Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
jas razbrav od italijanski forum deka Хуго Lloris би можел да биде наследник на Жижи Буфон во Јувентус. Францускиот голман, всушност, беше виден вчера од Роберто Bettega во Лигата на Шампионите натпревар помеѓу Лион и Бордо.
Следна шпекулација поврзана со патувањето на Бетего во Лион сигурно ќе биде Гуркуф, па после и другите 19 фудбалери што настапија:tv:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
А којзнае и дали Бетега бил во Лион ... можда бил виден на стадионот вчера како што беше виден Хидинк по рестораните во Торино

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
А којзнае и дали Бетега бил во Лион ... можда бил виден на стадионот вчера како што беше виден Хидинк по рестораните во Торино
беше видов прееска на скај даваа како седи на трибини

`TENK` напиша:
беше видов прееска на скај даваа како седи на трибини
п.с договорен е трансвер на Џовинко во Арсенал 22 м евра отиде младичот

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
се карет роналдињо бекам и роналдо кој бил подобар во слободни удари и се карет шо се карет и се појавуват шнајдер и викат абе џабе се карате јас сум за вас алекс дел пиеро:vozbud:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Има боље фора за априлилили:

"Интер ќе освои ЛШ"
аман не ги спомнувај,избегнувам да ги спомнувам-сме биле комплексирани од зборот интер,а не можеа гла`а да кренат 20 и кусур години.....:toe:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
аман не ги спомнувај,избегнувам да ги спомнувам-сме биле комплексирани од зборот интер,а не можеа гла`а да кренат 20 и кусур години.....:toe:
Први Април е, таков е денот - за реметење :)
Aко се намќори - нека се лутат :)

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
се карет роналдињо бекам и роналдо кој бил подобар во слободни удари и се карет шо се карет и се појавуват шнајдер и викат абе џабе се карате јас сум за вас алекс дел пиеро:vozbud:
Ауууу браво за ова, :aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom