Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Тими како да се снајдам тука бе све на кинески е?? ХЕЕЕЕЛП!

С

сашенко

Гостин
Леле само да не е само некоја сериозна повреда на МЕЛО.У пм уште ова фалеше......

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Абе од прилика незнаеш как со инсталира или каде се наоѓа NEXT Јас така напамет стискав и сега инсталирав и гледам иако сликата и не е баш многу сјајна ама сепак се гледа:vozbud:

Добри дресови имаат нашиве:vozbud::vozbud::vozbud:

С

сашенко

Гостин
Што стана со Мело?Ми изгледаше како сериозно да е ама изгледа игра ако не се лажам?Некој да знае нешто повеќе? Јас се мачам со стримов и само на моменти фаќам.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Што стана со Мело?Ми изгледаше како сериозно да е ама изгледа игра ако не се лажам?Некој да знае нешто повеќе? Јас се мачам со стримов и само на моменти фаќам.

61°
Substitution
Felipe Melo
Christian Poulsen

61°
Poulsen gets ready to come on for Melo.

60°
Felipe Melo is down injured after a horror tackle from Tiago Dutra. The Brazilian is hobbling around as the medical team get him to the bench for more treatment. It's not looking good for the midfielder.

58°
Injury Felipe Melo

iame i igrac poveke mora da se daj nekoj poveke golovi

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Знаев дека ке победиме со 1-0 или 2-0.
Ајде некој анализа на утакмицата и измените како беа, нешто повеке чекам. Бидејки не ја гледав на тренинг бев.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
epa neka ni e cestita pobedata sea iame 5 boda bayern imat 4 a bordo imat 7 znaci vodi bordo pa juve pa bayern se nadevam ke gi pominime narednoto kolo

С

сашенко

Гостин
Добро е важно тепавме.Следните три средби се надевам дека ке имаме повеќе баремн 2 победи и тоа е доволно за 1/8 финале.
Ина4е изненадувањата не завршија вчера

Р.Мадрид-Милан 2-3
Бордо - Баерн 2-1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom