Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Песнаваа кој ја имаааааа за Јуве :

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Катастрофа...неискуство од 2:0 до 2:3
Се раѓаат многу нови екипи, Хофенхајм, Хал, Виљареал (лидер), и други.
More Duman sto ti e tebe vo Fan Klub Juventus, da prognoziras so Hoffenheim, Hull i Villareal. Idi u kladilnica i tamu oblozuvaj se. Ne sakam vise vakvi kiksovi kaj Juventus Klubot. Razbira! I uste eden kiks ako naprais, ne sakam vise da te vidam tuka.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Еј барам ја песната :
Juve - Storia di un grande amore

Ајде кој ја има КикоМЦ ја има нека ја даде некој да ја снимам на ком, добра песна е
еве и линк од јутуб:
Fala Xfire, no pesnava ja imam i na kompjuter i na mobilen i na sekade. I ne e samo toa Juve, Storia di un Grande Amore, tuku ima i drugi. I edna e dobra Forza Juventus se vika (za mene e PREKRASNA PESNA). Drugoto se vika Bianconeri Siamo noi. Dodeka himnata na Juventus mislam deka e Inno Juve 2002. Posle ovie se i Il cielo e Bianconero i Juventuslandia. Ima i drugi, gi imam i tie, no ovie se megu glavnite pesni na Juve. Ako sakas ke ti gi pratam.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
znam so e tva sportska sreka, t.e koga na site utakmici odigrani do sega nemas igra i se molis delpiero da dade gol e toa ti e sreka

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Катастрофа...неискуство од 2:0 до 2:3
Се раѓаат многу нови екипи, Хофенхајм, Хал, Виљареал (лидер), и други.
Saaa kolko pratas sport ti ne znam Hull go znam od damna gi mina site ligi ekspresno,Hoffenhajm isto taka a za Villareal da kazas nova ekipa ka pred 3 sezoni ti igraja polufinale na Lliga na Sampioni

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Можам само да кажам дека модераторите ќе си имаат повеќе работа овде, ама како и да е..Сеирџии имало,има и ќе има..Очекувам Јуве да се врати во колосек, се надевам дека повредените ќе ги санираат повредите и дека ќе бидат спремни за со Наполи..Се надевам на подигање на моралот, и на севкупната психичка стабилност на играчите и Раниери..Овој пораз најпаметно ќе биде да се заборави, како црна дамка, но и да извлечат сите поука од ова.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Fala Xfire, no pesnava ja imam i na kompjuter i na mobilen i na sekade. I ne e samo toa Juve, Storia di un Grande Amore, tuku ima i drugi. I edna e dobra Forza Juventus se vika (za mene e PREKRASNA PESNA). Drugoto se vika Bianconeri Siamo noi. Dodeka himnata na Juventus mislam deka e Inno Juve 2002. Posle ovie se i Il cielo e Bianconero i Juventuslandia. Ima i drugi, gi imam i tie, no ovie se megu glavnite pesni na Juve. Ako sakas ke ti gi pratam.
ПА ТОА ГИ ТЕРАМ ПЕСНИТЕ ОД ЈУВЕНТУС АЈДЕ ПРАКАЈ МИ ГИ СИТЕ ТЕ МОЛАМ ТОА ГИ ТЕРАМ ШТО ФАЛА ВИКАШ ЈАС ГИ ТЕРАМ АЈДЕ ПРАКАЈ ЧЕКАМ !
:vozbud::vozbud:

Можам само да кажам дека модераторите ќе си имаат повеќе работа овде, ама како и да е..Сеирџии имало,има и ќе има..Очекувам Јуве да се врати во колосек, се надевам дека повредените ќе ги санираат повредите и дека ќе бидат спремни за со Наполи..Се надевам на подигање на моралот, и на севкупната психичка стабилност на играчите и Раниери..Овој пораз најпаметно ќе биде да се заборави, како црна дамка, но и да извлечат сите поука од ова.
Кико ке ми ја пратиш песната што ти е во потписот преку пп, сигурно ја имаш, оти ако чекам од Јувентун може и да не добијам.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
ПА ТОА ГИ ТЕРАМ ПЕСНИТЕ ОД ЈУВЕНТУС АЈДЕ ПРАКАЈ МИ ГИ СИТЕ ТЕ МОЛАМ ТОА ГИ ТЕРАМ ШТО ФАЛА ВИКАШ ЈАС ГИ ТЕРАМ АЈДЕ ПРАКАЈ ЧЕКАМ !
:vozbud::vozbud:

Кико ке ми ја пратиш песната што ти е во потписот преку пп, сигурно ја имаш, оти ако чекам од Јувентун може и да не добијам.
Ete link Xfire kade ke mozes da gi downloadiras pesnite http://juvepoland.com/download.php?op=list&id=4

Член од
21 февруари 2006
Мислења
132
Поени од реакции
9
леле се изначитав постови... после еден пораз - милион караници,провокации :kesa:
како прво ич не се замарам со овие од другиве фан клубови нек си ја глеаат работата...
ама па и не бива меѓу нас да се караме сепак секој си има свое мислење...
само управата си знае до кога ке го чува Раниери на клупата а да го отпуштат неглеам некоја боља замена за него моментално:toe:
ке видиме наредниве утакмици што ке се дешава многу иаме повредени играчи се надевам до дуелите со реал ќе се опорават...

п.с. Јувентит фала за линкот :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom