Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
момци интернетот ми е тинња па не гледам ништо очекувам да ми кажете како играат нашиве по резултатот се гледа дека е добро ама онака како е?:vozbud:
timce brat debitira diego i gol dade:vozbud::vozbud::vozbud: potoa vleze i melo :vozbud::vozbud::vozbud: i dosta dobar se pokaza tiago sosema nov tiago mislam deka sezonava se zgusnuva za vo sreden red igrackiot kadar kako iza vo napad nemam zboroj uste vo odbrana da zejme nekoj igrci i sampioni

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Замислете сцена од некој филм со луѓе на рехабилитација кај психолог (на групна терапија). Со зебина и камора кај шо се олеснуваат за сите фалој

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Каморанези заслужи црвен. Више преку к** од оваа негова пи*карска игра. Ќе ја изгуби топката и удира. Како не му влегоа со некое кунг фу Корејциве. Идиот еден глуп :tapp:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Каморанези заслужи црвен. Више преку к** од оваа негова пи*карска игра. Ќе ја изгуби топката и удира. Како не му влегоа со некое кунг фу Корејциве. Идиот еден глуп :tapp:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:Mе изнасмеа со ова:pos:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
abe brat da toa da samo mislam deka ne mu dade deka e prijateska utakmica da bese za neso pogolemo ke videse deka ke dobiese

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ко шо се нервозни корејциве да не лансираат една ракета ако му се пуштат на Каморанези у соблекувална тешко него хаха нека бега побрзо

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
а бе кога влезе Мело,како изигра?не го видов ич,ја почнав да глеам пред голот на Диего одма пуштив

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Не ми се допадна подмолната игра на Зебина и Каморанези. Мораат да си го средат темпераментот или често ќе ги завршуваме нтпреварите со играч помалце.
Каморанези вечерва заслужи едно ќотече. Имаше среќа шо го бранеше Мело , а не требаше ... требаше да ги остави Корејциве да му ја лупнат една.
Заслужи и Зебина, али чисто сумљам дека може некој од Корејциве да го затепа.( Има да ги рога како шо ги рогаше Крис Такер у Раш Хоур 2 )

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
aj so sreka neka nie pobedata veke se napravia 3 pobedi i 2 nereseni natprevari a milan :pos2::pos2::pos2::pos2: loool

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Еве го мајсторот и првачето

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Одлична партија на нашиве. Диего беше неверојатен, го имаше насекаде на теренот, и си го направи она што го очекувавме од него. Неверојатен играч со топка, со извонредна прегледност. Одлично деби за него крунисано со гол. И Мело кога влезе, инстантно се прилагоди во нашата средина и направи разлика со неговата сила и цврстина. Одлично си ја изврши задачата.

Ферара исто така одлично си ја сработи работата. Направи одлични замени во вистинско време, тактиката што ја постави беше беспрекорна...
Единствено негативно беше темпераментот на Зебина и Каморанези, но пред се Трезеге... Му требаше гол за да му ја дигне самодовербата, заоа и не го извади Чиро, но сепак играта испадна ужасна за него. :toe:

Честито нека ни е победата, и нека ни се множат. :wink:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Одлична партија на нашиве. Диего беше неверојатен, го имаше насекаде на теренот, и си го направи она што го очекувавме од него. Неверојатен играч со топка, со извонредна прегледност. Одлично деби за него крунисано со гол. И Мело кога влезе, инстантно се прилагоди во нашата средина и направи разлика со неговата сила и цврстина. Одлично си ја изврши задачата.

Ферара исто така одлично си ја сработи работата. Направи одлични замени во вистинско време, тактиката што ја постави беше беспрекорна...
Единствено негативно беше темпераментот на Зебина и Каморанези, но пред се Трезеге... Му требаше гол за да му ја дигне самодовербата, заоа и не го извади Чиро, но сепак играта испадна ужасна за него. :toe:

Честито нека ни е победата, и нека ни се множат. :wink:
abe toa da ali ne mozime da se potrprime samo na trezege na cel natrperar imobile daud bea tuka mozevme da igrame so niv :vozbud::vozbud: a ciovinko lele kako me izraduva be samo so vleze mislam deka asistirase za konecni 3 0 samo so zs ne vlegoa amauri i del piero ??? toa me cudi mn ili gi odmara mn natprevari za kratko vreme za niv ili so ??

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
gi cuva za so real , na delpiero real mu e omilen klub za slobodni udari , ako se plarira real nataka. inace za diego nemam zborovi mi go naprai kefot :zlo: bice zustro ovaa sezona osekam .Forza Juve

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
момци ај честито победа одиме на Реал :vozbud::vozbud:П.С. кога играме со реал?:kesa:

Сега ги изгледав головите немам зборови посебно за овој на Диего како да го играше пајдучкото оро :pos2: Јакинта малку фалеше да промаши од 1 метар цела статива:pos2: е сеа за голото на Легро нема да коментирам ...:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom