Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Не би требало да се изјалови работава за Хидинг. Прашање на денови е кога ќе биде ова официјализирано.

П.С. Јас да сум на местото на Чиро одма во моментов поднесувам оставка. Бар ќе си заминам како победник.

P

PewDiePie

Гостин
Не би требало да се изјалови работава за Хидинг. Прашање на денови е кога ќе биде ова официјализирано.

П.С. Јас да сум на местото на Чиро одма во моментов поднесувам оставка. Бар ќе си заминам како победник.
Чиро и победник во иста реченица?? Не зезај ве уништи човекот,а башка тоа што незнае играч од 25 мил. евра да го стави на место кај што треба да игра.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482

Победник... во една од последните шест :nesum:

Иначе ја гледав листата на Хидинк и ми фаќа око. Иванович е одличен дефанзивец, Дренте - Давидс :), а Афелаи може да игра на сите позиции напред што го прави многу корисен за кога ќе има зорт ситуации со повреди.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Незнам што е работава со Хидинк дали не им се дава пари или друго.А Иванович потпиша со Челзи договор така да нема да си замине.Ја сум за Мексес да го земат ама тешко веројатно

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.871
На денешниот утрински тренинг Јувентус тренирал во формација 4-4-2. Напаѓачката двојка ја сочинувале Диего - Трезеге. Најверојатно формација била 4-4-1-1, со тоа што Трезеге е најистурен а позади него делува Диего.

Само Ферара знае што прави во моментов:pop:
До полусезона ова е трет пат како се менува формацијата. Играчите не можат да се навикнат на ниедна, па не ми е ни чудно што благе везе немаат од фудбал кога ке искочат на терен против некои килави екипи.
Како и да е само он си знае што прави во моментов. Сенката на Хидинк му се надвиснува над главата па го маваат флешови и не може да работи со бистра глава. . Богами и новинарите го јавнаа толку што му чури г'зот како парна локомотива. Не за џабе го затворил тренингот сабајлево:pos:

Господ нека му е напомош против Парма!

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Чиро и победник во иста реченица?? Не зезај ве уништи човекот,а башка тоа што незнае играч од 25 мил. евра да го стави на место кај што треба да игра.
Мислев на тоа сам да си поднесе оставка и да си замине со дигната глава. Иначе нормално е дека е далеку од победник.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Мислев на тоа сам да си поднесе оставка и да си замине со дигната глава. Иначе нормално е дека е далеку од победник.
Па најверојатно тоа и ќе се случи ако изигра лошо против Парма. Никој не сака да биде избркан. Ако управата реши да го менува сигурно ќе му даде шанса сам да си поднесе оставка.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109

Погледнете колку Хидинг е популарен во Кореа :D

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.323
Поени од реакции
5.998
Па најверојатно тоа и ќе се случи ако изигра лошо против Парма. Никој не сака да биде избркан. Ако управата реши да го менува сигурно ќе му даде шанса сам да си поднесе оставка.
Чиро требаше да си поднесе оставка уште после поразот со Катанија. 5 порази од 6 натпревари не прилега на тим од рангот на Јувентус, а Чиро тоа треба најдобро да го знае со оглед дека во Јуве помина 11 години како играч и многу добро знае што значи Јувентус.

A според последните шпекулации Хидинк е забележан во Торино во друштво на Роберто Бетега и Алесио Секо.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Хидинг наскоро ќе го замени Ферара на клупата на Јуве тука :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop