Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

JuvEnTiNo__#10

La Forza
Член од
31 август 2010
Мислења
20
Поени од реакции
0
ne si se sluchuva samo na nas tuku sami si go pravat toa... so lech poznan da igrash tolku teshko i edvaj da dojdesh do celosen presvrt pa na kraj da primish gol... se prashuvam shto li ne cheka so city pa duri i so salzburg ...of majko mila nemam zborovi!!!!

na koj da se pluka sega ako ne na del neri...kakov tim izvadi strashna rabota!!! STRASHNA RABOTA!!! gospod neka ni e na pomosh!!!

osven toa tri tocki doma so lech poznan ne smeat da se propushtat NIKAKO zashto na kraj mozhe da bidat reshavacki... a shto pravi del neri---TURNOVER!!!
ocenka za del nerii 2! provincialen mentalitet!!!

PS sekoja chest za golot na kapitenot i igrata na chielloo!!!

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
ДЕЛ НЕРИ ТРЕЊЕРИШТЕ! УПРАВА ЗАКОН!:bravo::eek:lee:
Нема потреба од коментари повеќе.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Успеавме да примиме 6 гола на домашен терен од Недела до сега. Три од нив се од тим кој можеби високо би котирал во Македонското првенство. Сакам да верувам дека тимот се уигрува ама тешко ми оди од рака. За Самдпдорија, ајде некако... тие сепак се за нијанса посилни од просечна екипа ама ова денес беше срање у боја. Не можам да сфатам дека неуиграноста на екипата може да биде проблем кој би придонел да не се победи еден Лех Познањ.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
не очекувам многу од сезонава не сум оптимист крај нека ме демантираат

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Иначе знам дека се ова тешки моменти за вас, али кај и беше паметот на вашата управа кога го продадоа Џовинко и Диего? Место да дојдеа само Бонучи и Кваљарела, плус Кандрева да си го задржевте и имавте солиден тим, Красиќ ќе беше плус...

И да, ви треба асален бек.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
не очекувам многу од сезонава не сум оптимист крај нека ме демантираат
Тешко да те демантираат, тие во потполност се сложуваат со твојот пост а кога се сложуваш со некој не можеш да го демантираш:smir:

F

FuckYouAll

Гостин
Тим кој во своето првенство во 5 кола има дадено 8 гола, успеа да ни збрца 3 и тоа за 90м. Се гледа колку сме јаки во моментов.
На млади години ќе ме побудалет.:kez:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Успеавме да примиме 6 гола на домашен терен од Недела до сега.Три од нив се од тим кој можеби високо би котирал во Македонското првенство. Сакам да верувам дека тимот се уигрува ама тешко ми оди од рака. За Самдпдорија, ајде некако... тие сепак се за нијанса посилни од просечна екипа ама ова денес беше срање у боја. Не можам да сфатам дека неуиграноста на екипата може да биде проблем кој би придонел да не се победи еден Лех Познањ.
Ова нешто му идеше од рака и на Јувентус од пред 7-8 години, ама му требаше пола година за да примат 6 гола.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Дел Нери го потцени Лех кога извади таков состав на почетокот на натпреварот ... Григера ? Легротаље ? Ланѕафаме ?
Заслужен бод за Лех , секоја чест дечки од срце игравте , а Дел Нери да си еббе мајката у газ ... само толку имам да кажам

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.082
Бреее ама сте се накурчиле...
Чекајте рано е. Подобро е сега да прават грешки отколку во остатокот од сезоната. Добро игра Јуве во офанзивата и тоа ме радува. Лошо е што по бековските позиции противниците многу лесно доаѓаат во шанси, но ако се покрие и тоа, конечно може да се јуриша кон победи. Кога освојуваше Јуве титули имаше срање катанаџо игра, така да оваа игра многу ми се допаѓа. Сега што одбранава малку потфрла и голманов е тотална трагедија, ќе мора да се поправи во иднина. Резултатите ќе си дојдат сами по себе...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Среќа во несреќа е што ќе се иде на Пиво Ленд па после пет-шест пива можеби ќе заборавам на резиливе што се случија, барем за момент, до утре...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Дел Нери го потцени Лех кога извади таков состав на почетокот на натпреварот ... Григера ? Легротаље ? Ланѕафаме ?
Заслужен бод за Лех , секоја чест дечки од срце игравте , а Дел Нери да си еббе мајката у газ ... само толку имам да кажам
Значи според мене почнавме лошо и од ко ги примивме 2 та гола се разигравме т.е да не беше киелини немаше да дојдеме до израмнување

сторари
мотта бонучи киелини григера/траоре
красич аквилани мело пепе
амаури и кваларела​

овај состав мислам идеален мислам а за то шо ги дадоја и диего и џио само за џио ми е мака за диего не

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Незнам у гости против Удинезе како ќе играат,тешко нас ако продолжат со овој циркус.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom