Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
да,да.....добро ќе беше после вакви гласини да излези некој друг заинтересиран за играчиштево,ама ништо.....

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723

Само што ми стигнаа :vozbud: Унаку 2 различни се :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Според Gazzeta утре или во Вторник,Јуве ќе започнат нови преговори со ЦСКА Москва за ангажман на Милош Красич.линк

--- надополнето ---

Агентот на Аого денеска е во Италија на преговори со Јувентус. линк

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596

Само што ми стигнаа :vozbud: Унаку 2 различни се :)
аа супер супер ... оригинал ти е ? инаку што ти текна сеа да земаш дрес од прошлата сезона ? ... ја да сум ко тебе сеа би го нарачал новиот дрес за сезона 2010

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
аа супер супер ... оригинал ти е ? инаку што ти текна сеа да земаш дрес од прошлата сезона ? ... ја да сум ко тебе сеа би го нарачал новиот дрес за сезона 2010
Не заебавај мизерија се дресојте од ова година. Јас ако мозам да земам би зел од пред две години оние со жолти рабови.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Да би имал 70 евра. а овој за 49 е земен :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Манчини го ставил Адебајор на трансфер листа.Се споменува дека можно е Јуве да се обиде да го донесе на позајмица. линк

А Красич не е повикан на денешниот натпревар на ЦСКА Москва со ривалот Спартак Москва,а според Руските медиуми причина за тоа се преговорите на ЦСКА Москва со Јувентус за Красич. линк

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Не заебавај мизерија се дресојте од ова година. Јас ако мозам да земам би зел од пред две години оние со жолти рабови.
незнам зш , ама мене баш ми се свиѓаат новите дресови ... посебно би сакал да земам еден гостински дрес од оние белите , мн се јаки ... се надевам дека ке донесат во фан шоп во скопје

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
незнам зш , ама мене баш ми се свиѓаат новите дресови ... посебно би сакал да земам еден гостински дрес од оние белите , мн се јаки ... се надевам дека ке донесат во фан шоп во скопје
хммм белите и така и така не се лоши т.е. најдобри во последните 3 години. Ама црните дури и ако заборам дека имаат пилички на линиите ми се екстра лоши

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
хехе интересно мислење имаш друже ... инаку сакам да ги вратат они розевите дресови ако се секаваш што ни беа гостински пред едно добри 6-7 години ... тие ми останаа во сеќавање од гостинските како и златните од пред 2 години

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
околу овие шпекулацииве незнам дај нека кажат шо како а и вистина е дека красич нее на клупа сеа баш ја гледам утакмицава :D

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Манчини го ставил Адебајор на трансфер листа.Се споменува дека можно е Јуве да се обиде да го донесе на позајмица. линк

А Красич не е повикан на денешниот натпревар на ЦСКА Москва со ривалот Спартак Москва,а според Руските медиуми причина за тоа се преговорите на ЦСКА Москва со Јувентус за Красич. линк
Би било одлично да се донесе Адебајор на позајмица :)
А за Красич дај нека се договорат веќе не се интересни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom