Мислам дека ќе му биде дозволен пристап на трибини за време на меч и нормално да ги води тренинзите. Затоа и сум за поставување на "тренер на хартија" a Конте фактички да продолжи да работи со тимот. Така нема да се загуби единството во тимот кое би било разнишано со исклучувањето на Конте од збиднувањата во Јуве.Конте нема да може ни на трибини да биде, ќе му биде забранет пристап до играчите и на тренинзи? Ако може на трибини да биде лесна работа, телефони работат...
Е па не е лошо до толку ако испадне ова вака. Сега лошо е, јасно, 10 месеца се во прашање ама не до толку, јас мислев суспензијава вклучува забранет пристап. Ние па сме навикнати Фергусон да е на трибини, дури чудно ни е ако не е казнетМислам дека ќе му биде дозволен пристап на трибини за време на меч и нормално да ги води тренинзите. Затоа и сум за поставување на "тренер на хартија" a Конте фактички да продолжи да работи со тимот. Така нема да се загуби единството во тимот кое би било разнишано со исклучувањето на Конте од збиднувањата во Јуве.
hahahhahaaahahaah ... mozno e i ovaa :-PАбе нели тактика се спремаше, сите ќе ќутат додека Конте се довикува од трибини?
Изводливо е ова само на домашни мечевиАбе нели тактика се спремаше, сите ќе ќутат додека Конте се довикува од трибини?
Не е толку страшно. Чак што више можно е и после жалбата за пресудата да се намали казната, Конте има еден од најдобрите адвокат тимови во Италија. Еве дел од статијата на официјалната страна:Е па не е лошо до толку ако испадне ова вака. Сега лошо е, јасно, 10 месеца се во прашање ама не до толку, јас мислев суспензијава вклучува забранет пристап. Ние па сме навикнати Фергусон да е на трибини, дури чудно ни е ако не е казнет
Па и 3 години казна му се закануваше на Бонучи,имале слики,тел разговори,курци-палци,а судот во Бари уште на 21 јули го има ослободено од сите обвиненијаЗначи која улога на карван ја изигра Бонучи и Пепе. Демек не им ги судиме само тренерот и помошникот кои имаа голем удел во освојувањето на 30 скудето. Еве има и други играчи, и тоа не само од Јуве. Арно ама не им упали тоа со другите играчи (никаде не се крена толку прашина за тоа дека Пепе знаел за наместен натпревар ) па целото внимание од играчите го насочија кон Бонучи. Дури и слики имаа како Лео местел натпревар
Сакам да кажам дека целиов процес беше створен да се суспендираат Конте и Алесио, другите така само de jure беа во процесот