С
сашенко
Гостин
Полошо, ке плачат уште за поразот за Новак ден претходно од Федерермислиш ке има реклами, ја на спорт клуб ке го гледам
![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Полошо, ке плачат уште за поразот за Новак ден претходно од Федерермислиш ке има реклами, ја на спорт клуб ке го гледам
![]()
Најлошо, ќе ти сецка стримотПолошо, ке плачат уште за поразот за Новак ден претходно од Федерер.Само стримче
![]()
Песната мислам дека се вика Vinci per noi,а ја пееа Недвед,Муту и Апиа.Ја знам од клипов кога пееа сите заедно во студио 2004 или 2005,не се сеќевам баш.Ај кажете која е песната, а и потсететесе на голот. =)
Ајде ако сакате воведе те ме во муабетот за утрешното финале.
Со што состав ќе играте , и дали ќе се оди на победа стиктно ... Големи ли се гласините околу мечов или титулата е доволна во лигата...?
Ова значи со по слаб тим излегувате во одбраната?Повикани играчи:1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari , 4 Caceres, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner, 7 Pepe, 8 Marchisio, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia, 34 Marrone, 10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri.
Последен натпревар на Капитенот ќе биде ова, така да мотивот за победа ќе биде до небо.Ајде ако сакате воведе те ме во муабетот за утрешното финале.
Со што состав ќе играте , и дали ќе се оди на победа стиктно ... Големи ли се гласините околу мечов или титулата е доволна во лигата...?
Одбраната не е слаба.Само Киелини паузира ради повреда.И според мене ќе се иде на Титула затоа што ќе биде последен натпревар на Капитенот и со сигурност ќе сакаат за него да го освојат купотОва значи со по слаб тим излегувате во одбраната?