Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
АС:Jуве заинтересирани за ВДВ- Jас лично не сакам да дојде во Јуве, само затоа што пред две години не дојде, после цело тоа "молење".
Наскоро нов договор за Келини-Си го заслужи :)
Неофициално:Јуве и Сампдорија се договориле околу Пацини- Треба медиумите да пишуваат нешто.:)
ne sakas da dojde van der vaart sakas krasic dete ti rpatis li fudbal ,si slusnal li za klasa fudbaler

--- надополнето ---

znaci jventus gi kupi
pepe-sloboden
storari 4.5 milioni €
martinez-neznam kolku e se spomnuvase suma od 12 milioni €
bonuci 15 milioni €
lanzafme neznam kolku e
so znaci do sega imama kupeno 5 ograci i sum okolu 40 milioni €
braca svesni li ste deka moze mnogu lesno da se nadmine 80 milioni €
NEMALO PARI MALA MORGEN
gi baraat van der vaart takov mu treba za da ja drze cela sredina i so diego da mestat topki na dzeko i na suarez(pazzini) koj gi baraa juventus tia dvajca vredat 55 milioni €+ van der vaart 15 milioni €=70 milioni € DREAM TEAM samo uste tia trjca i mexes e veke nas i letame,ako se ostvarat via transveri gi stavam site pari od debelata smetka deka ce osvoime serie a i uspat liga evropa ce ja pomineme kako nisto ne ce se zamarame tamu so fulam i everton.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
ne sakas da dojde van der vaart sakas krasic dete ti rpatis li fudbal ,si slusnal li za klasa fudbaler
Пред 2 години,ВДВ и Јуве ги имаа договорено личните услови на играчот со Јуве (некои медиуми дури и официјално го претставија тој трансфер),но во последен момент Реал Мадрид достави понуда до играчот,и играчот го остави Јувентус за да замине во Реал Мадрид.Нека си остане таму, или нека си бара друг клуб.

Јуве не е некоја третокласна екипа од Монголија,и мислам дека не треба воопшто ниту да се помисли да се испрати понуда и да се купи тој играч,макар и за без пари да го земат.Има многу подобри опции од Ван Дер Ваарт.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Абе каков ВДВ, си покажа он колку знае. Не исполни ни половина од очекувањата откако си замина од Хамбургер. Тој е последен играч кој би се снашол во Јуве, подобро и што пропаднал трансферот. Ќе ги отцепевме и за него едно 25 милиони.

Во врска со засилувањава скептик сум но секој има шанса да докаже дека вреди. Криво ми е само за Кандрева што нема да го откупиме и тоа ќе биде голема грешка на Марота. Има многу потенцијал во тој играч, штета е да го испуштиме.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
"In the 2006 final, Juventus had nine players on the pitch between Italy and France.

"There were French players and Italian players because Juventus always looked at homegrown talents.
Посебно ми се допадна ова :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Рагаци кажете некои новости оут оф дате сум некое време не пратам ,Бонучи е дел од јуве? иначе Кавани и Кјаер идат у Тотенхем - http://www.football-italia.net/jun28t.html

F

FuckYouAll

Гостин
Абе каков ВДВ, си покажа он колку знае. Не исполни ни половина од очекувањата откако си замина од Хамбургер. Тој е последен играч кој би се снашол во Јуве, подобро и што пропаднал трансферот. Ќе ги отцепевме и за него едно 25 милиони.

Во врска со засилувањава скептик сум но секој има шанса да докаже дека вреди. Криво ми е само за Кандрева што нема да го откупиме и тоа ќе биде голема грешка на Марота. Има многу потенцијал во тој играч, штета е да го испуштиме.
Добро е што не го купивме сега, нека се усоврши тој во помал клуб и ако го бива ќе си го земиме.:)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

--- надополнето ---

znaci jventus gi kupi
pepe-sloboden
storari 4.5 milioni €
martinez-neznam kolku e se spomnuvase suma od 12 milioni €
bonuci 15 milioni €
lanzafme neznam kolku e
so znaci do sega imama kupeno 5 ograci i sum okolu 40 milioni €
braca svesni li ste deka moze mnogu lesno da se nadmine 80 milioni €
NEMALO PARI MALA MORGEN
gi baraat van der vaart takov mu treba za da ja drze cela sredina i so diego da mestat topki na dzeko i na suarez(pazzini) koj gi baraa juventus tia dvajca vredat 55 milioni €+ van der vaart 15 milioni €=70 milioni € DREAM TEAM samo uste tia trjca i mexes e veke nas i letame,ako se ostvarat via transveri gi stavam site pari od debelata smetka deka ce osvoime serie a i uspat liga evropa ce ja pomineme kako nisto ne ce se zamarame tamu so fulam i everton.
значи досеа потрошивме едно 40 мил останвет уште 40 мил + шродажба на некој играчи шо мора да се продадат на пример амаури сисоко зебина трезеге гросо григера полсен ( можи да биде како замена за мело) брацо ,,,,

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
^Никако продавање на Сисоко. ;)
зашто не?не би ми сметало зошо се виде што напраивме со двајца дефанзивци на средина.Мислам на Мело и Момо нормално а момо освен што трча ко на атлетика ниедена друга техника нема се виде колку мисли против интер

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
зашто не?не би ми сметало зошо се виде што напраивме со двајца дефанзивци на средина.Мислам на Мело и Момо нормално а момо освен што трча ко на атлетика ниедена друга техника нема се виде колку мисли против интер
Да, и се виде без добра клупа што правиме.
Клучен фактор за мизерната сезона беа повредите и немање на добра алтернатива за повредените играчи. А, и како што има изјавено Дел Нери Сисоко ќе биде клучен во градењето на еден нов Јувентус онаков како што го знаеме пред Фарсополи.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Да, и се виде без добра клупа што правиме.
Клучен фактор за мизерната сезона беа повредите и немање на добра алтернатива за повредените играчи. А, и како што има изјавено Дел Нери Сисоко ќе биде клучен во градењето на еден нов Јувентус онаков како што го знаеме пред Фарсополи.
ако се ослонува на Сисоко незнам воздржан сум не дека нема да користи ама да го гледа како лидер покрај толку играчи незнам а нема место за еден Џовинко

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Рагаци кажете некои новости оут оф дате сум некое време не пратам ,Бонучи е дел од јуве? иначе Кавани и Кјаер идат у Тотенхем - http://www.football-italia.net/jun28t.html
more vidi do kade stignaa totenhem i mancester siti,go sogazija liverpul i 6 mesto mu e mnogu so ogled na toa kolku ode nagore everton

--- надополнето ---

http://juvefans.info/JUVENTUS_rekordi.php
kade e toj sto mi rece deka juventus nikogas ne trisel golemi pari za transferi.
gi nema diego 24.5 miliona € i felipe melo 25 miliona €
pazi felipe melo e nostitel na igrata na brazil toa go potvrdo i komentatorot vcera.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
ако се ослонува на Сисоко незнам воздржан сум не дека нема да користи ама да го гледа како лидер покрај толку играчи незнам а нема место за еден Џовинко
Аман со тој Џовинко, напумпан талент кој претходно беше споредувам со Дел Пиеро.
Зар стварно мислите дека проблемот е во тренерите што неможе кај ниеден да фати место и да игра?
Па ве молам врсник е со Меси, а е 4 класи послаб од него. Не го бидуе може да си игра у Бари, Џенова, Катанија. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom