Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
Sasia Sissoko се вика,ќе глеаме Момо јуниор во јуве:)

Хехе добро е што немаме други црнци у клубот ина4е да не се посомнева и овој како џиџи хехе.Се шалам знам дека ниш нема од тоа ама сепак онака ми дојде па да споделам хаха.Честито нека му е..

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
А бе не е тоа детето,ова онака го стаив го најдов од нет:pos2:

ако тепаме утре победата ќе ја посветиме на нашиот верен бјанконеро ТИМЧЕ!:vozbud::vozbud::vozbud:

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
доста бе :drk: на Алена манијаци едни:):)

уште една "топ вест",и Камора се повреди:tapp:
http://www.lastampa.it/sport/calcio/quijuve/default.asp

дај боље да не играме више,и Барса да има толку повреди ќе има криза
:nesvest::nesvest::nesvest:
Само што помислив дека ја поминавме кризата со повредите,доживуваме дежа ву од Ноември 2009.Ова е многу лошо ...
п.с. Се разбира дека ќе има.И Барса зависи од првотимците.Официјално,51 повреда ...

Сисоко по втор пат станал татко.Нека му е честито.ЛИНК
Сега Сисоко ќе биде уште помотивиран на теренот.Одлични вести.Нека е жив и здрав.Па да го наследи татко му во црно-белиот дрес ...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ах леле со овие повредиве веке аман да се немало срека под итно да се смени виново а за утре ке видиме очекувам минимална победа или нерешено

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ах леле со овие повредиве веке аман да се немало срека под итно да се смени виново а за утре ке видиме очекувам минимална победа или нерешено
Кога игра Јувентус опција е само победа да потсетам без разлика во каква ситуација е !!!

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Какво нерешено бе, не сакам да помислам на друго нешто освен на победа. Мора да се победи и покрај тоа што пак со повредиве имаме проблеми.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
10 Del Piero
13 Manninger
15 Zebina
17 Trezeguet
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
27 Paolucci
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
39 Marrone
40 Immobile
41 Pinsoglio

Повиканите играчи за натпреварот со Палермо. Џовинко и Касерес повторно не се повикани, а се очекува да добијат повик против Фиорентина. Маркизио има забрана од еден натпревар поради жолти картони.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Според мене:Манингер,Де Чеље,Киелини,Легротаље,Григера,Кандрева,Мело,Сисоко,Диего,Дел Пиеро,Трезеге

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom