Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин
Ништо од Гуарин , по се изгледа... Порто му бара 15 м. Марота понудил 2 м за позајмица до крај на сезона и право на откуп за додатни 9 м . Ајде барем Касерес да го лапнеме утре, има нов состанок во Шпанија.
Мисија Наинголан сега :)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Ништо од Гуарин , по се изгледа... Порто му бара 15 м. Марота понудил 2 м за позајмица до крај на сезона и право на откуп за додатни 9 м . Ајде барем Касерес да го лапнеме утре, има нов состанок во Шпанија.
Ептен се ценкаме... затоа и во последните години немаме купено ниеден асален фудбалер (со исклучок на оваа година, т.е. за 2/3 фудбалери)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
мене како играч премногу ми се допага србинов баста во удине што игра може да игра на 2 3 позиции :))

С

сашенко

Гостин
injured, therefore not in the squad to face Atalanta.
А кога последен пат Елија беше ставен на клупа барем за било која утакмица? Повреден или не, Конте и така не го користи за утакмиците ништо не мења ова.Нека оздрави побрзо

С

сашенко

Гостин
Kade e kikomc sto go snema nego .
p.s covekot ima okolu 10 000 miselnja i od niv mu se 99 % vo fan klub Juventus .
Јас слушнав дека го киднапирале вонземјани.А се вртеа муабети дека он е Ањели уствари, пошто откако стана Ањели претседател него го снема.Пишуваше уште малце ама се поретко и поретко.Изгледа има вистина во приказнава, сега е позафатен и нема време да пишува :D

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Последно како пренесува тутоспорт, е дека гуарин на својот твитер напишал, дека им се заблагодарува на управата на порто и на навачите, и вика дека засекогаш ќе останат во неговто срце!

С

сашенко

Гостин
Последно како пренесува тутоспорт, е дека гуарин на својот твитер напишал, дека им се заблагодарува на управата на порто и на навачите, и вика дека засекогаш ќе останат во неговто срце!
Другар ми се фали на фејсбук во интер ке идел :pos:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Portov veznjak, Fredy Guarin kojeg traže Juventus i inter putem svog Twitter profila praktički se oprostio od navijača Porta i svog kluba.

"Jako sam zahvalan ljudima u Portu. Kakva god bila odluka, zauvijek ću ostati Dragao.

Ovo ne znači da odlazim, samo pokazujem svoje osjećaje navijačima. Hvala svima."

Guarin je ranije izjavio za jedan kolumbijski radio da ove zime ili ostaje u Portu ili odlazi u Juventus.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Со него сеуште ништо нема, ново ќе види ме понделник треба точно да се знае дали ќе доаѓа касерес или не ? Ако севилја не одбије за касерес онда гуарин сигурно доаѓа

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Аталанта дома е многу добра сезонава,а Јувентус некако го губи ритамот и полетноста во играта,ефикасноста е СЕ послаба страна,а нема ни шутеви од далечина...........песимист сум за вечерва,големи се шансите да биде ова првиот пораз сезонава.............се надевам дека дечките ги завршија празниците и ќе бидат концентрирани вечерва..........па да видиме

Kajgana Shop

На врв Bottom