Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не е до тренерот со овие играчи толку не рачунајки ги повредените кога не сакаат да трчаат џабе ти е.Кога немаш играчи и Арсен Венгер и било кој биди нема резултати !!!Со Амаури во напад резултат?Се изгуби дечкото одма на позајмица во Арецо
Кога беше последниот гол на Амаури?? многу одамна е не се сеќавам !!
ај нека стави некој клип да го видам голот заборавив и како се радува веќе ..

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Ме фати некој инат, да му најдам целосна статистика на Амаури за сите натпревари од почетокот на сезоната до денес. Луѓе мои - БЕДА!

Амаури нема постигнато гол на последните 16 натпревари во сите конкуренции. Последниот гол го постигна против Сампдорија или попрецизно - на 28 Октомври 2009.

Последната асистенција исто така против Сампдорија на 28 Октомври 2009. Таа е прва и последна асистенција за Амаури од 17 август до денес, во сите конкуренции. Тоа се добри 30 натпревари.

Амаури на последните 13 натпревари има шутнато само 14 пати кон противничките голови. Тоа 1,07 шута по натпревар. Од последните 13 настапи на Амаури, човекот не успеал ниту еднаш да шутне на противничкиот гол на 8 утакмици или конкретно против: Бордо, Каљари, Баерн Минхен, Парма, Наполи, Интер, Лацио, Ливорно. На овие 13 натпревари само 2 пати стартувал од клупата, што значи сите останати му се од стартниот состав.

Катастрофален учинок. Срамно за 22.5 милионско засилување и уште посрамно за напаѓач. Единствено нешто што прави за време на натпреварите:

1. Ја тера косата зад уши
2. Прета со рацете лево - десно и горе - доле, како демек да им појасни на соиграчите каде требале да му ја додадат.
3. Расчистува на корнери или слободни удари.

Само за споредба.

Трезеге на 13 натпревари има постигнато 7 гола. Тоа е нешто помалце од секој втор натпревар гол за Трезеге или математички - секој 1,8 натпревар:).
Нема потреба да пишувам шутеви за Трезеге на противничките голови затоа што знаеме сите дека на Трезеге му се доволни од 1 до 3 шута за да постигне гол, независно за кој/каков противник се работи.

Мој совет е дека Амаури треба на лето да се продаде. Малку сум скептик за тоа кој ке сака да го купи, но ме радува фактот дека за Молинаро се најде клуб па затоа сум убеден дека и за ова дрво ке се најде некој што ке го прибере. Пред некое време ако не се лажам, Зампарини рече дека со отворени раце ке го пречека Амаури назад во составот.

Искрено, се надевам не негово заминување ова лето.
Чекајте малку. Што се запнале ? Кривицата цела е во Амаури ?? Што ви е вас бе ??

Како прво, за победа се игра цел тим, цела екипа, неможе само двајца или тројца да играт во тимот и да победи. Мислам дека тука е многу многу јасно.
Амаури неможе ништо да направи и во Јувентус да го стават најдобриот напаѓач во светот и кој би било да игра во Јувентус како напаѓач а другите ако не играт џабе е кога нема што да прави, сам неможе да игра против 5 души во одбрана + средниот ред на противничките фудбалери што се враќа. Како прво Амаури нема со кого да соиграва, Дел Пиеро ? Ма тотално промашај овој пар, кога дојде Амаури од Палермо, зошто беше јак? Бидејки имаше асистенции од сите играчи на Јувентус, заедно со Сисоко прекрасно функционираат се создаваше шанси многу и затоа за пола сезона постига 12 голови кој некој напаѓач ни за цела сезона неможе да ги постигне.
Плус сакам да ти кажам дека во моментов Амаури има улога тоа да го игра кога нема теоретски шанси да дрибла и да шутира на гол, тоа се очајнички обиди кои нема шанси да направат нешто, туку Амаури има задача да ги спушта високите топки за некој голгетер, а тука ни фали Трезеге, тука фали некој кој ке го здрви голманот кој може све да реши. А како прво Диего се враќа назад збире ја топката и дава длги прецизни топки, Амаури спушта и тука го немаме Диего што треба да решава, значи ние сакаме со 2 играчи све, е нема така мора цел тим да игра ако сакаме голови од Амаури и слично. Колку само се труди Амаури, ах бе на кој се кажува. Не ми се прајте маленки деца ве молам.
Изигра одлично против некој екипи кои во моментов не ми текнуват, каде што треба да ја зачуваше топката кога влезе од клупа, изигра феноменално, со Лацио изигра добро, сите воздушни дуели ги собере.

Фале Каморанези, фали Џовинко, фали Недвед кои беа асистенци на головите на Амаури. Фалат играчи кои Амаури многу добро соработуваше со нив, и постигнуваше голови. Разгледај ги сите голови на Амаури во Јуве и гледај кој се асистенти и како изиграл тимот тогаш.

Друго за Трезеге, играч кој има ама тотално многу искуство. Играч кој знае дека стои во шеснаесетникот, кој знае каде и како да шутне, затоа и е прв стрелец во јуве а, има најмалку натпревари изиграно. Можам и во моментов најдобар играч на Јувентус, и многу го поштувам, кога ке се врати стварно заслужува 1 тим, да го форсире Зак па да видиме.

И да ти кажам, гледај кој помага во одбрана на Јувентус од прекини, кој најмногу вреди, едноставно Амаури све расчистува. Имаш го кажано во постот е ве и те потсекам.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Икс фајр топките како прво не стигаат до Амаури зошто типот незнае да се најде на вистинското место.Дефанзивците се секогаш побрзи од него а овој дреме како теле и стои само чека од небо да му падне топка сите топки на Диего ги сечат пред да стигнат до Амаури.Треба да најде позиција каде би ги избегнал противничките играчи да створи шанса за гол а не само да седи и да чека на прва да ја шутне.Само ЈАКИНТА му е мајката

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Икс фајр топките како прво не стигаат до Амаури зошто типот незнае да се најде на вистинското место.Дефанзивците се секогаш побрзи од него а овој дреме како теле и стои само чека од небо да му падне топка сите топки на Диего ги сечат пред да стигнат до Амаури.Треба да најде позиција каде би ги избегнал противничките играчи да створи шанса за гол а не само да седи и да чека на прва да ја шутне.Само ЈАКИНТА му е мајката
У постот немаш еден збор точен што го кажа за Амаури. Амаури ги зема скоро сите дуели бе дете, само нема на кого да даде, ке го добие дуелот али таму каде што ке даде нема никој, нема со кого да игра, нема соиграш, и затоа во некои наврати се обидува сам да ја скроти топката па за да додаде на некој или да врати назад, ох врее, кривицата во Амаури била .. :tapp:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
У постот немаш еден збор точен што го кажа за Амаури. Амаури ги зема скоро сите дуели бе дете, само нема на кого да даде, ке го добие дуелот али таму каде што ке даде нема никој, нема со кого да игра, нема соиграш, и затоа во некои наврати се обидува сам да ја скроти топката па за да додаде на некој или да врати назад, ох врее, кривицата во Амаури била .. :tapp:
Да бе дека ги зема сите дуели се утепа од голови давање ако добил дуел што не дал гол?И да не игра сам Дел Пиеро е покрај него ама не е во таа форма која што беше пред повредата. кој е тој напагач во Серија А кој нема гол даено од ноември освен Амаури кој игра не било каде него во Јуве,тоа е напагач?Па можеа да позајмат некој на пола сезона него сакатиов да го гледам

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Се споменуваше и опцијата Амаури да се искористи во трампа за Уругваецот Едисон Кавани наредното лето.Но многу тешко ќе биде Амаури да се врати во Палермо, бидејќи Палермо веројатно нема да бидат во состојба да му ја дадат истата плата која ја зема во Јувентус.Инаку реалност е дека Амаури потфрли. Одлично играше на подготвителните натпревари, постигна 8 гола во 7 натпревари и од него се очекуваше да биде главниот реализатор во Јувентус, но не ги исполни очекувањата. Но реално, не е само Амаури проблемот.

На Јувентус му треба елитен напаѓач, напаѓач кој ќе биде постојана закана за противничкиот гол, и напаѓач кој ќе знае да погоди и во случај кога тимот не игра добро, и да знае да ја искористи и единствената шанса на натпреварот да ја претвори во гол. Убеден сум дека барем Јакинта да беше здрав, нападот ќе беше далеку поопасен, а со тоа Јуве ќе беше со многу подобра реализација од оваа во моментов.

Наредниот натпревар, мислам дека е време да му се даде шанса на Џовинко како втор напаѓач, на местото на Дел Пиеро. Вреди да добие шанса, а уште повеќе во овој случај каде на терен недостига креативност во нападот. Со Џовинко, нападот на Јуве ќе биде доста покреативен, и убеден сум дека ќе се ствараат многу повеќе шанси, а со самото тоа Јуве ќе биде со многу подобра реализација.
Амаури-Кавани!!! Не фала! И тој е ист како овој нашиов, па дури Амаури подобро играше во Палермо од тоа што овој го игра, добро кажа ни треба елитен напаѓач, само гледајте го Челзи, денеска немаа којзнае колку шанси но тие го имаат Дрогба, кој што е дефинитвно од некоја друга планета фантастичен е(јас кутриот се лажев себеси мислев во Амаури го имаме новиот Дрогба:tapp:). Само Трезеге и Дел Пиеро се од таа елитна класа но и тие веќе се длабоко во 30-тите години. Што сакате кажете али јас сум задоволен од Диего, кутриот многу се труди ја зима топката ја врти лево десно бара слобобен играч, чека Амаури да се отвори ништо, а и формацијата беше тапа, се надевам дека ќе ја смени против Џенова!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Амаури-Кавани!!! Не фала! И тој е ист како овој нашиов, па дури Амаури подобро играше во Палермо од тоа што овој го игра, добро кажа ни треба елитен напаѓач, само гледајте го Челзи, денеска немаа којзнае колку шанси но тие го имаат Дрогба, кој што е дефинитвно од некоја друга планета фантастичен е(јас кутриот се лажев себеси мислев во Амаури го имаме новиот Дрогба:tapp:). Само Трезеге и Дел Пиеро се од таа елитна класа но и тие веќе се длабоко во 30-тите години. Што сакате кажете али јас сум задоволен од Диего, кутриот многу се труди ја зима топката ја врти лево десно бара слобобен играч, чека Амаури да се отвори ништо, а и формацијата беше тапа, се надевам дека ќе ја смени против Џенова!
Тоа е елитен напагач Дрогба а не Амаури кој мислам дека 20 милиона фрливме :tapp:Нека даде статистика некој колку гола има даено Амаури за Јуве па да видиме до сега дали се испалтел кешот

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Да бе дека ги зема сите дуели се утепа од голови давање ако добил дуел што не дал гол?И да не игра сам Дел Пиеро е покрај него ама не е во таа форма која што беше пред повредата. кој е тој напагач во Серија А кој нема гол даено од ноември освен Амаури кој игра не било каде него во Јуве,тоа е напагач?Па можеа да позајмат некој на пола сезона него сакатиов да го гледам
Вака сега. Си го гледал Јувентус во последно време? Без Каморанези, без Џовинко ние немаме напад од крилните позиции ама тотално немаме ојдено докај корнер знаменцето па да упатеме центаршут, освен сега кога се врати Касерес центрираше по таа десна страна, од левата страна немаме ни 1 центаршут. Кажи ми кога е имало добар центаршут во последните натпревари за Јуве, некоја шанса за напаѓачите ми кажи?
Амаури ги добива сите дуели надвор од шеснаесетникот како што и му е работата моментално во Јувентус, али таа тактика не успева по средината, Јувентус како Јувентус секогаш е бил опасен по крилните позиции, и нафрлувања бидејки Јувентус е имал одсекогаш такви напаѓачи т.е. голгетери.

Еве ти еден линк чинсто да видиш што ни фали нас. Уште еднаш ке спомнам. Центаршутевите на Каморанези, Џовинко и секако Маркиони кој си отиде, отиде во Фиорентина, погледај го клипчето и кажи ми кога Јувентус е направил таква акција за Амаури да дојде до гол шанса. Ни фали и Де Чеље во некои наврати кога имаше фантастични игри и центаршутеви кои го спасуваше Јуве, како на пример со Лече, имаше фантастична партија против Милан кога ги победовме со 4-2, тогаш имаше опасни центаршутеви за Амаури и фантастични голови.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
Чекајте малку. Што се запнале ? Кривицата цела е во Амаури ?? Што ви е вас бе ??

Како прво, за победа се игра цел тим, цела екипа, неможе само двајца или тројца да играт во тимот и да победи. Мислам дека тука е многу многу јасно.
Амаури неможе ништо да направи и во Јувентус да го стават најдобриот напаѓач во светот и кој би било да игра во Јувентус како напаѓач а другите ако не играт џабе е кога нема што да прави, сам неможе да игра против 5 души во одбрана + средниот ред на противничките фудбалери што се враќа. Како прво Амаури нема со кого да соиграва, Дел Пиеро ? Ма тотално промашај овој пар, кога дојде Амаури од Палермо, зошто беше јак? Бидејки имаше асистенции од сите играчи на Јувентус, заедно со Сисоко прекрасно функционираат се создаваше шанси многу и затоа за пола сезона постига 12 голови кој некој напаѓач ни за цела сезона неможе да ги постигне.
Плус сакам да ти кажам дека во моментов Амаури има улога тоа да го игра кога нема теоретски шанси да дрибла и да шутира на гол, тоа се очајнички обиди кои нема шанси да направат нешто, туку Амаури има задача да ги спушта високите топки за некој голгетер, а тука ни фали Трезеге, тука фали некој кој ке го здрви голманот кој може све да реши. А како прво Диего се враќа назад збире ја топката и дава длги прецизни топки, Амаури спушта и тука го немаме Диего што треба да решава, значи ние сакаме со 2 играчи све, е нема така мора цел тим да игра ако сакаме голови од Амаури и слично. Колку само се труди Амаури, ах бе на кој се кажува. Не ми се прајте маленки деца ве молам.
Изигра одлично против некој екипи кои во моментов не ми текнуват, каде што треба да ја зачуваше топката кога влезе од клупа, изигра феноменално, со Лацио изигра добро, сите воздушни дуели ги собере.

Фале Каморанези, фали Џовинко, фали Недвед кои беа асистенци на головите на Амаури. Фалат играчи кои Амаури многу добро соработуваше со нив, и постигнуваше голови. Разгледај ги сите голови на Амаури во Јуве и гледај кој се асистенти и како изиграл тимот тогаш.

Друго за Трезеге, играч кој има ама тотално многу искуство. Играч кој знае дека стои во шеснаесетникот, кој знае каде и како да шутне, затоа и е прв стрелец во јуве а, има најмалку натпревари изиграно. Можам и во моментов најдобар играч на Јувентус, и многу го поштувам, кога ке се врати стварно заслужува 1 тим, да го форсире Зак па да видиме.

И да ти кажам, гледај кој помага во одбрана на Јувентус од прекини, кој најмногу вреди, едноставно Амаури све расчистува. Имаш го кажано во постот е ве и те потсекам.

Види, Амаури неможам никако да го бранам во ситуацијава. Можам само да гледам реално и објективно на работите.

Не можам да го оправдам затоа што на последните 16 натпревари во сите конкуренции Амаури нема постигнато гол! Треба да те потсетам дека се работи за напаѓач? Треба да те потсетам дека дадовме цело богатство за него? Треба да те потсетам дека е еден од најплатените во тимот? Или само туку така да замижам пред оваа негова суша само затоа што спуштал топки и играл добро одбрана !?

За разлика од Амаури, Барето, Матри и Ди Натале имаат многу послаби сограчи па немаат проблем со реализацијата.
Али ајде, да не ги спомнувам другите. Убава паралела направи со Трезеге. И Трезеге ги има истите соиграчи како и Амаури, меѓутоа нема проблем со реализацијата. Напротив, има речиси двојно повеке голови на двојно помалку настапи. И што е најстрашно, Трезеге од почетокот на сезоната заработи 2 повреди - кои реално влијаат на формата на секој фудбалер. Башка тоа што не игра стандардно. За разлика од него Амаури нема проблем со повредите и игра стандардно. Нема никаков притсок дека некој ке му го земе местото - меѓутоа и покрај тоа не може да си ја заврши работата за која е платен. Моментално на тимот му фалат головите на Амаури, а Амаури нигде го нема.

А неговите спуштања со груди се само замачкување очи. Што е најтрагично ниту тоа не го прави бог знае како, а не видов да падне гол по негово спуштање со гради или пак по негова асистенција. На крајот на краиштата џабе ни се неговите спуштања со гради, дриблинзи, макази, циркузи кога истите немаат ефект.

Липи не е ниту глуп, ниту слеп заради тоа што го изостави од составот на Италија. Сега требаше најмногу да распали, поради тоа што му требаат голови на тимот, а воедно и во пресрет на Светското Првенство. Наместо тоа Амаури нема упатено ниту еден шут кон противничкиот гол на последните 3 натревари во низа и на 8 во последните 16.
Едноставно - Амаури затаи.

Навистина жално и трагично. Се надевам на што побрзо опоравување на Трезеге и Јакинта и искрено на негова продажба во лето.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Види, Амаури неможам никако да го бранам во ситуацијава. Можам само да гледам реално и објективно на работите.

Не можам да го оправдам затоа што на последните 16 натпревари во сите конкуренции Амаури нема постигнато гол! Треба да те потсетам дека се работи за напаѓач? Треба да те потсетам дека дадовме цело богатство за него? Треба да те потсетам дека е еден од најплатените во тимот? Или само туку така да замижам пред оваа негова суша само затоа што спуштал топки и играл добро одбрана !?

За разлика од Амаури, Барето, Матри и Ди Натале имаат многу послаби сограчи па немаат проблем со реализацијата.
Али ајде, да не ги спомнувам другите. Убава паралела направи со Трезеге. И Трезеге ги има истите соиграчи како и Амаури, меѓутоа нема проблем со реализацијата. Напротив, има речиси двојно повеке голови на двојно помалку настапи. И што е најстрашно, Трезеге од почетокот на сезоната заработи 2 повреди - кои реално влијаат на формата на секој фудбалер. Башка тоа што не игра стандардно. За разлика од него Амаури нема проблем со повредите и игра стандардно. Нема никаков притсок дека некој ке му го земе местото - меѓутоа не може да си ја заврши работата за која е платен. Моментално на тимот му фалат головите на Амаури, а Амаури нигде го нема.

А неговите спуштања со груди се само замачкување очи. Што е најтрагично ниту тоа не го прави бог знае како, а не видов да падне гол по негово спуштање со гради или пак по негова асистенција. На крајот на краиштата џабе ни се неговите спуштања со гради кога истите немаат ефект.

Липи не е ниту глуп, ниту слеп заради тоа што го изостави од составот на Италија. Сега требаше најмногу да распали, поради тоа што му требаат голови на тимот, а воедно и во пресрет на Светското Првенство. Наместо тоа Амаури нема упатено ниту еден шут кон противничкиот гол на последните 3 натревари во низа и на 8 во последните 16.
Едноставно - Амаури затаи.

Навистина жално и трагично. Се надевам на што побрзо опоравување на Трезеге и Јакинта и искрено на негова продажба во лето.

Добро ти ме прочита мене што кажав или така пишаш?
Како прво во моментално гледаш и Лацио кој е во очајна форма ни парира на играта, значи Удинезе, Каљаари слободно ке не победат. Што значи тоа? Тоа значи дека имаме послаба тактика, не зборувам за играчи дека имаме поквалитетни, туку за играта и соиграчите, да не ги набројувам соиграчите со кои играт напаѓачите што ги наброја, да ги видиме како постигнуваат гол и тогаш ке правиме муабет.
Инаку кажи ми ти добар центаршут упатен кон Амаури и тој да промаши од идеална позиција, ако ми набројаш една и ми дадеш доказ ти давам рака.
Во тие натпревари немаме салам центаршут згора на се и се повреди Касерес во тој период немаме ништо, сега во понатамошните натпревари ке видиме како ке биди, мора данапаѓаме по крилните позиции, и да нафрлуваме, гледај го видеото и ке видиш како функционира Амаури, гледај ги асистентите негови и кажи ми дали ги гледаш на терен тие денска па за да дава голови Амаури?
Како да дава голови кога сам е пред шеснаесетникот против 5 души, да ги издрибла сите? Мора да се отвараме по крилата ако сакаме да постигнуваме голови, головите што ги постигнавме беа сите .... глупи да не речам, немаше фантастичлен гол, немаше со глава гол на напаѓачи како да ти кажам незнам на друг начин.

Пази болд.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Убаво кажано Фосил.Не е никакво оправдување за Амаури тоа што не играат Каморанези,Маркизио и Џовинко.Ете го еден Диего кој цело време му дава топку а и Дел Пиеро по некогаш.Ако играш во Јувентус се очекува максимум од напагачот.Кога се враќа Јакинта?Ама и прашање кога ќе се врати во форма

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Мислам дека не е целиот проблем во Амаури.Виновен е за не постигнување голови,но треба да се запрашаме : зошто е тоа така? Ролјата што ја има моментално во Јувентус никако не му одговара.Не е тој задолжен за спуштање топки кон Диего.Никогаш не ни бил.Негова работа е да се намести и при прецизено додавање од страните (крилата) тој само да реализира.Не треба да се форсираат тие високи додавања по средината.Свртен со грбот кон голот и единствен напаѓач (Алекс не го сметам за напаѓач бидејки многу често беше вон својата позиција) нема многу што може да направи.
Ако сакаме да се надеваме на подобри денови,играта по бочните позиции МОРА да се подобри.Обрачот околу шеснаесетникот да се опушти и нашите напаѓачи да се најдат во гол-шанси.Кога се победува,се победува како тим.Но и кога се губи,се губи како тим.Не сакам поединци да обвинувам,па потоа да жалам за нивното заминување бидејки во поединецот не било проблемот.Во колективот бил ...

Добро ти ме прочита мене што кажав или така пишаш?
Како прво во моментално гледаш и Лацио кој е во очајна форма ни парира на играта, значи Удинезе, Каљаари слободно ке не победат. Што значи тоа? Тоа значи дека имаме послаба тактика, не зборувам за играчи дека имаме поквалитетни, туку за играта и соиграчите, да не ги набројувам соиграчите со кои играт напаѓачите што ги наброја, да ги видиме како постигнуваат гол и тогаш ке правиме муабет.
Инаку кажи ми ти добар центаршут упатен кон Амаури и тој да промаши од идеална позиција, ако ми набројаш една и ми дадеш доказ ти давам рака.
Во тие натпревари немаме салам центаршут згора на се и се повреди Касерес во тој период немаме ништо, сега во понатамошните натпревари ке видиме како ке биди, мора данапаѓаме по крилните позиции, и да нафрлуваме, гледај го видеото и ке видиш како функционира Амаури, гледај ги асистентите негови и кажи ми дали ги гледаш на терен тие денска па за да дава голови Амаури?
Како да дава голови кога сам е пред шеснаесетникот против 5 души, да ги издрибла сите? Мора да се отвараме по крилата ако сакаме да постигнуваме голови, головите што ги постигнавме беа сите .... глупи да не речам, немаше фантастичлен гол, немаше со глава гол на напаѓачи како да ти кажам незнам на друг начин.

Пази болд.
Болдираното ми беше поентата.Во услови на добри игри по бочните страни,ефикасноста повторно ќе се врати ...

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Јувентус треба следниот преоден рок да купи добри лево и десно крило и да се врати на старата 4-4-2 формација.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Јувентус треба следниот преоден рок да купи добри лево и десно крило и да се врати на старата 4-4-2 формација.
Jувентус треба да купи лев и десен бек, централен дефанзивец, лево и десно крило и пробивен напаѓач. Дури во ваков случај би бил конкурентен, а се дотогаш ќе се молиме екипи од рангот на Наполи да губат за да не ни избегаат премногу на табелата.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Jувентус треба да купи лев и десен бек, централен дефанзивец, лево и десно крило и пробивен напаѓач. Дури во ваков случај би бил конкурентен, а се дотогаш ќе се молиме екипи од рангот на Наполи да губат за да не ни избегаат премногу на табелата.
Идеји за потполнување на сите тие дупки со 50 милини евра?Толку ќе потрошат само за дефанзивни играчи.Математиката изгледа дека не му е најдобра страна на Блан ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom