Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
09.01.2005. pred pocetak utakmice inter-Sampdoria 3:2

Facchetti: Cao Paolo,Facchetti ovde
Bergamo: Cao Giacinto
Facchetti: Idem na stadion da se vidim sa mojim Bertiniem(sudija meca)reko sam mu da budemo u kontaktu,da bude spreman,rekao sam i igracima i Manciniu i drugima
Bergamo: Videcete,bice dobra utakmica
Facchetti: u redu
Bergamo: Postavljen je(Bertini)da napravi dobru utakmicu
Facchetti: da,ok!
Bergamo: ovo je izazov u kome cemo zajedno pobediti
Facchetti: samo zelim da ti kazem da sam im rekao(odnosi se na igrace da ne prigovaraju na Bertinijevo sudjenje)
Bergamo: Videcete da ce stvari ici dobro za vas,ekipa ce vam ponovo verovati,doci ce rezultati,a i moral ekipe ce da poraste

Poslije iste utakmice
Bergamo: predsednice Moratti ovde Bergamo
Moratti: Hteo sam da te zovem za ovog Bertinia koji se ponasao odlicno tokom utakmice,koja je se mogla zavrsiti porazom
Bergamo: Da postalo je veoma tesko,ali asistenti su odradili dobar posao
Moratti: Rekao sam im na kraju da su odradili dobar posao
Bergamo: Hajde da uradimo 10 rezultata,za redom...
Moratti: Mislio sam da te zovem sinoc,ali sam otisao kod Bertinia i posle toga se ponasao veoma dobro..

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Шпекулациите за Бенитез како следен тренер на Јуве се зголемуваат, се зборува дека Бенитез поставил неколку услови, меѓу кои и потпишување на Торес и гарантирано останување на Буфон и Киелини.
Кон целава шпекулација се додава и изјавата на Аквилани кој рекол дека во Ливерпул веќе зборат за Бенитез во Јуве.

Извор: Sky Sport 24

Со оглед на 80-те милиони € кои би требало да ги имаме на располагање, може да се исполнат овие барања.
Освен Торес, мора да се стегне и одбраната, фаци како Николче, ГроЗо и Зденко не смеат да постојат во Јуве.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Секој ден излегува нов разговор, и веќе е очигледно дека Моџи не е единствениот што имал разговори со Судии и официјални лица на ФИГЦ.Секој ден излегуваат разговори на Факети,Морати,Спалети,Галијани итн, а одбраната на Моџи повторно изјави дека многу разговори намерно не ги пуштаат во јавност за да не се наруши процесот.

Шпекулациите за Бенитез како следен тренер на Јуве се зголемуваат, се зборува дека Бенитез поставил неколку услови, меѓу кои и потпишување на Торес и гарантирано останување на Буфон и Киелини.
Кон целава шпекулација се додава и изјавата на Аквилани кој рекол дека во Ливерпул веќе зборат за Бенитез во Јуве.

Извор: Sky Sport 24
Одлична вест. Торес е еден од најдобрите напаѓачи во светот и одлично би било ако се ангажира.

Sky Sport 24 беа медиумот што прв го најави трансферот на Диего, Мело и Гросо во Јувентус, и се надевам дека не грешат и за ова.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Секој ден излегува нов разговор, и веќе е очигледно дека Моџи не е единствениот што имал разговори со Судии и официјални лица на ФИГЦ.Секој ден излегуваат разговори на Факети,Морати,Спалети,Галијани итн, а одбраната на Моџи повторно изјави дека многу разговори намерно не ги пуштаат во јавност за да не се наруши процесот.
Ако ги прашаш Интерашиве ќе ти кажат дека тие муабети "немале иста тежина" со муабетите што ги правел Моџи. :pos:
Сите наеднаш станаа адвокати, обвинители и судии.

Чудно...:uvo:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ако ги прашаш Интерашиве ќе ти кажат дека тие муабети "немале иста тежина" со муабетите што ги правел Моџи. :pos:
Сите наеднаш станаа адвокати, обвинители и судии.

Чудно...:uvo:
Фан Клуб Интер= Адвокатска Комора на република Македонија и Италија :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

С

сашенко

Гостин
Фан Клуб Интер= Адвокатска Комора на република Македонија и Италија :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Да бе сите станаа адвокати од еднаш.Цела недела ги дупам на мсн интераши шо ги имам од школо и да видиш само какви стручни одговори ми даваат.хахах сум се газел од смеење ама допрво доаѓа доброто.Се надевам ке им бапнат една убава казна и на Шинтер па да ги видам тогаш како ке коментираат.....

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238

Одлична вест. Торес е еден од најдобрите напаѓачи во светот и одлично би било ако се ангажира.

Sky Sport 24 беа медиумот што прв го најави трансферот на Диего, Мело и Гросо во Јувентус, и се надевам дека не грешат и за ова.
Торес напагач од светска класа само да се пласираме ЛШ сигурно доаѓа.Ете зошто доаѓање на Рафа ќе биде одлично нема да смеат да писнат играчите:vozbud:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Buffon
Caceres - Skrtel - Chiellini - Criscito
Mascherano - Sissoko - Marchisio/Melo
Diego - Giovinco
Torres

Coach: Rafa Benitez

Ако доаѓањето на Rafa значи ова тогаш дефинитивно сум за. :pipi:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Buffon
Caceres - Skrtel - Chiellini - Criscito
Mascherano - Sissoko - Marchisio/Melo
Diego - Giovinco
Torres

Coach: Rafa Benitez

Ако доаѓањето на Rafa значи ова тогаш дефинитивно сум за. :pipi:
со оглед на тоа што имаме 80 милиона може да се оствари за Торес не треба поише од 50 сигурно и Рафа у пакет епа нека дојде некој послееее :)

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Случајно влегов во соседнион фан клуб да видам шо како е и читам коментар дека коефициетот на Интер за вечерва паднал од 2.2 на 1.9 и сето тоа со намера за да се дестабилизира тимот :tv:

Јас мислам дека доколку делегатот на натпреварот вечерва прдне на сред натпревар , тоа ќе биде со цел да се дестабилизира Интер од смрдеата ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom