Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

felixthecat

Boys Don't Cry
Член од
6 јануари 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
Е гледате момци на некој индијански изгледа сака да каже нешто.Којзнае што му значи ова kkmmm.

А што се однесува до тоа кој е подобар Милан или Јувентус нема да ти кажувам feixthecat заради тоа што Милан е му е на нивото на Јуве(читај UEFA CUP-Champions L)
da u pravo si Milan e my e na nivoto na juve :tapp::aplauz:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
hmmm dosta kreativno od tvoja strana , moram da priznaam. AMA jebiga nemoze site da gi ostavaat zivotite pred pc .... moze toa neznam ama mozam da ti kazam so zborovi sto se klipovite - prviot e golot na SHEVA PROTIV juve koga go posramotuva najdobriot golman (spored vas ) bufon . - vtoriot klip e pobednickiot gol od penal na SHEVA i toa pak protiv bufon ! jebiga sto da pravime milan se najbolji :baeh:
uste nesto legnisi se pisuva razdeleno legni si * isto taka i soberisija se pisuva razdeleno soberi si ja* :tapp:
No onie poslednive na Hasan Salihamidzic bea slatki. Idi eb*se vo vasiot fan klub. So k*r doagas kaj nas za da se zafrkavas. Idi gubi se i ne sakam vise da te vidam u F.K. JUVENTUS. So kur sakate praite. Ne sakam vise da te vidam tuka more maniak. Razbiras. Kako sum nervozen, mnogu e verojatno da si ti viktimata na denot. Onoj klun of fanovi e samo za Juventus, vie Milanezive vise ne sakam da ve cujam, ni da ve vidam. Razbiras kopile. Ova da e posleden pat sto te gledam u F.K.J.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
hmmm dosta kreativno od tvoja strana , moram da priznaam. AMA jebiga nemoze site da gi ostavaat zivotite pred pc .... moze toa neznam ama mozam da ti kazam so zborovi sto se klipovite - prviot e golot na SHEVA PROTIV juve koga go posramotuva najdobriot golman (spored vas ) bufon . - vtoriot klip e pobednickiot gol od penal na SHEVA i toa pak protiv bufon ! jebiga sto da pravime milan se najbolji :baeh:
uste nesto legnisi se pisuva razdeleno legni si * isto taka i soberisija se pisuva razdeleno soberi si ja* :tapp:
a богами во Македонија се пишува ана кирилица , него момци овие болоња бе многу слаби се , имаат ли тие освоено бод во првенство ?

П

Паспарту

Гостин
Многу слаба игра на Јувентус, мноооогу... Почнувајќи од натпреварот со Зенит па наваму немаат изиграно добар натпревар, навистина штета! Ако газдите сакаат титула со играчи како Кнежевиќ тешко дека ќе успее... Под итно мора 2-3 нови и екстра играчи, премногу ветерани има во тимот, потребна е свежа крв! Против Зенит на среќа дадовме гол, со Бате 2-2 што може на крај да излезе и пресудно за пласманот понатаму во ЛШ и капак на се беше денешниот натпревар...
Најавуваат засилувања во зимскиов преоден рок па ќе видиме што ќе излезе, иако искрено се сомневам во тоа :toe: Иако квалитетот на лигата е многу опаднат и не е ни приближно истиот од пред неколку години, сепак реално со овој тим тешко да станеме шампиони.
Се надевам дека добрите резултати ќе дојдат веќе следното коло од калчото и натпреварот против Реал во ЛШ :helou:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
можеби со Реал ке блеснеме ! :pos2:

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Abe kriza ima rezultatska vo sekoj klub aj nie ne istrosiime milioni za igraci, ama Milan zema eden kup zvezdi i ne mozat na Kaljari da go tepat sramota

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Да не ти се верува, Лацио го позајмил еден Зарате и стана конкурентен, а Милан и Јуве се изнакупија и пак ништо.

П

Паспарту

Гостин
Abe kriza ima rezultatska vo sekoj klub aj nie ne istrosiime milioni za igraci, ama Milan zema eden kup zvezdi i ne mozat na Kaljari da go tepat sramota
за ова во право си, ја пре би го купил Пандев за истите пари него Роналдињо... Тешко дека Роналдињо некогаш повторно би бил оној стариот, а Пандев е играч кој од година во година е во се поголем подем :) Милан купија многу скапи, али вече истрошени ''звезди''.

Ама не ми се допаѓа и на Јуве политиката, не даваат газдите многу пари али што ќе ни е Кнежевиќ, Салихамиџиќ... Ккао што кажав, ако веќе на газдите целта не им е титулата тогаш подобро да купат млади играчи и тие да играат :pipi:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Еј барам ја песната :
Juve - Storia di un grande amore

Ајде кој ја има КикоМЦ ја има нека ја даде некој да ја снимам на ком, добра песна е
еве и линк од јутуб:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom