Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Можеби имаме игра ама судијава ме напна до максимум. Да не има некоја директива од горе дека не смее да ни досуди пенал или во меѓувреме укинале пенали а јас не знам за тоа?

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Го жалим овја Де Чеље , ќе изигра 40тина минуте надпросечно ( малце над 0 ) и ќе напрае некој кикс што и луге што немаат врска од фудбал би се згазиле од смеење кој го гледаат како некоординирано се движи , што значи според мое мислење човеков што побрзо треба да го напушти Јувентус зош више немоем да го гледам ...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Можеби имаме игра ама судијава ме напна до максимум. Да не има некоја директива од горе дека не смее да ни досуди пенал или во меѓувреме укинале пенали а јас не знам за тоа?
ако мислиш на диего коа падна не беше пенал се сопна од топката

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Го жалим овја Де Чеље , ќе изигра 40тина минуте надпросечно ( малце над 0 ) и ќе напрае некој кикс што и луге што немаат врска од фудбал би се згазиле од смеење кој го гледаат како некоординирано се движи , што значи според мое мислење човеков што побрзо треба да го напушти Јувентус зош више немоем да го гледам ...
Ко ми текна дека треба да игра против Алвареш ми падна жал за него. Па сега на крај ко го видов црвен во фацата, поарно нека го седнува на клупа и Гросо нека игра. Кондиција ко мене има. А нигде го немаше место него Киело трчаше на крило.

За судијата не коментирам. Кренав раце од ФИГЦ. Чекам да се реши в судница. (ок де малку ги уплашив сите околу мене ко почнав да пцујам за пеналот над диего)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
ако мислиш на диего коа падна не беше пенал се сопна од топката
Не само тоа туку и кога нафрли Киелини и тој шупакот од Бари си ја смири со рака. Плус имаше рака и од тој другиот шупак кога Каморанези доби жолт за бунење. Па добро бе пичка ти матер судиска, што треба, да не се буни и да гледа како го ебеш у здрав мозок?

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Со вакава игра сигурно примаме гол, играат само Киелини, Буфон (спаси 2 чисти гола) и Маркизио, Каморанези си се шетка и не се замара да се врати во одбрана, Амаури не го видов, незнам кај видовте брилијантна игра кога во одбрана фура од сите страни или битно е само напред да се трча и толку, а за судиите гледајте од 2006 па наваму како се свири за ЈУВЕ и се ќе ви стане јасно, сите се против нас, судиите се против нас дури и нашата управа е против нас и сакаме резултати да има, многу тешко :tapp:

Да имавме некоја појака личност во управа ќе се подзамислеше судијата дали така ладнокрвно ќе одмавнува со рака, но тоа е, да беше интер сеа, ќе беше 2-0 со 2 гола од пенали, тоа е реалноста :toe:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Амаури се осмели да упати удар и тоа удри во играч незнам како не изнуди аплаузи.Друго ништо не направи и може претрча 3.3 км до сега ја да одам покрај кеј поише ќе истрчам за 45 мин.Очекувам гол или од Маркизио или од Киелини

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Аман бе.
Крив е Де Чеље, напротив најубо играше не му даде да претне на Алварез таму бе, освен овој дали беше негов кикс не видов кога Џиџи одбрани еден на еден со Алмирон. Добро игра бе што сакате вие , сигурно подобро од Гросо ДЕФИНИТИВНО!

Инаку сите други играт добро, само треба реализацијата малку повеќе, браво и за Диего, докажува дека вреди!
А судиите, незнам страх им е да судат за Јувентус ... се плашат ...

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Со вакава игра сигурно примаме гол, играат само Киелини, Буфон (спаси 2 чисти гола) и Маркизио, Каморанези си се шетка и не се замара да се врати во одбрана, Амаури не го видов, незнам кај видовте брилијантна игра кога во одбрана фура од сите страни или битно е само напред да се трча и толку, а за судиите гледајте од 2006 па наваму како се свири за ЈУВЕ и се ќе ви стане јасно, сите се против нас, судиите се против нас дури и нашата управа е против нас и сакаме резултати да има, многу тешко :tapp:

Да имавме некоја појака личност во управа ќе се подзамислеше судијата дали така ладнокрвно ќе одмавнува со рака, но тоа е, да беше интер сеа, ќе беше 2-0 со 2 гола од пенали, тоа е реалноста :toe:

Добро за судењето си во право ама незнам зашто толку негативно делуеш и викаш дека ќе примимо гол до крај , па нормално е да има шанса бари кој Јувентус за разлика од другите утакмици игра далеку поофанзивно а сеа грешката катастрофална од Де Чеље им овозможи 100% шанса за гол иначе ништо друго не видовме од Бари во првото полувреме , ова го зборим не дека Јувентус игра БРИЛИЈАНТНО туку игра за 1 ниво подобро од предходните утакмици и реално да се очекува триумф на утакмицава ... :smir:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
so vakva igra ako igrame i vtoro poluvreme so takvi sho nemozat da dadat gol teshko deka ke tepame ....forza uve daj boze da tepame :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Браво за Диего за асистенцијата, браво за Јакинта за голот и браво за Алакс што ја остави топката:vozbud:

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Утакмицава е од рекреативен карактер , како и сите до крајот ...

Друже без навреда ама ако не си ти ке нема кој да ме насмее на форумот :smir:.

Инаку според рекацијата и радоста на Јакинта не верувам дека вака ке се радува и кога би добил понуда од 30 мил. од Реал мадрид, се гледа дека има желба...хаахах еве го Јакинтаааааа и 2::smir:0 ај нека е честито победава

asterix77 напиша:
Друже без навреда ама ако не си ти ке нема кој да ме насмее на форумот :smir:.

Инаку според рекацијата и радоста на Јакинта не верувам дека вака ке се радува и кога би добил понуда од 30 мил. од Реал мадрид, се гледа дека има желба...хаахах еве го Јакинтаааааа и 2::smir:0 ај нека е честито победава
хех... го вратија мамата нивнааа.... ама еве пеналче а Капитенот не греши :nenene:....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom