F
.........А Мартинез го земавме за 12 милиони.ДЕка е идеата.овие од управата се „НЕНОРМАЛНИ“.елија го имаме за 8 милиона евра .
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/2870.html.........А Мартинез го земавме за 12 милиони.ДЕка е идеата.овие од управата се „НЕНОРМАЛНИ“.
ДО КОГА ДА ЧЕКАМ ДА ГО СМЕНАТ „ДЕЛ ЦРНЕЦОТ“ ДО КОГА ДА МУ СЕ ДАВА ШАНСА.НЕ ГО БИВА И ГОТОВО.СЕ ОДНАСАМЕ КАКО КЛУБ КАКО ЛЕЧЕ .МОРА ДА СЕ ЗЕМЕ НЕКОЈ СО ДУША ТРЕНЕР КАКО ДЕШАМП а не овој ДЕЛ НЕРИ си нема поима форсира глупави играчи .
Наредната утакмица ако не е сменет тренерот чини ми се дека не знам дали ќе ја гледам А КАКО ДА НЕ ЈА ГЛЕДАМ .
АЊЕЛИ ТРЕБА ПОД ИТНО ДА ПРЕЗЕМЕ МЕРКИ И ДА МУ СЕ ДАДЕ ОСТАВКА НА ДЕЛ НЕРИ ЗА ДА ГО ЗАДРЖИМЕ РЕНОМЕТО НА ЕДЕН „ЈУВЕНТУС“ НАШ „ЈУВЕНТУС„ КАКО ШТО ГО ЗНАЕМЕ.НА ОВОЈ МУ БЕА МИСЛАМ ПРЕМНОГУ ШАНСИ-„ПРЕМНОГУ“
ПОЗЗ
Оргиналната вест за средбата Капело-Ањели ја пренесе Gazzeta Dello Sport. Иако средбата не е потврдена ниту од Капело ниту од Ањели,Gazzeta пишува дека Капело е еден од кандидатите за тренер на Јувентус наредната сезона.Јас сакам Дешамп да дојде или Капело
"Moj stav je bio jasan, mislio sam da je bolje dovesti tri veoma jaka igrača godišnje nego šest prosečnih. Smatrao sam da je bitan kvalitet, a ne kvantitet, i da su potrebni igrači koji svojim iskustvom i svojom prošlošću, mogu da ispune očekivanja kluba i ponovo ga vrate gde mu je mesto."