Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
Тоа беше само една обична пријателска утакмица, во која се гледа спремноста и воиграноста на тимот, утакмица кога се пробуваат повеќе варијанти околу формацијата за да се види како ќе функционира. Очигледно оваа денешната не беше добра варијанта. Единствена лоша работа од утакмицава беа повредите на Молинаро и Кнежевич. Можно е враќање во маркетот доколку станува за посериозни повреди, имало изјава на Јувентус Чанел.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Дечки да ви кажам гледав ама никако не можев да сфатам што фудбал беше тоа од Јуве... Ако беше ова фудбал, па тоа што играше Хамбург ке беше незнам што... Сега има многу да мисли ако сака да седи на клупа Раниери... Оваа игра мене не ми се бендисува... Браво за Хамбург, добар фудбал и среќно...:helou:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Дечки пријателски нема потреба од нервирање него сакав да пишем дека Амаури одбра да игра за Бразил а не за Италија, сеа ќе видиме дали ќе добие повик од Дунга за Бразил дека има доста квалитетни играчи.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
По голема пауза еве ме и мене се случија некои позитивни и некои негативни работи во Јуве сепак се ова се пријателски натпревари и резултатот е у втор план највазно од се е уигрување на играчите кои не толку се познаваат лошо е што Молинаро и Књежевич го обраа бостанот али се надевам на полсени повреди следната е со Манчестер па ке видиме што ке биде:helou:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Аууу 3-0... очекував дека ке примиме 3 му кажав на гарф на кантер да не излезе како милан бидејки кога го видок кименти на голот.. :tapp::tapp::tapp::nesvest::nesvest::nesvest:
АЈСШУСТЕР глупаку примивте 5 и не ми збори повеке ПЕТАРДА 5 КОМАДА!!! ! ! ! ! ЕЈЈ СВЕСНИ ЛИ СТЕ! ! !
ние само 3 ...
и мрш не ти е местото на темава

А

Ајсшутер

Гостин
Вие најмалку треба да зборувате го кркнавте од нас + неможеш да ги рамниш Челзи и Хамбург и ајт више не ви идам на темава ако сакаат и нека ме банираат ем (Пато,Роналдињо,Кака,Инзаги ги немаше само 5 стандардни имаше во составот)

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.792
Поени од реакции
3.865
Вие најмалку треба да зборувате го кркнавте од нас + неможеш да ги рамниш Челзи и Хамбург и ајт више не ви идам на темава ако сакаат и нека ме банираат ем (Пато,Роналдињо,Кака,Инзаги ги немаше само 5 стандардни имаше во составот)
Moze nekoj da mi pojasni sto zbori ovoj? Ne znam sto se obiduva da dokaze od preeska,nesto provocira.Ako imas nesto protiv Juve ondak kazi javno i otvoreno pred site, a ne so ironicno smeenje poradi nekoj rezultat na Juve...

А

Ајсшутер

Гостин
Moze nekoj da mi pojasni sto zbori ovoj? Ne znam sto se obiduva da dokaze od preeska,nesto provocira.Ako imas nesto protiv Juve ondak kazi javno i otvoreno pred site, a ne so ironicno smeenje poradi nekoj rezultat na Juve...
Не се обидувам ништо јас и никогаш не сум бил против Јувентус а се надевам нема ни да бидам туку ме иритираше тоа што Енерџо на преходната страна напиша
не ме заебавај.. лелелелеле хахахаха колко ке ги заебавам миланезите... лелелеле
:smir:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
па не може сите пријателски да ги тепаме,не е ова првенство па да мора сите да ги тепаме,една слаба утакмица сме изиграле па ајде овие одма ,другите ги изигравме екстра,кој ги тепал сите пријателски,сите јаки екипи изгубија по некоја пријателска,голем чудо ако не тепале и тоа со два гола у 90 минута

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Има ли некој информација за Молинаро и Кнежевич. Колку ке паузираат или колку се сериозни повредите. Повредата на Кнежевич изгледаше многу лошо, неможеше ни да стане. Среќа што не се повреди некој Клучен играч.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Леле како напрајвте,изгубивте на пријателска и ко да пропаднал светот,па ова треба да ви е лекција за да не ги повторувате истите грешки.Со пораз на пријателска учиш каде ти се слабостите за да можеш во текот на сезоната да ги исправиш.Гледајте вие ЛШ и Сериа А...:salut:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Не се обидувам ништо јас и никогаш не сум бил против Јувентус а се надевам нема ни да бидам туку ме иритираше тоа што Енерџо на преходната страна напиша :smir:
ако најдеш пост каде што ве заебавам те частам шо сакаш...ако сакаш да знаеш убаво кажав дека ке ги заебам миланезите т.е мислев на другарите кои се за милан. ..

и не збори многу оти имате ПК а калач нека оди да се исфарба неможам да му ги гледам тии белите влакна на главата хахахахха

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
По се изгледа јувентус е подготвен за понуда кон Баерн за шванштајгер...
Juventus are currently on standby and ready to swing into action for Bayern Munich star Bastian Schweinsteiger according to Tuttosport.

More Here!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom