влијаат тука едно е и Виново , јас искрено сакам Јуве да се тргни од Виново да се врати на Pinzolo летниот трениг капм на Јувентус после ако сака Моџи да се врати во тимот на Јувентус.. и како шо напоменав ако John Elkann сака да даде пари ке има некаков прогрес иначе нишо ...

С

сашенко

Гостин
Го најдов сега во темата ретардирани фејсбук статуси и баш ми се свиѓаше (некој наш човеки згледа)

juvef.jpg

A

apidrone

Гостин
Венгер е врзан за Арсенал ко Фергусон за Манчестер. Тоа е тоа. Англичаните не го пуштаат Капело пред ЕП 2012. Ама затоа 99% е сигурно дека Луј ван Гал си иде од Баерн на крај на сезона. Со квалитетни играчи мислам дека тој е вистинскиот тренер.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
People ima akcija so sekoja poracka nad 50 evra od JuveStore.com ima besplatna dostava pa ako ima nekoj zainteresiran da kupime zaedno :)) cekam quotes ili Pm :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Јас сакам Дешамп да дојде или Капело
Оргиналната вест за средбата Капело-Ањели ја пренесе Gazzeta Dello Sport. Иако средбата не е потврдена ниту од Капело ниту од Ањели,Gazzeta пишува дека Капело е еден од кандидатите за тренер на Јувентус наредната сезона.

Капело,изјави дека се договорил со Фудбалската федерација на Англија дека сигурно останува до 2012 година,и планира да го испочитува. линк

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Според Тутојуве,на натпреварот со Чезена,Дел Нери ќе го започне натпреварот со 4-3-3 формација. Сторари ќе биде во првиот состав на Јуве,а во средина на местото од Мело се најавува примавера играчот кој е на позајмица од Сиена,Марсел Бучел.Во нападот ќе започнат Дел Пиеро--Матри--Красич.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Да споделам 2 3 најнови фотки од новиот стадион.Надворешната фасада е во тек и веќе го добива изгледот како на скиците :D:D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom