Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
без Сисоко ќе ја нема потребната цврстина и сигурност во средината,па да видиме...

P

PewDiePie

Гостин
Според Тутоспорт, в лето Јуве планира да ја засили левата бековска позиција со Герет Бејл од Тотенхем. За Репрезентацијата на Велс дебитира на 16 години, исто како и Рајан Гигс. Бејл може да игра и како лев бек и како лево крило. Неговата вредност се проценува околу 16 милиони. ЛИНК
Одличен играч е Бејл,голема работа ќе свршите ако го земете. Инаку вечер Јуве убава 2-ка 2.10 :zlo:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Многу е ама би било добро да тепаме толку и после самодовербата и мотивацијата на играчите ке полета нагоре ко аполо 11.:vozbud:

Диего 15 мин 1-0
Амаури 28мин 2-0
Дел Бој 56мин 3-0
Кандрева 89 мин 4-0

дај боже
Две прогнози да се точни супер ке биде:vozbud:
Амаури денес мора да постигне гол. Секоја натпревар е стартер а нема постигнато гол 3 месеци. Кога ке се вратат Трезегол и Јакинта, Амаури нема да заигра никогаш (со ваква форма)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Последна утакмица кај што сме играле 3-4-3 е во 2005 ,јуве-удинезе ,тогаш тренер Капело,интересно ,стрелци Ибра и Камора за јуве ,2-1 заврши

Buffon

Cannavaro Thuram Montero

Zebina Camoranesi Emerson Zambrotta

Del Piero Trezeguet Ibrahimovic

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.331
Поени од реакции
6.012
Бониперти, изјави дека Дел Пиеро е најидеален да биде наредниот Претседател на Јувентус, и дека уште кога го видел Дел Пиеро знаел дека е Шампион. ЛИНК

Исто така се најавува дека токму Бониперти цврсто застанал зад идејата и сугерирал Чезаре Прандели да биде новиот тренер на Јувентус. Според шпекулации на некои Шпански медиуми Пелегрини и Реал ќе ја завршат соработката во Јуни и се најавува дека покрај Јуве и Реал ќе се заинтересира за ангажман на Рафаел Бенитез, а шпанските медиуми му даваат предност на Реал во однос на Јуве бидејќи Рафа е Шпанец. ЛИНК
http://goal.com/en/news/10/italy/2010/02/06/1778497/alessandro-del-piero-can-be-future-juventus-president

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Прандели се покажа доста стабилен и сигурен во просечни тимови,дали е спремен да се издигни ниво погоре и да поведи шампионски тим

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Бониперти, изјави дека Дел Пиеро е најидеален да биде наредниот Претседател на Јувентус, и дека уште кога го видел Дел Пиеро знаел дека е Шампион. ЛИНК

Исто така се најавува дека токму Бониперти цврсто застанал зад идејата и сугерирал Чезаре Прандели да биде новиот тренер на Јувентус. Според шпекулации на некои Шпански медиуми Пелегрини и Реал ќе ја завршат соработката во Јуни и се најавува дека покрај Јуве и Реал ќе се заинтересира за ангажман на Рафаел Бенитез, а шпанските медиуми му даваат предност на Реал во однос на Јуве бидејќи Рафа е Шпанец. ЛИНК
http://goal.com/en/news/10/italy/2010/02/06/1778497/alessandro-del-piero-can-be-future-juventus-president
Del Piero per presidente:vozbud: добро ќе му стои,да се напраи сеа анкета 99% ќе бидат ЗА:) он можеби ќе го наследи легендарниот Ањели:)

Али сме имале среќа пошо претседателот на Падова кај што играше Алесандро бил миланиста и сакал да го шитне на нив маме му е*бам:) али го излажале некако:) јуве најтрофеен тим ваму таму две звездички на дресот од 1981 година дами и господа:) кога ќе помислам дека Интер не се ни близу до две звездички а демек ни се ривали ,голем тим да не освоиш титула 18 години и ЛШ 40 години daaamn :):)

Прандели се покажа доста стабилен и сигурен во просечни тимови,дали е спремен да се издигни ниво погоре и да поведи шампионски тим
Па тоа е најтешко да се докажеш во просечен тим,глеј го оној Алегри,тренерот на Сиена што праи,најдобар тренер во Италија

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
според gazzetta,веројатно дека Јуве ќе почни со 4-3-1-2,Легро на клупата,Мело во друштво на Кандрева и Де Чегље,Диего зад Дел Пиеро и Амаури

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.331
Поени од реакции
6.012
Автобусот во кој се возеле луѓето кои се грижат за Јувентус, се судриле со полициска кола при пристигнувањето во Ливорно.Во автобусот нема никој повреден, а еден полицаец е во болница, но нема сериозни повреди ЛИНК

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Вечерва се помалку од победа со 2+ разлика и без примен гол за мене би било неуспех :smir:

С

сашенко

Гостин
Вечерва се помалку од победа со 2+ разлика и без примен гол за мене би било неуспех :smir:

Убаво си кажав јас 4-0 и плус тоа минутите и играчите ги кажав.Ако барем едно од тие работи погодам(дали 4-0 или барем три од тие играчи гол да дадат (пошо нема шанси гол-играч да погодам посебно не минутите хехе) частам гајба пиво и ја пиеме сите од форумов каде било вие кажете.:vozbud::vozbud::vozbud:

С

сашенко

Гостин
Едно вакво шоу да ни приредат вечер и сум најсреќен човек на планетава.....Вакво нешто би значело COMEBACK!!!

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Денес ќе ја пишам сингл 2-ка, само ако ме заебат, мамата мамина!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom