Да направиме официјален македонски фан клуб одете на групата ајШто лагате ?? Не сум со тек, не ве разбирам ...
Сајт за фановите на Јувентус со новисти од официјалната ли ке преведувате/ме ?? ИЛИ!?
Се зачлени?? Ако не си зачлни се и исто е како на фан клубов!!Луѓе нов сум на кајгана.Како да напишам нешто во групата?
Фала другар,се снајдовСе зачлени?? Ако не си зачлни се и исто е како на фан клубов!!
И во летото Секо изјави дека нема повеќе трансфери, и 5 дена покасно го купија Фелипе Мело.браво за блан тогаш нема трансвери нема титула !!!
донт гив а фак мене ме интересира на кое место ке завршиме тоа е најбитно од се !!!И во летото Секо изјави дека нема повеќе трансфери, и 5 дена покасно го купија Фелипе Мело.
Супер! Добри луѓе го водат клубот дефинитивно, а и газдата е уште поголемо дрво од нив и тоа еИ во летото Секо изјави дека нема повеќе трансфери, и 5 дена покасно го купија Фелипе Мело.
Таква е трансфер политиката на секој клуб. Пандев е веќе играч на Интер, па ниту еден Директор на Интер не дал изјава дека го ангажирале Пандев. Морати исто имаше изјава дека Интер нема да ангажира никого во текот на зимскиот трансфер рок, а во реалноста е тотална спротивност.Супер!Добри луѓе го водат клубот дефинитивно, а и газдата е уште поголемо дрво од нив и тоа е
Можеби е така како што викаш, ама ние навивачите знаеш какви сме сакаме оптимистички изјави на луѓето од клубот не вакви. Ама сепак далеку е летото има времеТаква е трансфер политиката на секој клуб. Пандев е веќе играч на Интер, па ниту еден Директор на Интер не дал изјава дека го ангажирале Пандев. Морати исто имаше изјава дека Интер нема да ангажира никого во текот на зимскиот трансфер рок.
Пред некој ден и Спортскиот директор на Фиорентина изјави дека се интересирал за некој играч од Источна Европа, и на новинарско прашање кој е тој играч, Корвињо одговори „Ако го кажам, сигурно ќе треба да дадам трипати повеќе пари отколку што ќе дадам сега“
Најголемо засилување во зимскиов трансфер рок би бил Хидинк.Можеби е така како што викаш, ама ние навивачите знаеш какви сме сакаме оптимистички изјави на луѓето од клубот не вакви. Ама сепак далеку е летото има време