Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
Nema shansi melo da go prodadat toa se samo nekoi shpekulacii.. Btw jas mislam deka vo zimskiov preoden rok treba da se kupi samo centralen defanzivec..desno shansa da mu se dade na caseres dobar e dosega ..super igra ..a levo groso pa i ne e taka losh..ima dobri centarshutevi ..e malce poslab vo defanziva ..ali nisho ne e sjajno nikade..a napred koga bi igrale jaquinta i giovinco super bi bilo ..ne ni treba napagjac.. trezeguet kako dobra zamena super e ..Ali da vidime sho ke napraj nashata slavna uprava ..Forza Juve ..

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Nema shansi melo da go prodadat toa se samo nekoi shpekulacii.. Btw jas mislam deka vo zimskiov preoden rok treba da se kupi samo centralen defanzivec..desno shansa da mu se dade na caseres dobar e dosega ..super igra ..a levo groso pa i ne e taka losh..ima dobri centarshutevi ..e malce poslab vo defanziva ..ali nisho ne e sjajno nikade..a napred koga bi igrale jaquinta i giovinco super bi bilo ..ne ni treba napagjac.. trezeguet kako dobra zamena super e ..Ali da vidime sho ke napraj nashata slavna uprava ..Forza Juve ..
брат гледајки ги работите во јуве треба да се вратат младите играчи кои се расткани низ италија а не со доодени старци а во врска со трезеге можи да си оди и дел пиеро со него и сите стари поради тие стари е ваков јуве а не ради младите играчи

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ај да пишам за новава тема нека е со среќа и управава сериозно да размисли за некој ствари Мело е најмалку крив за се цел тим е слаб

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
брат гледајки ги работите во јуве треба да се вратат младите играчи кои се расткани низ италија а не со доодени старци а во врска со трезеге можи да си оди и дел пиеро со него и сите стари поради тие стари е ваков јуве а не ради младите играчи
Pa zatoa ti vikam da ne frlaat pari po drugi igrachi.. da se vratat crishito i nekoj drugi sho se i top ke bidi ..a napred gio so jaquinta (i ne e taka star 30tina god ima mozi ushte nekoja sezona da prikazi dobro igrashe ama se povredi pa da vidime sega ko ke dojdi) a trezegol zatoa ti vikam kako dobra zamena e ..mozi da se iskoristi negovoto iskustvo i oset za gol ..kako joker igrac ke bidi kako solskaer sho mu beshe na ferguson ..

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Pa zatoa ti vikam da ne frlaat pari po drugi igrachi.. da se vratat crishito i nekoj drugi sho se i top ke bidi ..a napred gio so jaquinta (i ne e taka star 30tina god ima mozi ushte nekoja sezona da prikazi dobro igrashe ama se povredi pa da vidime sega ko ke dojdi) a trezegol zatoa ti vikam kako dobra zamena e ..mozi da se iskoristi negovoto iskustvo i oset za gol ..kako joker igrac ke bidi kako solskaer sho mu beshe na ferguson ..
точно така :)

Goki Diego

Juventino
Член од
7 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
5
ali so ferara nisho ne prajme..ne e vistinskiot izbor za bleskava idnina na juve ..se nadevam deka gresham ali teshko e ..crno ni se pishi so nego :S ..Forza JuventuS

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
за натпреварувањата што останаа остана и солиден играчки фонд,можеби едно десно крило би било добро освежување,доодениот Каморанези ќе мора да осети конкуренција во тимот иначе ништо и понатаму од него....

под итно некој стратег што би го стегнал средниот ред оти бетер е од швајцарско сирење ! таа дефанзивна линија никако да профункционира,ниту сече ниту додава топки,одбраната и Диего оставени се на немилост !

Амаури време е да прележи свински грип,нека одмори малце...

Lipski

FORZA JUVE
Член од
5 ноември 2008
Мислења
95
Поени од реакции
13
Честита нека ни е новата тема и од мене. Браво за Тимче за добриот вовед.
Се надевам дека во новата тема ќе пишуваме само за успеси и дека нема повеќе да киниме живци:smir:
Околу играчите мислам дека имаме добар играчки кадар само се лошо распоредени, значи потребен ни е добар искусен тренер што ќе знае да го наштима тимот и ќе знае да ги прави вистинските измени во вистинско време и две засилувања во одбрана (замени на Гросо и Легро).

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Честита нека ни е новата тема и од мене. Браво за Тимче за добриот вовед.
Се надевам дека во новата тема ќе пишуваме само за успеси и дека нема повеќе да киниме живци:smir:
Околу играчите мислам дека имаме добар играчки кадар само се лошо распоредени, значи потребен ни е добар искусен тренер што ќе знае да го наштима тимот и ќе знае да ги прави вистинските измени во вистинско време и две засилувања во одбрана (замени на Гросо и Легро).
Се слагам со постот, имаме играчи кои можат да парираат на секој тим во Сериа А па и во Европа ама работата е што нема тренер и незнае како да ги распореди и мотивира пред секој натпревар:toe::tapp:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.335
Поени од реакции
6.016
Роберто Бетега се враќа на позицијата на која што беше и во времето кога Моџи беше во Јувентус,executive vice president. Бетега изјави дека ќе му биде дадено време на Чиро Ферара наредните 2 натпревари да го издигне Јувентус. линк

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Роберто Бетега се враќа на позицијата на која што беше и во времето кога Моџи беше во Јувентус,executive vice president. Бетега изјави дека ќе му биде дадено време на Чиро Ферара наредните 2 натпревари да го издигне Јувентус. линк
Значи веќе имаме нов подпретседател:vozbud: Се надевам дека Батега ќе работи како што треба и за доброто на клубот:juve::juve::juve:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Слуши, немој ти мене неписмен, бегај од темата додека сум мирен.
Размисли малу ГЛУП ЛИ СИ ??
Читај
|
V

Еве ти го правиот одговор што треба да ти го дадам. Што е тоа 4200 гласови бе? И како што кажа Кико можат да се соберат за рекордно време. Јас можам да соберам толку гласови ако е за толку.

Не се глупирај друг пат, и нејкам ни мојот ник да го цитираш!!!!

ПС. Кажи ми бе ти, колку утакмици имаш гледено со Мело, овие кога беше Јуве во криза односно најлошите игри. Не е крив Мело за ова, сите се криви ама тотално сите, не мора да се напињаме само на него што треба да прави он. Ми ајде и Диего да го фрламе бидејки неможе Јуве да победи ? Така иде твоето.

За слаби игри на Јувентус се тотално криви а не само Мело, знам, нормално е дека Мело игра очајни игри последните натпревари во Јуве, чекај малку. Каде бевте на почетокот на сезоната, има падови секоја екипа нем да мислиш дека Арсенал се ке победува, ај ај не ми отварај устата па за твојот ебен клуб, кој сеуште сонува за титули.
:pos::pos::pos:

Чекаше да пише Кикацот па да го цитираш, зашо незнаеш шо да напишеш, неписмењакович еден =)

Него, немој да се разлутиш, па да видам јас... важи ? :) е така, сејси мирен. Ме посра, ебаго!

Мело си е флоп, навивачите на Фиренца немаат друга работа, ќе му враќаат ... шо да му вратат? Кога тој сам си врати веќе. :)
Ако веќе покажал некоја борбеност во теков на сезоната, дека се дава од себе, се труди, зашто ондак го направија резил навивачите на Јуве по измената? каде е респектот ?

И не туку се придерувај, мојве дома ќе ги разбудиш, ти као Модераторче треба да знаеш дека на форумов кој кого сака може да цитира...

пс. Браво Кико за конкретниот одговор. Peace.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
:pos::pos::pos:

Чекаше да пише Кикацот па да го цитираш, зашо незнаеш шо да напишеш, неписмењакович еден =)

Него, немој да се разлутиш, па да видам јас... важи ? :) е така, сејси мирен. Ме посра, ебаго!

Мело си е флоп, навивачите на Фиренца немаат друга работа, ќе му враќаат ... шо да му вратат? Кога тој сам си врати веќе. :)
Ако веќе покажал некоја борбеност во теков на сезоната, дека се дава од себе, се труди, зашто ондак го направија резил навивачите на Јуве по измената? каде е респектот ?

И не туку се придерувај, мојве дома ќе ги разбудиш, ти као Модераторче треба да знаеш дека на форумов кој кого сака може да цитира...

пс. Браво Кико за конкретниот одговор. Peace.
Да бев те видел порано, порано ке цитирам, бегај од тука !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom