Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според Тутоспорт, во почетокот на Мај ќе започнат разговори меѓу Јуве и Палермо за ангажирање на дефанзивецот Симон Кјаер.Се шпекулира дека можно е Екдал да биде искористен во обидот да се доведе Кјаер во Јувентус бидејќи Палермо биле заинтересирани за Албин Екдал кој е играч на Јуве и е позајмен во Сиена, а се споменува дека можно е и да биде искористен и Давиде Ланѕафаме кој е 50-50 сопственост на Палермо и Јувентус.

Според Тутоспорт, во почетокот на Мај ќе започнат разговори меѓу Јуве и Палермо за ангажирање на дефанзивецот Симон Кјаер.Се шпекулира дека можно е Екдал да биде искористен во обидот да се доведе Кјаер во Јувентус бидејќи Палермо биле заинтересирани за Албин Екдал кој е играч на Јуве и е позајмен во Сиена, а се споменува дека можно е и да биде искористен и Давиде Ланѕафаме кој е 50-50 сопственост на Палермо и Јувентус.
Доаѓање на Кјаер да, но давање на Екдал, никако. Имам високи мислења за дечково, го имам гледано повеќе пати сезонава, и сосема солидно изиграл. Евентуално Ланѕафаме или Де Чеље/Гросо да се искористат во таа зделка би било прифатливо. :точно:

пинтуричио потврди дека заминува за САД:smir: тука

GRANDE CAPITANO!!!!!!!!!!!!!!

Секогаш беше, и остана ГОЛЕМ. Е ваков фудбалер ми значи поише од 100 Роналдовци и Ибровци. Колку и да си голем на терен треба да си голем и во срцето, а тоа несомнено е нашиот (C). :cuc:

Добра боја да фати малце. нека потемни.

ЦАР е Дел Пиеро ретко се раѓа како него човек.

Околу трансфериве мислам дека премногу се шпекулира а како посериозни ги гледам Бенитез, Курањи другото сеуште ми е како трач повеќе.По се изгледа после СП ќе се започне посериозно ама подобро е да се доведе тренер што побрзо за да навикне малку.

Кога го видов постов срцево ми запре, но кога видов што е работата ептен ми олесна :pos2: Немој друг пат вакви работи, напиши ко што треба.:smir: Таман се спремам догодина да одам за Торино да го фатам Капитано на дело.

хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах Дел Пиеро коа ќе си оди нека ми се јаватттттттт

Моџи јавно го повикува ЈУВЕ дека сега е моментот кога треба да се притисне а од нашиов клуб нема ни трага ни глас т.е од нашите газди, нели е редно време да ги чукнат тоа главите и да се подзамислат малце што прават (секој нормален човек би се подзамислил но не и овие), на мечот со Бари очекувам некаде околу 2000 публика максимум да има, а можеби нема ни толку да има, Моџи пред некое време даде изјава како Јувентус ги навредува и понижува своите фанови што потполно е точно, јадеме ремет 4 години само заради на некој да му е полн џебот со пари, доколку не се притисне од клубот (што најверојатно нема да се случи) не очекувајте одење на интер во серија Б, можно е само скудетото од 2006 да им се одземе и тоа ќе биде се, да е Морати сега во ситација на Елкан незнам што би се случувало, впрочем го видовме тоа во 2006, веќе 2 месеца јас не сум видел изјава на Елкан, срамота :tapp:

хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах Дел Пиеро коа ќе си оди нека ми се јаватттттттт
Брат да мењаме овие аватариве у пичку матер ајде да мењаме тамам денеска 7 дена :pos2:

утре го мењам ич не му ја мислам
И јас утре тогаш, ке ја ставаам ова слика axxaxaa
C_3_Media_1040113_immagine_l.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom