Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Пандев ? зошто да не ! веќе докажан во Сериа А би можел поволно да влијае во играта,секако ако Чиро не измисли некоја нова улога и позиција за него...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Пандев ? зошто да не ! веќе докажан во Сериа А би можел поволно да влијае во играта,секако ако Чиро не измисли некоја нова улога и позиција за него...
не верувам дека ќе иде у јуве али ни треба таков напаѓач како Пандев да соработува со Диего,видовме како играа заедно Диего и Дел Пиеро,повеќе ни треба Ледезма,мора да ја средиме средината ама со Ферара не иде некако,има некоја визија али не се спроведува таа на терен,треба да се игра според карактеристиките на играчите,Мело не е лош играч како што сите го прикажуваат и намерно сакаат да му наштетат ,и овие од Интер се палат дека сме дале без врска 25 милиони односно 18.5 милиони ,се палат кога медиумите го ругаат Мело али ги читав изјавите на Дунга и на Корвино и на Прандели,сите што го знаат Мело и сите се сложуваат дека е топ играч само за жал Ферара не знае кај да го постави,проблемот е во Ферара не во Мело

него ја сакав да пишам друго нешто,во јануари ќе дојде уште еден клинец,млад дефанзивец колку Тимче тука негде се со години:):) 16 години има ,игра за Djungarden

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
еј заборавив да ви честитам нова тема, се надевам дека кризата во Јуве ќе остане заборавена во претходната тема, а овде ќе пишувате само за победите и успесите на вашиот клуб:smir:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
играч како Пандев,без обештетување и само договор за плата,навикнат на италијанскиот стил,понуда која не се одбива !

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
не верувам дека ќе иде у јуве али ни треба таков напаѓач како Пандев да соработува со Диего,видовме како играа заедно Диего и Дел Пиеро,повеќе ни треба Ледезма,мора да ја средиме средината ама со Ферара не иде некако,има некоја визија али не се спроведува таа на терен,треба да се игра според карактеристиките на играчите,Мело не е лош играч како што сите го прикажуваат и намерно сакаат да му наштетат ,и овие од Интер се палат дека сме дале без врска 25 милиони односно 18.5 милиони ,се палат кога медиумите го ругаат Мело али ги читав изјавите на Дунга и на Корвино и на Прандели,сите што го знаат Мело и сите се сложуваат дека е топ играч само за жал Ферара не знае кај да го постави,проблемот е во Ферара не во Мело

него ја сакав да пишам друго нешто,во јануари ќе дојде уште еден клинец,млад дефанзивец колку Тимче тука негде се со години:):) 16 години има ,игра за Djungarden
добро би ни дошле и тројцата мора да претрпи промени јуве во сите сегменти

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393

Ааа добар потег.. Барем е доста млад!! А со ова Ќирца какому ги менува местата на играчиве од голман-напаѓач(така е зборот) ништо чудно овај од дефанзивец да биди одлично поткиван плејмејкер па ништо чудно и голман!!:toe:

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
kolku Giovinco sho igra tolku i ovoj mladiot ke igra...duri sme so ferara nisho ne prajme ..ali toa e koa si imame glupava uprava ..ke si trpime. Se nadevam idat podobri momenti za juve i za site nas :D ..

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Абе јас сум 17!:haha: Моред добро би ни дошле уште 2-3 вакви играчи:vozbud:

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
kolku Giovinco sho igra tolku i ovoj mladiot ke igra...duri sme so ferara nisho ne prajme ..ali toa e koa si imame glupava uprava ..ke si trpime. Se nadevam idat podobri momenti za juve i za site nas :D ..
Брат ти со во опозиција заедно со Стара Дама(кај е тој денес што го нема бе??) :vozbud:

П.с Секогаш треба да се гледа кон иднината.. Се надевам дека овие два младички имаат талент да понесат од товарот наречен Јувентус и безгрично да си го носат дресот на Јуве(па се надевам и да го веат за некоја титула) Ама со овај гаргамел нашиов, ќе го веат својот дрес ама од трибини!!:pos2:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Па од вакви глупави тренери како Чиро што пуштаат "дедовци" во игра а имаат одлични теленти и глубвот губи и играчите губат:tapp:Веќе на живци ми иде се!:kesa:

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
haha ..ne sum fan na mogi za tvoja informacija ..ama sum deka ovaa uprava ne e vistinskata ..da vidime sea nesho betega ako smeni inache teshko..a ne deka ne sum fan na juve samo toa e vistinata ..koja nekogash boli ..ali to e ..
Шуќур барем нема да не скерваш со лепотанот Бог Моџи!! Доста ни е овде само денсата рака на Моџи(Стара Дама:smir:).. Не ни се потребни двете раце на Моџи!!:toe:

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
hahahahahaha.. nema vrska ..idat novi vreminja normalno i novi lugje vo uprava ova ona ..ali sepak ovaa uprava napraj nekoj greshki sho sea e teshko da se popraat..ja nz kako ushte go drzat ferara na trenerskata pozicija ...tolku ne gledaat sho praj so timot :S ..da vidime ponataka sho ke se deshava..se nadevam nema ushte da toneme ..

С

сашенко

Гостин
Шуќур барем нема да не скерваш со лепотанот Бог Моџи!! Доста ни е овде само денсата рака на Моџи(Стара Дама:smir:).. Не ни се потребни двете раце на Моџи!!:toe:
Хаха јас сум левата ина4е и го подржувам Моџи многу ама сепак не планирам да замарам некого на формов заради мои ли4ни мислења за тој 4овек кога веќе имаме правено муабет доста за него и знаеме дека моментално сите не интересира сегашноста и иднината на Јуве а што било поминало и моџи е дел од тоа минато така да.....позз:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom