- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
timce brat debitira diego i gol dadeмомци интернетот ми е тинња па не гледам ништо очекувам да ми кажете како играат нашиве по резултатот се гледа дека е добро ама онака како е?![]()
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
timce brat debitira diego i gol dadeмомци интернетот ми е тинња па не гледам ништо очекувам да ми кажете како играат нашиве по резултатот се гледа дека е добро ама онака како е?![]()
Каморанези заслужи црвен. Више преку к** од оваа негова пи*карска игра. Ќе ја изгуби топката и удира. Како не му влегоа со некое кунг фу Корејциве. Идиот еден глуп![]()
abe brat da toa da samo mislam deka ne mu dade deka e prijateska utakmica da bese za neso pogolemo ke videse deka ke dobieseКаморанези заслужи црвен. Више преку к** од оваа негова пи*карска игра. Ќе ја изгуби топката и удира. Како не му влегоа со некое кунг фу Корејциве. Идиот еден глуп![]()
Ко шо се нервозни корејциве да не лансираат една ракета ако му се пуштат на Каморанези у соблекувална тешко него хаха нека бега побрзоКаморанези заслужи црвен. Више преку к** од оваа негова пи*карска игра. Ќе ја изгуби топката и удира. Како не му влегоа со некое кунг фу Корејциве. Идиот еден глуп![]()
Еве го мајсторот и првачето
abe toa da ali ne mozime da se potrprime samo na trezege na cel natrperar imobile daud bea tuka mozevme da igrame so nivОдлична партија на нашиве. Диего беше неверојатен, го имаше насекаде на теренот, и си го направи она што го очекувавме од него. Неверојатен играч со топка, со извонредна прегледност. Одлично деби за него крунисано со гол. И Мело кога влезе, инстантно се прилагоди во нашата средина и направи разлика со неговата сила и цврстина. Одлично си ја изврши задачата.
Ферара исто така одлично си ја сработи работата. Направи одлични замени во вистинско време, тактиката што ја постави беше беспрекорна...
Единствено негативно беше темпераментот на Зебина и Каморанези, но пред се Трезеге... Му требаше гол за да му ја дигне самодовербата, заоа и не го извади Чиро, но сепак играта испадна ужасна за него.
Честито нека ни е победата, и нека ни се множат. :wink: