Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Мислам дека заслужено загубивме. Многу слабо изигравме цела утакмица не шутнавме ниеднаш кон голот ако вака мисли Ферара да продолжи тешко ке биде иако сепак ова е пријателска. Мело цел натпревар го играше на ниво на крајот ја посра работата сакаше сите да ги помине и ни дадоа гол:tapp: Така да нека им е честито:toe:

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Леле како рипа клупата на Милан:). Ја викам да им ја пуштиме.
Кога игравте со Астон Вила и загубивте, после утакмица викавте дека фудбалерите на Вила се радувале како да освоиле ЛШ. Па и вие испишавте 10 страни за таа утакмица, се запаливте на таа утакмица, сакавте да тепате и да земите 2 милиони.
А не знам и зошто не би се радувале Милан...јас се радувам и скокам кога ќе дадам гол на сони :), а зошто да не се радуваат клупата, играчите и навивачите на Милан? Кога во прашање е победа над најголемиот нивни ривал, после Интер. А и нема врска со кого се игра, секој игра за да победи.
Поздрав и со среќа сезонава, најдобриот нека победи! :smir:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Мислам дека заслужено загубивме. Многу слабо изигравме цела утакмица не шутнавме ниеднаш кон голот ако вака мисли Ферара да продолжи тешко ке биде иако сепак ова е пријателска. Мело цел натпревар го играше на ниво на крајот ја посра работата сакаше сите да ги помине и ни дадоа гол:tapp: Така да нека им е честито:toe:
Не треси зелени бе ... клучна беше грешката на Мело која не чинеше гол ... а откако излезе Диего тогаш се почуствува празнина во нашата игра ..Трезеге не го ни забележав дека беше на теренот .... за пеналите не требаше да го пуштат да шутира на тој Фалке(како и да се вика) ..

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Кога игравте со Астон Вила и загубивте, после утакмица викавте дека фудбалерите на Вила се радувале како да освоиле ЛШ. Па и вие испишавте 10 страни за таа утакмица, се запаливте на таа утакмица, сакавте да тепате и да земите 2 милиони.
А не знам и зошто не би се радувале Милан...јас се радувам и скокам кога ќе дадам гол на сони :), а зошто да не се радуваат клупата, играчите и навивачите на Милан? Кога во прашање е победа над најголемиот нивни ривал, после Интер. А и нема врска со кого се игра, секој игра за да победи.
Поздрав и со среќа сезонава, најдобриот нека победи! :smir:
Тоа беше друга работа, плус, на нас ни беше поважен тој куп одколку овој, и како што памтам, никој не рече дека Астон Вила се радува ко да зела ЛШ. Тоа беше поголем куп како прво и прво, сосема нормално беше една Астон Вила да се радува на таков триунф покрај толку добри екипи како Јуве, Реал, Порто, Севиља.. Како второ, тоа сепак беше Астон Вила, не еден Милан. И како трето, навистина беше смешно радувањето на миланезите за еден пријателски куп кој го организира нивниот сопственик секоја година...

Иначе да, заслужена победа на Милан.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
некој да ме потсети кај е Каморанези. Мислам не го видов вечерва.

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Тоа беше друга работа, плус, на нас ни беше поважен тој куп одколку овој, и како што памтам, никој не рече дека Астон Вила се радува ко да зела ЛШ. Тоа беше поголем куп како прво и прво, сосема нормално беше една Астон Вила да се радува на таков триунф покрај толку добри екипи како Јуве, Реал, Порто, Севиља.. Како второ, тоа сепак беше Астон Вила, не еден Милан. И како трето, навистина беше смешно радувањето на миланезите за еден пријателски куп кој го организира нивниот сопственик секоја година...

Иначе да, заслужена победа на Милан.
Како што кажав, јас кога играм сони се радувам на секој гол и победа, а не пак да се радувам за победата на мојот омилен клуб и да се радувам на прогресот во играта на играчите на Милан. А и вие се радувавте на голот на Диего, не заебавајте, а и се нервиравте по голот на Пато...:smir:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Како што кажав, јас кога играм сони се радувам на секој гол и победа, а не пак да се радувам за победата на мојот омилен клуб и да се радувам на прогресот во играта на играчите на Милан. А и вие се радувавте на голот на Диего, не заебавајте, а и се нервиравте по голот на Пато...:smir:
Ок е се тоа, не викам не. Нормално е да се радуваш кога ќе ти победи тимот, да се нервираш кога ќе ти прими гол, меѓутоа Галијани бе, смешен беше за гледање... која радост чоече... За факинг пријателски меч кој секоја година се игра...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Брат ај фино лепо те замолувам да одиш да се радуваш во вашиот фан клуб ми прекурчи од твојот сони веќе ....

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Не треси зелени бе ... клучна беше грешката на Мело која не чинеше гол ... а откако излезе Диего тогаш се почуствува празнина во нашата игра ..Трезеге не го ни забележав дека беше на теренот .... за пеналите не требаше да го пуштат да шутира на тој Фалке(како и да се вика) ..
Шо тресам кажи една салам акција шо направии?:tapp:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Зборо ми беше за играта не за шутовте .. ај кажи за милан освен стативата друго шо имаа?
цело време топката беше у них од почетоко до крајо шо само така говоорте шо бее Јуве слаби слаби бее а на шо се одрази тава незнам:jaj:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Napadot bez Amauri e za nikade. Trezeguet cel natprevar spiese, Iaquinta ne moze da se vklopi vo tandem so francuzinot, taka da podobro za Juventus e posle ova sezona, David veke da gi spakuva kuferite i da se preseli vo nekoja druga ekipa. Dovolno ke mu bidat 10 godini zivot BIANCONERO. 1 Dekada. Znaci, samo Amauri ni e najdobar vo napadot i bez nego sme za nigde. Isto taka i odbranata bez Grande Chiello ni e epten slaba. Grygera treba sto pobrzo da bide prodaden, pa da se nadevame deka edniot pomegu Rafinha ili De Silvestri bi mozel da se angazira. i Levata bekovska pozicija ni e slaba so Molinaro, i ne bas sigurniot De Ceglie. Sredniot red e super. Nedostasuvaa mnogu igraci, na primer eden Del Piero vo napadot, eden Camoranesi koj kreira igra, eden Momo Sissoko koj e kralot na nasiot sreden red, eden Chiellini koj e komandantot vo odbranata. Isto taka i Tiago, koj bese megu najdobrite vo podgotvitelnite natprevari ovaa leto. Na calciomercato.com citav deka Juventus, ovaa nedela ke go angazira Grosso (da se nadevame).

Fino alla fine
Forza Juventus

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom