Цело време ве читам и ајде се решив да пишам нешто (од пуста мрза не ми се пишуе
), синоќа баш ја пратев играта на Мело за Бразил и можам да кажам дека е за 360 степени различно од она што го игра во Јуве, јас синоќа не видов една топка да помина покрај него, едноставно како sид е човекот назад, значи не бил проблемот во него , тука во целиот систем кај Јувентус од врвот па до тренерот, сега сменија се, и пак не се гледа некое подобрување, искрено јас не верувам во наредниве 5 години да бидеме ни близу до 2 место а камоли да се бориме за титула, моментално Рома и Интер се многу далеку пред нас плус доколку би дошол Таиво во интер ондак задната линија ќе им биде за 2 класи подобра од нашата, ако немаат пари нека го продадат клубот бујрум има многу луѓе (арапи :wink
кои радо би го купиле, не мора да значи дека ако цел век Ањели биле газди па да мора да се и сега, се е менливо само името и традицијата на клубот останува но гледаме и таа почнува да се нарушува, во денешниов фудбал треба да се има пари за да се има резултати, немаш ли пари ќе си тупкаш во место, а само како се попаливме, 80 милиона имале :pos2::pos2::pos2:, немаат ни 20 бидете сигурни во тоа. Препородба и еволуција со 20 милиони хммммммммм, малку тешко ќе оди :wink: