Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Група та е готова може да продолжиме таму со оваа дискусија да не трупаме офтопик тука !!!:vozbud:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Имам искуство со мој сајт кој објавуваше вести значи беше портал така да ја сум ин...сметајте на мене за финансии...кога зборуваме за хостингов имам веќе подготвено некои планови па не би било лошо да ги разгледаме...

Lipski

FORZA JUVE
Член од
5 ноември 2008
Мислења
95
Поени од реакции
13
Здраво момци еве и ја сум ин за финансиска помош,не сум ногу активен караток сум со време (работа ова она) па пишете шо како ќе се дговорите со вас сум :smir:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Што лагате ?? Не сум со тек, не ве разбирам ...
Сајт за фановите на Јувентус со новисти од официјалната ли ке преведувате/ме ?? ИЛИ!?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Што лагате ?? Не сум со тек, не ве разбирам ...
Сајт за фановите на Јувентус со новисти од официјалната ли ке преведувате/ме ?? ИЛИ!?
Да направиме официјален македонски фан клуб одете на групата ај :vozbud:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
браво за блан тогаш нема трансвери нема титула !!!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
И во летото Секо изјави дека нема повеќе трансфери, и 5 дена покасно го купија Фелипе Мело.
донт гив а фак мене ме интересира на кое место ке завршиме тоа е најбитно од се !!!

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
И во летото Секо изјави дека нема повеќе трансфери, и 5 дена покасно го купија Фелипе Мело.
Супер!:tapp: Добри луѓе го водат клубот дефинитивно, а и газдата е уште поголемо дрво од нив и тоа е:tapp::tapp::tapp:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.606
Супер!Добри луѓе го водат клубот дефинитивно, а и газдата е уште поголемо дрво од нив и тоа е
Таква е трансфер политиката на секој клуб. Пандев е веќе играч на Интер, па ниту еден Директор на Интер не дал изјава дека го ангажирале Пандев. Морати исто имаше изјава дека Интер нема да ангажира никого во текот на зимскиот трансфер рок, а во реалноста е тотална спротивност.

Пред некој ден и Спортскиот директор на Фиорентина изјави дека се интересирал за некој играч од Источна Европа, и на новинарско прашање кој е тој играч, Корвињо одговори „Ако го кажам, сигурно ќе треба да дадам трипати повеќе пари отколку што ќе дадам сега“.

Токму поради тоа се држи во тајност од јавноста за трансфер потезите.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Таква е трансфер политиката на секој клуб. Пандев е веќе играч на Интер, па ниту еден Директор на Интер не дал изјава дека го ангажирале Пандев. Морати исто имаше изјава дека Интер нема да ангажира никого во текот на зимскиот трансфер рок.

Пред некој ден и Спортскиот директор на Фиорентина изјави дека се интересирал за некој играч од Источна Европа, и на новинарско прашање кој е тој играч, Корвињо одговори „Ако го кажам, сигурно ќе треба да дадам трипати повеќе пари отколку што ќе дадам сега“
Можеби е така како што викаш, ама ние навивачите знаеш какви сме сакаме оптимистички изјави на луѓето од клубот не вакви. Ама сепак далеку е летото има време :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.606
Можеби е така како што викаш, ама ние навивачите знаеш какви сме сакаме оптимистички изјави на луѓето од клубот не вакви. Ама сепак далеку е летото има време :)
Најголемо засилување во зимскиов трансфер рок би бил Хидинк.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom