Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин

Ех да имам ко што немам една ваква ко на Буфон.Хахаххаа....
Мореее има ли некој фудбалер што нема ваква типка покрај него а?
Требаше и јас да се бавам со фудбал а не школо ке учам( нема фајде од тоа....)

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
:pos2: Тоа се само шпекулации,уште минатата недела Амаури и Буфон го рекоа тоа и испратија писмо до италијанскиот медиум на кој истиот им се извини заради таа невистина што ја рекле.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29

Ех да имам ко што немам една ваква ко на Буфон.Хахаххаа....
Мореее има ли некој фудбалер што нема ваква типка покрај него а?
Требаше и јас да се бавам со фудбал а не школо ке учам( нема фајде од тоа....)
Жива вистина ...
:pos2::pos2::pos2:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Alena Seredova.... СТРАшшшНА! Mи лајк х'р! :back:

Него, муабетов дека се степале е приказна за мали деца, демантираа сите тројца, Алена, Џиџи и Амаури. БТВ Џиџи чека уште едно детенце. :)

А запази го текстов на Вечер:
Најдобриот италијански голман, Џанлуиџи Буфон, својот незгоден темперамент меѓу стативите го пренесе и во соблекувалната. Според информциите на италијанските медиуми чуварот на мрежата на италијанкиот прволигаш Јувентус се степал со неговиот клупски колега Бразилецот Амаури. Причина за тепачката е понежната половина на Буфон, чешкиот модел Алена Середва. Наводно, голгетерот на "старата дама" во соблекувалната се пофалил дека ја легнал Середова, а тоа било доволна причина голманот да размени неколку тупаници со неговиот тимски колега.

Чехинката ги отфрли сите информации пласирани во италијанските медиуми дека нејзиниот сопруг се степал со Амаутри поради неа.
- Тепачка, меѓу, Џиџи и Амаури заради мене? Не сум запознаена со такво нешто. Тој што го напишал ова, очигледно не знае дека мојот сопруг никогаш не се тепа, изјави Середова.

Незгоден темперамент на Џиџи? Па Џиџи важи за еден од најголемите спортмени во Италија, погледнете го на секоја утакмица сите му се другарчиња, се зеза и се смее со сите.

@saseptt тоа против Интер беше прв негов таков испад. Плус тоа беше прво турнат од Мота - затоа се испровоцира. После тоа излезе Џиџи со извинување за тој настан.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Alena Seredova.... СТРАшшшНА! Mи лајк х'р! :back:

Него, муабетов дека се степале е приказна за мали деца, демантираа сите тројца, Алена, Џиџи и Амаури. БТВ Џиџи чека уште едно детенце. :)

А запази го текстов на Вечер:

Незгоден темперамент на Џиџи? Па Џиџи важи за еден од најголемите спортмени во Италија, погледнете го на секоја утакмица сите му се другарчиња, се зеза и се смее со сите.

@saseptt тоа против Интер беше прв негов таков испад. Плус тоа беше прво турнат од Мота - затоа се испровоцира. После тоа излезе Џиџи со извинување за тој настан.

Изгледа тој новинар што го пишал тоа ја има гледано само утакмицата против Интер и случката што се случи меѓу Буфон и Мота али нема врска цела фудбалска јавност знае каков е Буфон како на теренот така и надвор.:toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Едисон Кавани изјави дека дури од 13 години Трезеге и Дел Пиеро му биле идоли, и дека од секогаш ги гледал движењата на Трезеге,и дека сака да добие понуда од голем клуб, а би сакал тој клуб да е Јувентус. ЛИНК

С

сашенко

Гостин
Едисон Кавани изјави дека дури од 13 години Трезеге и Дел Пиеро му биле идоли, и дека од секогаш ги гледал движењата на Трезеге,и дека сака да добие понуда од голем клуб, а би сакал тој клуб да е Јувентус. ЛИНК

Па и јас кога би бил фудбалер и кога би слушнал дека некој се интересира за мене одма легендите на тој клуб ке ми станат ИДОЛИ.Не дека не е добар ама исто како со Амаури да не испадне.Кога дојде Амаури изгледа како да го проколнаа тие тие од таму како да не им се даваше хехе па човекот неможе у форма да дојде и да остане така подолго време.Мело и него го проколнаа овие од Фиренца ама он се оправуе еве.Не би сакал овој да дојде.Летово пари само за Џеко да имат спремено и уште едно/две засилувања во одбрана + продажба на она што не ни треба и тоа ке биде ЈУВЕ за следната година.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Juventus Chasing Bayern Munich Ace Franck Ribery - Report

Juventus will make a surprise move for Bayern Munich star Franck Ribery after they were granted a healthy transfer kitty for the summer, according to Il Corriere Dello Sport.

The club announced good profits during their board meeting on Friday as high-powered chiefs gathered around the table to discuss plans to go forward.

Roberto Bettega and Alessio Secco, who are in charge of overseeing transfers, are said to be happy with the outcome after being promised cash to spend during the next transfer session.

It means Franck Ribery is no longer just a dream in Turin and the Bianconeri are likely to fight Real Madrid and Barcelona to sign him.

However, Bayern want nothing less than €40 million for their French attacker. Despite a strong interest from Spain, Juve will not be discouraged and a lucrative bid is expected.

Бетега,Секо покажете се сега

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom