Фан Клуб: Јувентус

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
OГРОМНА ЧЕСТ И ЗАДОВОЛСТВО МИ Е ДА ВИ ГО ПРЕТСТАВАМ ПРВИОТ ПОРТАЛ ЗА НАВИВАЧИТЕ НА ЈУВЕНТУС ВО МАКЕДОНИЈА !!!

Се работи за WWW.JUVENTUSMK.COM

После долго време се решив да седнам и да се потрудам да биде реализиран овој план кој одамна го имавме!

Повелете!

п.с.
Ве молам слободно кажете ако имате некој предлог, критика и сл... :)
Само што го видов одличен е и се надевам дека со текот на времето ќе се надоградува со некои нови додатоци...Инаку сам си во овој проект или има и други од фоумов што те подржуваат?

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Имам поддршка, ама морална :)

Ќе се договориме накнадно за нешто поконкретно :wink:
Инаку ќе има и нови работи многу брзо.

@bobo сам го правев, не треба се плаќа, платено е :)

Ми треба поддршка да го испромовираме, ставете линк на facebook или слично, да знаат луѓево дека постои :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.672
Поени од реакции
88.566
OГРОМНА ЧЕСТ И ЗАДОВОЛСТВО МИ Е ДА ВИ ГО ПРЕТСТАВАМ ПРВИОТ ПОРТАЛ ЗА НАВИВАЧИТЕ НА ЈУВЕНТУС ВО МАКЕДОНИЈА !!!

После долго време се решив да седнам и да се потрудам да биде реализиран овој план кој одамна го имавме!

Повелете!

п.с.

:zver::cuc: ЛЕЛЕ КОНЕЧНО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ

С

сашенко

Гостин
Имам поддршка, ама морална :)

Ќе се договориме накнадно за нешто поконкретно :wink:
Инаку ќе има и нови работи многу брзо.

@bobo сам го правев, не треба се плаќа, платено е :)
Ако треба нешто пари за било каква работа иновативна на сајтот или идеја сподели со нас, пп, фејсбук било како ние сме тука да донираме и помогнеме на било каков начин...Иначе како може да се направи да се логираме како на juvefans.info? тоа друг тип на сајт е нели овде неможе?ОНИ го средија ептен имаат и аватари и логирање и акаунти, профили али нема форум едноставно на порталот си прават муабет...може така некако некогаш?И што е потребно за тоа?

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
^ мислам дека ќе може и тоа да се изведе, само пополека, тек сме на почетокот :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.672
Поени од реакции
88.566
С

сашенко

Гостин
^ мислам дека ќе може и тоа да се изведе, само пополека, тек сме на почетокот :)

Само пишувајте почесто вести.
Влатче ти сам пишуваш вести најверојатно, ако некој од нас добие инспирација:vozbud:, или ако не бива да пишеме такви работи (мислам дека сум доста солиден во такви работи) ке примаш некој текст па да го објавиш нели?

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
^ нормално, планирам да регрутирам некој сериозен од вас да ми помага околу тоа. Нормално, ако сакате :)

С

сашенко

Гостин
^ нормално, планирам да регрутирам некој сериозен од вас да ми помага околу тоа. Нормално, ако сакате :)
Ај деновиве ке удрам некој текст па ке ти пратам како доказ, иначе добар сум, супер пишувам мама увек ме фали на колешките..:pos2:...ке ти пратам нешто па ако го свиѓаш оки

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Ако треба за плаќање нешто да се помогне одма одам и префрлам пари каде треба :) И за пишување статии ме бидува имам раобтено вакви работи нема да е проблем само Влатче треба да одлучи кој сака да му помага и како :)

С

сашенко

Гостин
Ако треба за плаќање нешто да се помогне одма одам и префрлам пари каде треба :) И за пишување статии ме бидува имам раобтено вакви работи нема да е проблем само Влатче треба да одлучи кој сака да му помага и како :)
Што има да одлучи бе брат, и да те избере тебе ако ја напишам нешто добро нема да рече НЕМОЖЕ :vozbud:, ке го постирате и готово, нема ваљда како деца да се караме ја учествувам за тебе нема место хахахахахах

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78

Повелете!

п.с.
браво,одлична работа-на сајтот има СЕ што е потребно да го знаат фановите....одличен старт !

Kajgana Shop

На врв Bottom