Sluzbarski
Македонец
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 3.364
- Поени од реакции
- 78
да,да.....добро ќе беше после вакви гласини да излези некој друг заинтересиран за играчиштево,ама ништо.....
аа супер супер ... оригинал ти е ? инаку што ти текна сеа да земаш дрес од прошлата сезона ? ... ја да сум ко тебе сеа би го нарачал новиот дрес за сезона 2010
Не заебавај мизерија се дресојте од ова година. Јас ако мозам да земам би зел од пред две години оние со жолти рабови.аа супер супер ... оригинал ти е ? инаку што ти текна сеа да земаш дрес од прошлата сезона ? ... ја да сум ко тебе сеа би го нарачал новиот дрес за сезона 2010
Да би имал 70 евра. а овој за 49 е земенаа супер супер ... оригинал ти е ? инаку што ти текна сеа да земаш дрес од прошлата сезона ? ... ја да сум ко тебе сеа би го нарачал новиот дрес за сезона 2010
па дај еден бе:helou:
незнам зш , ама мене баш ми се свиѓаат новите дресови ... посебно би сакал да земам еден гостински дрес од оние белите , мн се јаки ... се надевам дека ке донесат во фан шоп во скопјеНе заебавај мизерија се дресојте од ова година. Јас ако мозам да земам би зел од пред две години оние со жолти рабови.
хммм белите и така и така не се лоши т.е. најдобри во последните 3 години. Ама црните дури и ако заборам дека имаат пилички на линиите ми се екстра лошинезнам зш , ама мене баш ми се свиѓаат новите дресови ... посебно би сакал да земам еден гостински дрес од оние белите , мн се јаки ... се надевам дека ке донесат во фан шоп во скопје
Би било одлично да се донесе Адебајор на позајмицаМанчини го ставил Адебајор на трансфер листа.Се споменува дека можно е Јуве да се обиде да го донесе на позајмица. линк
А Красич не е повикан на денешниот натпревар на ЦСКА Москва со ривалот Спартак Москва,а според Руските медиуми причина за тоа се преговорите на ЦСКА Москва со Јувентус за Красич. линк
No way! Абе ефтин, 50 евра ефтин курпа дај еден бе:helou:
топ се.сеа се многу ефтини од минатат сезона.одлично!!!!!!!!!