Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Амаури е НАШ. Реал можат само да го сонуваат него:nenene:

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.380
Поени од реакции
6.084
Абе само тречеви се сигурно нема шанси да имаат толку понудено. А и да имаат понудено не ми се верува дека управа ќе го даде Амаури, зар заборавиве со колку труд и мака го доведоа во Торино а сега туку така да го дадат, нема шанси.
Точно..Амаури нема шанси да замини од Јувентус барем во наредниве 4-5години, тоа се чисти шпекулации..

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Ајде вечерва Палермо да го победи Интер, а потоа да ги совладиме среде Џузепе Меаца. Форца Палермо

Ги играв 1(навивачки) у Кладилница... Чекам погодоци од Миколи и Кавани...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.805
Поени од реакции
3.921
Ајмо една компилација со Џорџо... Молам звучник на погласно! Дуелите со Ибрахим му се најбоље

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ајмо една компилација со Џорџо... Молам звучник на погласно! Дуелите со Ибрахим му се најбоље
Немам Коментар... Фосиле брат за ова видео имаш 10 од мене.. Киелово има Муда и Срце, и нај важно струја не држи ИЧ!! FROZA JUVENTUS!!FORZA CIELO!!!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
одличен клип,башка и музиката,Depeche Mode ми се меѓу омилените топпп:drk:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Киелини:pishtoldz Vs. Пинокио:nesvest:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Хахаха тој Малиот Кордоба нема да игра против Големите :pos2:
Едит.. Е па така е кога играш без глава:tapp:
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Inter/
Како идат работите, уште еднаш ке игра тој миленикот на ЈУВЕНТУС, Бурдисо... Фала од него

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.380
Поени од реакции
6.084
Воин кој треба да ја покаже својата моќ наредниов викенд против Интер..Не очекува тешко гостување, можеби најбитното гостување во Сериа А годинава, и се надевам дека ќе се покажеме во добро светло..

Уште помило ми е што се наоѓаме во супер форма, на последните натпревари покажавме одлични перформанси, но мислам дека сериозно треба да му се пристапи на наредниот натпревар, и со огромна мотивираност ( а не ми се верува дека има помотивирачки од тоа да играш против ривалот )..

Очекувам позитивен резултат, се надевам дека ќе се повтори играта која ја играа играчите последните натпревари..

На натпреварот со Интер, веројатно се враќа во игра Кристијан Поулсен, ама искрено не очекувам да го видам во првата постава, поради едномесечната пауза од терените за фудбал, но доколку покаже солидни игри на подготвителните тренинзи, ништо не би ме изненадило ако почне од почеток!!

A инаку денешен Tuttomercato пишува дека Диего веројатно ќе биде најголемото засилување на Јувентус во Зимскиот Трансфер период, а бил контактиран и агентот на играчот на ПСВ, Афелај за преселба во Торино на играчот, ама на крајот од сезоната!

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Воин кој треба да ја покаже својата моќ наредниов викенд против Интер..Не очекува тешко гостување, можеби најбитното гостување во Сериа А годинава, и се надевам дека ќе се покажеме во добро светло..

Уште помило ми е што се наоѓаме во супер форма, на последните натпревари покажавме одлични перформанси, но мислам дека сериозно треба да му се пристапи на наредниот натпревар, и со огромна мотивираност ( а не ми се верува дека има помотивирачки од тоа да играш против ривалот )..

Очекувам позитивен резултат, се надевам дека ќе се повтори играта која ја играа играчите последните натпревари..

На натпреварот со Интер, веројатно се враќа во игра Кристијан Поулсен, ама искрено не очекувам да го видам во првата постава, поради едномесечната пауза од терените за фудбал, но доколку покаже солидни игри на подготвителните тренинзи, ништо не би ме изненадило ако почне од почеток!!

A инаку денешен Tuttomercato пишува дека Диего веројатно ќе биде најголемото засилување на Јувентус во Зимскиот Трансфер период, а бил контактиран и агентот на играчот на ПСВ, Афелај за преселба во Торино на играчот, ама на крајот од сезоната!

Може линк да пратиш Кико:smir:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Повели.. Само не бил денешниот, туку од 08.11.08...
Затоа ме зачуди и мене.... Добро како да е, фала за трудот:smir:
Ете, денеска има нешто помеѓу Јуве и Диего, на спортмедиасет пишеше дека Диего секогаш е поблиску до Јувентус. Тука

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom