Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
a moe mislenje e bez navreda, deka ova e period koga treba da se izvrsi smenata drugata nedela nema prvenstvo pa taka dobro ke mu dojde na noviot trener da se adaptira, pozdrav fler:love3::pos2::pos2:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.049
Поени од реакции
5.691
a moe mislenje e bez navreda, deka ova e period koga treba da se izvrsi smenata drugata nedela nema prvenstvo pa taka dobro ke mu dojde na noviot trener da se adaptira, pozdrav fler:love3::pos2::pos2:
Изјавување на љубов прави го во приватна порака, или коментари на профил..Темава е ФАН КЛУБ ЈУВЕНТУС..Смена освен на гол.ком, и на медиумите никаде не проструи информација дали воопшто ќе ја има..Ќе го видиме расплетот наредните денови!

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
fler posleden pat te predupreduvam ne seri
ps: ne mi repliciraj(uste prviot post ti pisav)
Чоек има некое ограничување дека не смеам да реплицирам??А ти што правиш? Гледаш дека не ти реплицирам, па што ми изразуваш почит со љубов?? Да не ме виде некаде па да ти се свидов?? :tapp: Кога не те ѓиба никој не го ѓибај... А ако ти сметам, тогаш не се лути...:smir:

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Дај бе доста со кавгите, pls. За тренеров не знам што да речам, а ако би се менувал тренер би сакал да го видам Гус Хидинг на клупата на Јуве.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
F|er i torpedo ај разберете се преку пп.

Инаку излегоја рејтинзите на трач.ком
горе долу сите добија повисоки оцени од она шо очекував.
Најпојќе ми падна вочи Маркизио 7 или 7.5 имаше
И во право се тој не е еден од најјаките ДЦМ во моментов.

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
F|er i torpedo ај разберете се преку пп.

Инаку излегоја рејтинзите на трач.ком
горе долу сите добија повисоки оцени од она шо очекував.
Најпојќе ми падна вочи Маркизио 7 или 7.5 имаше
И во право се тој не е еден од најјаките ДЦМ во моментов.
Брат мислам дека виде оти повеќе не му реплицирав на постојте против мене... И тој пак почнува... Али денес мислам дека Маркизо се покажа во многу добро светло... Мислам дека заслужено за овој натпревар има отсена 7...:helou:

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
mnogu slaba utakmica..katastrofa, juventus e vo golema kriza..
epa nemoze da pobeduvate so knezevic, molinaro, i toj u sredina morishko..kako i da bese,, tapojni zivi ste

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.049
Поени од реакции
5.691
Претседателот на Јуве не планира отказ за Раниери Претседателот на Јувентус, Џовани Коболи Џиљи е незадоволен од денешната средба на "бјанконерите" со Палермо во Торино.
Шефот на 27-кратниот шампион на Италија ги смири страстите и кажа дека не планира да го отпушти тренерот Клаудио Раниери и покрај недостатокот на позитивни резултати во последно време.
"Денес е тажен ден, бидејќи сакавме три поени, а на крај тие отидоа кај Палермо"- кажа Џиљи.
"Сепак сите во клубот треба да се обединиме и заедно со тренерот Раниери да најдеме излез од ситуацијата"- додаде претседателот.
Изгледа не му се нафатил Чиро Ферара да му грее клупа на Чезаре Прандели...:toe:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
mnogu slaba utakmica..katastrofa, juventus e vo golema kriza..
epa nemoze da pobeduvate so knezevic, molinaro, i toj u sredina morishko..kako i da bese,, tapojni zivi ste
Тој во средина беше единствениот кој заслужида се пофали денес.
Молинаро не играше. А кнежевич не е единствен по кој треба да се вика

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Тој во средина беше единствениот кој заслужида се пофали денес.
Молинаро не играше. А кнежевич не е единствен по кој треба да се вика
Точно... Многу убаво објаснато...:)

felixthecat

Boys Don't Cry
Член од
6 јануари 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
ahh da znaete kolku mi bese merak denes koga go gledav juventus kako go jade k_rot !!! nemozam da opisam so zborovi kolku go mrazam juventus !!! i nikako nemozam da svatam kako mozete da navivate za tolku supacki tim ... MILAN BILE SE I KE BIDAT NAJDOBRI !!! trgna vozot na milan i sega nema sopiranje do kraj

SO LONG SUCKERS HAHAHAHA

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
ahh da znaete kolku mi bese merak denes koga go gledav juventus kako go jade k_rot !!! nemozam da opisam so zborovi kolku go mrazam juventus !!! i nikako nemozam da svatam kako mozete da navivate za tolku supacki tim ... MILAN BILE SE I KE BIDAT NAJDOBRI !!! trgna vozot na milan i sega nema sopiranje do kraj

SO LONG SUCKERS HAHAHAHA
мене колку ми беше мерак секогаш ке го пушите:toe:

felixthecat

Boys Don't Cry
Член од
6 јануари 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zeKES1F8Gb0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zeKES1F8Gb0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
bufon najdobar golman , ako se lazeme
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Y6pFGAM77AU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Y6pFGAM77AU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
i sekako najbolnoto nesto :>

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom